Annan dag

Ni kommer aldrig tro mig. Jag förstår inte hur jag lyckas, varför det ALLTID händer cp-saker when Im around (kombinationen frida-jessica-elli kan ju också ha något med det hela att göra).

Vi lyckades hoppa på fel buss igår när vi skulle till Västervik. Yepp. När chaffören börjar snacka något om Örebro insåg jag vårt misstag, varpå han släpper av oss - MITT PÅ MOTORVÄGEN! Vi kom ingenstans (jag skojjar inte, vi kom INGENSTANS, taxin vägrade till och med hämta upp oss, och vi kunde inte gå utmed vägen för bilarna tutade som galningar) så vi fick snällt stå där i en timme tills Ellis pappa som tur var kunde plocka upp oss. Det var nära att vi ringde polisen - vi tänkte till och med korka upp allt vin och supa oss skitfulla så vi iaf kunde skratta åt helvetet och slippa frysa. Men vi gav inte upp för det inte, vi skulle till Västervik! Så tillbaka till centralen och lyckas få dom absolut 3 sista platerna på tåget till Linköping, där vi sedan skulle byta till nån annan buss. Vad tror ni händer? Tåg-fanskapet pajar och blir en timme försenat till Linköping. Väl i Linköping fick vi vänta på en buss som efter två timmar äntligen var framme i den där jävla hålan. Då är klockan halv 8, vi åkte hemifrån kl 10, och jag inser att jag glömt mina skor hemma. Sen byter vi om och fixar oss på tjugo minuter, dricker massa vin hemma hos några kompisar till Anna, och får sedan köa i en timme för att komma in på den enda nattklubben som finns i Västervik.

OCH, nu kommer det värsta. På vägen hem kör vi driven i Nyköping och när vi åkt en bit och all mat är utdelad inser vi att dom glömt min mcChicken. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH 

Och jag läste i mitt horoskop på tåget att jag "just nu har ovanligt mycket tur och flyt i mitt liv". BULLSHIT!!!

Tur att jag var med tre utav världens bästa tjejer. Herregud vad jag gillar er! Och ärligt talat, vi hade sjukt jävla kul ändå, som vanligt.

Puss!

PS Jag blir galen när jag tänker på det där med bussen så nu pratar vi aldrig mer om det, ok?


Julafton

God jul på er!

Idag lyckades jag göra en janssons (tror jag, vi har inte ätit av den ännu..) och jag är sjukt stolt över att ha bidragit med något på julbordet! Min mamma och min syster hjälpte till men ääääääsch.

Jag har verkligen noll julkänslor. inga alls. Men det gör liksom inte så mycket. Jag tror att dom kommer tillbaka när man skaffar sin egen familj, för sina barns skull liksom. men just nu är man väl mer eller mindre trött på skiten. Jag gillar maten iof, a lot!

Imorgon drar jag, Elli och Jessica ner till Västervik för att festa med Anna. Tradition!

Nu ska vi käka och sen dela ut lite julklappar. Puss på er!

<3

Jul

Hej baaaaabes

Jag är sjukt dålig på att uppdatera, jag vet. men jag har fullt upp med att ta mig fram genom den här jävla snön. Ja - jag hatar vinter, kyla, snö. Helst av allt skulle jag gå i ide för att slippa det här. När jag gifter mig rikt ska jag aldrig mer bo i sverige under vintern. Man kan ju inte ens ta sig fram på gatorna i stan utan att röra sig som en pingvin. BLÄ

dagens I-lands problem CHECK

Men bara för att jag sitter här och klagar på all snö ska ni få se några skitmysiga bilder från idag när jag var ute med världens bästa Hetja



Idag fyller lillasyster 17år. Herregud tiden går så fort att jag blir åksjuk. JAG var ju nyss 17 och sprang på klubbar med falsklegg. Ångest. Jag kan sakna den där tiden så det gör ont.

IAF nu ska vi ut och käka hela familjen och sen gå på bio. Vi gör bara det en gång om året - på kajsas födelsedags av någon anledning HAHA

Ciao!

.

good

Ridit lektioner hela helgen för Gummi med min häst. Det behövdes. Jag fick massa beröm och nu känns det lite roligare att gå ut i stallet och frysa arslet av sig.

bad

Morgan på lagret på Ullared. Kan han inte bara snälla åka till thailand och skaffa sig lite sällskap!!


Hestnerd

TJA

Helgen i Skåne blev mycket mycket lyckad, mysigt att åka iväg och umgås liksom. Therese bodde jättefint och jag blir så sjuuuukt avis och så sjuuuukt sugen på allt som hör studentlivet till - förutom pluggandet. Min inspiration till att sätta mig ner och plugga gärnet är lika med noll. noll. Så mitt studentliv får vänta något år till känner jag. Vi var iaf först hemma hos Therese och festade med hennes trevliga kompisar till typ klockan halv 3 då jag, Clara och Lisa körde en sån där härlig spontanare som vi är så bra på, och följde med två killar till Malmö där vi festade vidare. Haha så himla kul.

Imorgon ska jag vara sådär impulsiv som bara jag och min mamma kan vara. Vi ska till värmland och kolla på en hingst till mig, haha. Jag pratade lite snabbt med ägaren till hästen idag och vi bestämde att jag skulle komma och provrida imorgon. Vi tar med oss transporten på en gång. Jag vet inte ens vilken hage han ska gå i. Eller vilken box jag ska slänga in honom i, men det tar vi imorgon. Så min dag imorgon kommer spenderas i bilen påväg till skogen utanför Arvika. Vi är ju verkligen sjuka i huvudet.

puss!

Skaaaaune

Just nu sitter jag i Thereses lägenhet i Lund. Jag, Clara, Julia och Lisa tog flyget ner igår kväll. Idag har vi kollat på Thereses skola och sen käkat pizza. Nu sitter vi och lyssnar på Alladin (HAHA) och ska snart börja dricka vin för vid 8 kommer massa folk och då blire fest här. Vi leker Anna Anka hela tiden eftersom vi befinner oss i Skåne. Det är nice. Hörs! PUSS