Hej där

Jaha så sitter man här nu ingen. Jag vet faktiskt inte riktigt om jag har något interessant att komma med om jag ska vara ärlig. Men wtf ni kan ju få höra lite om mitt slappa liv! Jag har solat och badat och ätit och festat. Tjaaa, helt ok faktiskt. Solen har ju börjat titta fram lite smått igen så det är ju trevligt. Och i fredags hade jag och Elli förfest i (just nu) våran lägenhet i stan. Det var väldigt trevligt med många fina människor. Sen igår, lördag bar det av till Knutby! haha yeeas, trodde nog aldrig att jag nån gång skulle hamna på fest där, men så blev det! :) Knutby-dagen serru. Det var livat! Jag trodde Knutby skulle vara en ful liten kristen håla nånstans i skogen, men det var hur mysigt som helst jue! Och ingen kristi brud i sikte heller! En fin håla alltså. :)

Jag vill att Clara och Jullan ska komma hem nununu. Dom är lixom i Bulgarien. Jävla sepen.

Bloggtorka ett tag nu tror jag! Ha en bra sommar! puss och snusk.
Later

hej hej hemskt mkt hej

Hej där. Jag är tillbaka hemma i sverige sen en vecka och jag saknar island, funderar lite smått på att nån gång åka dit och jobba. Vore en väldigt rolig upplevelse. I alla fall så var Landsmót och allt runtomkring hur kul som helst. Islänningar är verkligen galna, spelar ingen roll om de är 5 år eller 105 år gamla. Galna är de iaf. Så vi hängde ju på trenden och var rätt galna vi med om man säger så. Vi hade turen att träffa på Ari som känner mkt folk så vi hängde mycket med honom, hans kompisar och hans flickvän. Dom tog även med oss senare till Reykjavik där dom tog hand om oss och visade oss saker under dom två dagarna vi bodde i huvudstaden. En lyckad resa alltså med världens bästa tjejer!

Sen jag kom hem har jag jobbat en del hos Johan och hos mamma. Men mest chillat. Jag klarar mig lixom på att jobba nån dag hit och dit och få typ en hundring då och då. Så min sommar är rätt bra än så länge! Jag gillar mitt nya liv där jag inte har massa saker som måste göras, det är så befriande! Och att inte veta vad jag ska göra i höst känns mest skönt faktiskt. Vi får se.

Vi har nyss haft kalas för min mormor som fyller 85 idag. Tyvärr kunde inte min morfar vara med då han åkte in på sjukhuset för några dagar sedan. Vi vet inte vad det är för fel på honom, men dom tror att han kan ha fått TBE. Hur sjukt är inte det, typ 100 pers i hela sverige som får det varje sommar, också får min morfar det när jag redan har haft det?? Sjukt. Just nu ligger han bara i sängen och det går knappt att få kontakt med honom. Usch vad jag hoppas att han blir bra. Världens bästa morfar.

Jag pallar inte lägga upp bilder här från resan men dom flesta finns på min bilddagbok =)
Puss på er sötnosar!

TJENNA

Idag är det tisdag och jag håller på att packa min gamla fula backpacker för fullt, för tänk för att imorgon drar jag och polarna till Island MAHA. Bästis kommer snart hit med all sin packning och imorgon bitti drar vi YAAAY har längtat efter det här så himla länge och kan inte fatta att vi snart är där! 5 dagar ska spenderas i tält på landsmót-campingen och sen drar vi vidare till Reykjavik. Jag har tagit det lugnt nu sen studenten för att ladda upp inför denna resa HA jag vet hur galna islänningar är, ja. Åh vad jag hoppas att allt blir lyckat. Att vi kommer fram, har fruktansvärt GALET kul, och att vi kommer hem. Men Island har ju bara en flygplats så den här gången kan vi iaf inte åka till fel som förra året i Holland. Har kanske glömt att nämna det? Att jag och Johanna hamnade på fel flygplats en timme innan vårt flyg skulle gå? Några mil på Autobahn i världens fart samt lite panik sen var vi framme. Sen trodde dom ju att jag var nån liten terrorist också men det är en annan historia. Tror aldrig jag skrikit så mkt i hela mitt liv. Men hem kom jag! Klarar man av det klarar man fan allt. Så det ska nog gå bra. 

Snart lämnar jag Sverige som börjar bli varmt och far iväg med en nerpackad dunjacka! Det är grejer det. Vi hörs och ses puss och snusk.