Bra/dåligt

Bra just nu:
Nytt år - nya möjligheter
Linköping över nyår! = party party
Jag har fixat mina naglar!
Om 3 månader är det VÅR och jag fyller krogen
Jag har slutat äta ett paket tuggummi om dan


Dåligt just nu:
Min jacka har äckliga fläckar pga av en viss pizzeria
Min festkompis är i Thailand och festar utan mig
min mascara är slut
en viss jobbig person ringer mig 24/7. JAGVILLINTEHADIG. fatta.
Min häst är fet.

God jul!

Idag bär det av upp till stugan i hälsingland för att fira jul med släkt och vänner. trevligt trevligt. Ska bli skönt att komma upp dit, det är bara där jag kan slappna av helt! Och nu är det jullov också! GAAH så himla SKÖNT! Men jag är ändå väldigt seriös tycker jag som har med mig matteboken (!) hem över jul! Jag ligger 20 sidor efter alla andra smarthuvuden så jag får jobba på nu över jul!

Ja, försöka kan man ju alltid...

Jaja nu är det bäst att jag börjar packa! Och lägga in lite nya låtar på mp3 eftersom jag ska sitta med min mormor i bilen i 4 timmar...Då måste man vara förberedd! Ring om det är något, kommer hem på tis! Om det (förhoppningsvis) finns någon mottagning där uppe i ödemarken...

God jul!!!

Frida


Julstress

Idag var jag och handlade mina första julklappar...känns ju bra eftersom det bara är 5 dagar kvar till julafton, och jag åker upp till stugan på fre! Vilket innebär att på TORSDAG måste jag ha köpt alla mina julklappar + födelsedagspresent till syrran. GAAH stressigt värre!
Ska i alla fall bli sååå skönt med lov, vi har avslutningsmiddag med hela D-laget imorgon kväll. Lite mysigt sådär. Och sen på fredag bär det av till stugan i Hälsingland, och på vägen upp blir det stopp på vägen för  julbord!^^  Kan ju hoppas på att det finns snö däruppe, det vore ju kul med en vit jul lixom!

Imorgon åker Rebecka hem till Linköping för alltid. Det känns så sjukt konstig och sorligt att hon inte längre ska bo här! Så snart kommer det en ny tjej man ska lära känna...känns så jobbigt eftersom jag kommer saknar Rebecka så fruktansvärt mycket.

Usch va sorligt! Nu ska vi iväg alla tjejer och käka "hej då" middag. Snyft!

Ciao! Frida

ps. Clara och Therese åker till Thailand imorgon i 3 veckor. FATTA, 3 veckor, det är ju nästan EN MÅNAD! Herre vad bruna och fräscha dom kommer vara när dom kommer hem...Känns ju inte lite lockande att smuggla ner sig själv i en res-väska och hänga på! ds.

Bästa bilden ever på Clarast!^^

hahahaha


Jag mår så sjukt mycket bättre när jag får skratta lite åt den här bilden! Tack gumman! ;)

10 december

Helgen har varit kul, mkt festande.

Det är allt jag orkar skriva om min helg. Är lite sur just nu på att Clara, Julia och Petra hade SJUKT kul igår, och att jag inte hade lika kul. Usch vilken dålig vän jag är, jag borde glädja mig åt deras glädje, mina underbara vänner!





MEN DET GÖR JAG INTE, JAG ÄR FETT ARG.


Trevligt

Igår var det Petras födelsedag (hon blev bara 16!! Vilken liten skit! haha nemen grattis älskling!) så jag , Clara, Julia, Sofia, Kajsa och Petra åkte in till stan o käka thai-buffé. Jag höll på att spränga min magsäck (ursäkta) som vanligt. Men det var iaf SUPER trevligt och roligt! Körde ett sjukt roligt sanning-eller-konsekvens spel (måste inköpas! tror det var design-torget?) och jag har inte garvat så mycket på  länge! Helsjuka frågor ;P

I helgen ska jag inte jobba (!) så jag ska bara festa och sovaaaaa. Och skriva svenska uppsats...och köpa julklappar....ochr rida....Blir nog en bra helg! :)

Puss Puss!

Frida  

Dagens

Dagens låt: Pussycat dolls - I don´t need a man ;)
Dagens dusch: snabb
Dagens frisyr: en enda stor tova. usch.
Dagens smink: foundation, mascara
Dagens händelse: Jag var med på gympan (!)
Dagens planer: skola (tråkigt), middag i stan med alla tjejerna (petras födelsedag, Grattis!!!)
Dagens vill ha: Fina kläder, som alltid.
Dagens saknad: Clara o gänget
Dagens drog: Extra melon. as usual.
Dagens tråkigaste: rast mellan kl 11 och kl 2. SUCK
Dagens finaste: ingen. ja, jag är sur.
Dagens måste: Köpa present till Petra
Dagens dricka: Saft.
Dagens köp: Kexchoklad, extramelon
Dagens mat: julbord
Dagens sjuka: HUVUDVÄRK.
Dagens kärlek: men NEJ
Dagens mående: sur, trött, ont i huvudet.

KUL.

BraDåligt

Bra just nu: Jag går till skolan för att äta lunch och träffa kompisar.

Dåligt just nu: Jag äter en påse extra melon om dagen.