Tenta

Jaha snart ger jag mig iväg på min allra första tenta! Har en sån jävla fuldag, jag har mens, är tjock och trött. Perfekt dag för 4 timmars skrivande! Längtar ihjäl mig till tentafesten så jag får dricka för mycket vin. Åh det behövs. Wish me luck! XoXo


Fredagar alltså

Glad tjej!! Efter att ha jobbat hårt varje dag i skolan så är jag nu ledig (nåja) fram tills på tors då det är dags för tenta. Så himla skönt! Hade redovisning i onsdag av vårt grupparbete och vi fick massa beröm! Även fast vi flummade som fan.

Igår var jag hemma en sväng och jag och mamma var ute och red på våra små 3åringar som varit på inridning i bara 4 veckor! Helt galet roligt att äntligen kunna hoppa upp och rida iväg på sina egna små bebisar som man följt sen födseln. Skrauta kommer passa mig perfekt eftersom hon är störd, galet pigg och typ det tjurigaste stoet ever. Som jag gillar allstå ;)

Igår åt jag god mat ute innan det blev biomys där jag drack den största läsk jag sett och åt så mkt popcorn att jag trodde jag skulle förvandlats till ett idag. Och idag är det fredag och det är sol och ikväll blir det vin och tacos och sen är det nån slags gay-klubb på ÖG ikväll. Åååå ibland asså! Nu ska jag ta en promenad i solen! Puss på er älsklingar!


Men nej

Nästa gång jag går ut lämnar jag mobilen hemma. Spille om jag blir kidnappad eller våldtagen och behöver ringa polisen, INGET är värre än mina jävla fylle sms. Inget. Ligger i min säng och skäms och vill bara stanna här hela dagen. Men jag ska in till skolan och jobba grupparbete. Hurra. Jag gjorde av med alldeles för mycket pengar igår också. Käkade middag ute, köpte för mycket vin och fick ta en taxi hem, eftersom jag gömde mig på toan från en äcklig kille och missade sista bussen. Det går bra nu?


En onsdag

Herregud vad veckorna går fort. Det är läskigt. Om två veckor har jag mitt livs första tenta och jag kommer vara så sjuuukt nervös.

Igår såg jag matchen mellan sverige-holland. Mitt sällskap var helt säker på att Sverige skulle förlora och förberedde mig på att det knappt skulle vara värt att se matchen. Men jag var helt säker på att det skulle bli 3-2 till Sverige och så blir det så!! Vafan! Måste börja tippa. Äntligen ska jag bli rik.

I helgen ska jag hem och jobba. Och träffa mina bästisar, som jag längtar efter dom!

Slänger in ett kort från vårt studiebesök i måndags. Vi läser ju kurser med agronomerna och av någon anledning får vi följa med på dom här besöken som egentligen är mer för dom. Vissa i min klass har ju liksom aldrig sett en kossa, medans agronomerna är storbönder allihopa och killarna börjar typ dregla när dom ser en traktor..men jag klagar inte när jag får klappa grisar!


Dum av dig

Men herregud. Vilken jättebild jag fick med i förra inlägget. Först får ni inga bilder alls och sen helt plötsligt får ni en huuuuge på mig där man ser varenda pormask. Bam!

Jag hade så himla kul igår och jag tycker så himla mycket om folket i min klass!! Vi pallade typ bara 7 nationer och ändå gick vi till flest haha! Idag ska jag försöka ta mig till skolan på något sätt. Måste sova lite mer först. Jag har inga gardiner i mitt rum så det är alltid ljust och alla ser rakt in. Därför jag är vaken så tidigt.

Jag har ju förresten glömt berätta att jag flyttat från kusinerna! Jag hittade en tjej på blocket som ville ha en ny rumskamrat och nu har jag flyttat in! En stor 2a i salabacke och jag trivs som fan! Massa utropstecken! Det är så sjukt för Jessica som jag bor med är 89a, rider islandshäst och har en bror som pluggar i Umeå. Haha! Så vi har lite gemensamt :)

Ikväll ska jag försöka ta mig till Östgöta, är ju fan medlem och har fortfarande inte varit på klubb där, skandal. Jag har hört rykten om att dom snyggaste killarna hittar man på ÖG... Jag valde rätt nation alltså!


Hej

Som ni vet brukar jag vara sjuk från september till april. Men det här året slår nog allt. Har till exempel haft ont i huvudet i två veckor nu. Idag fick jag gå hem från skolan för jag hade nån slags mini-migrän. Jag var ju tvungen att bli frisk till ikväll då det är pubrunda!! Hehe. Konstigt att jag aldrig blir frisk. En halvtimme på varje nation och sen avslut på stokkens med hela SLU. Kan inte bli annat än faaaaab. Puss!


Dålig uppdatering

Hej. Jag har äntligen skaffat mig ett liv, och har därför inte skrivit i min lilla internet-dagbok. Jag ska skriva en riktig update nån dag.

Just nu sitter jag hemma hos min lilla mormor. Vi har varit och handlat mat och godis och jag ska laga middag till oss ikväll. Sen ska jag sova över i morfars säng. Herregud vad jag saknar honom och vad jag önskar att han vore här med oss. Nu när vi dricker kaffe och det är kanelbullens dag och allt. Jag tycker mer det är morfars dag. Fina morfar.

Jag ska förresten på polis-förhör imorgon. Den ni. För att göra en lång historia kort: jag har inte mördat någon. Men jag är fett nervös, för polisen som ska förhöra mig är tydligen bland det snyggaste som gått på vår jord. Ååå jobbigt.

Jag är förresten överlycklig att man äntligen kan blogga från mobilen! Hur bra?!