Hihi

Min blogg har blivit lite coolare tack vare Jossan, eftersom jag är ganska så oduglig. :) nice. jag gillar förändringar just nu! Jag vill byta hårfärg och kläder. plus liv. Igår var jag på Ikea med mamma och Kajsa och handlade en herrans massa nya saker som ska förändra vårt hus. Kvittot blev lixom lika långt som nilen. Vi är så jäkla bra på att göra av med pengar vi tjejer i familjen. Men sorligt nog blev det inte så stor förändring i huset. Sen vill jag förändra en massa annat men det tar vi inte upp här då blir jag bara deppig. Jag hörde förresten att Clara är inne på samma svängar som jag, hon vill också ha förändring, och har gått och färgat håret mörkt! Modigt!

Idag var jag och Anna inne hos farbror doktorn och fick spruta mot hepatit A som man tydligen kan drabbas av på ett eller annat sätt om man befinner sig utomlands. Jag vet inte vad det är eller vad det innebär men man lyder fan farbror doktorn. Så det så. Fast det nu i det här läget råkade vara en tant men JAJA

Bara så alla veeet så är resan till Island bokad, äntligen!! Det blir den 2-9 juli som jag, Johanna, Jossan och Pia drar iväg på äventyr! Tältning på Landsmót blir det ons-sön sen Reykjavík mån-ons. GALET! Jag känner att jag nog kommer klara av tältning, har mer eller mindra fått vänja mig nu efter den här sommaren som var, kändes som det enda jag gjorde var att försöka sova i ett tält bland mördarsniglar och hårtorkar (haha, men kul hade vi johanna).

Jag är liksom svin trött men jag kan inte somna. Så jobbigt, sova är ngt jag brukar vara ett proffs på. Och imorgon ska jag till min tandläkare som också råkar vara min kära morbor och desutom min gudfar. Och jag tror att jag har hål och jag tror att han kommer bli fett arg på mig...

Nä nu ska jag läsa en av böckerna som jag och mammi köpte idag på bokrean :) Tänkte att jag skulle börja läsa, har hört att det ska vara bra^^

Ciao!

Det är något sjukt med det där huset..

Middag igår hos Clara. Och jag gjorde bort mig, haha. Men jag har världens bästa vänner!

20 feb

Jag är trött och jag har tråkigt. Och jag börjar bli sjuk. Och jag har inga pengar och jag har tråkigt. Har jag visst redan nämnt ja.

I want a new body
I want a new soul


Den här veckan är det då meningen att jag ska praoa. Men eftersom jag skulle befunnit mig utomlands denna vecka, så har jag ingen praoplats. Så jag jobbar hos mamma istället, tjänar lite pengar. Och nästa vecka är det lov! Därefter åker däremot utomlands, närmare bestämt Egypten under en vecka. Sweet. Jag måste komma bort härifrån NU, känner mig som en instängd..ja..något tråkigt.

Jag tävlade förra helgen. Det var kallt och jag hade ont i mitt finger. Min häst skötte sig överallt förutom på banan, tråkigt.

OK nu lägger vi av med allt det tråkiga, vafan!
På fredag ska jag till Clara och träffa alla fina! weeei! Rystavägen-huset 4-ever lixom, gonna miss u. Vi har haft mycket kul i det där huset. Men nu är det dags för liten avskedsmiddag (fest?!?) antar jag... Sen på lördag ska jag också ha kul. hihi. Och idag var jag iväg med min andra familj (Anna, Natta, Jenny) och köpte fina hästsaker. Och jag beställde ett par ridbyxor. Som min mamma ska betala. Jag älskar min mamma, hon är en sån mupp!

Kolla posetiv jag blev råå!

Ghandi X2?


Alex eller Sami?


HAHAHAHAHHAHAHAH
jag tyckte i alla fall att det var lite kul.

Frida

Käre John

Käre John
Jag vet inte hur jag ska säga det här men jag ska gå i kloster. Jag tror jag förstod det när vi badade nakna på mentalsjukhuset, och jag såg dig sitta på min far. Jag är säker på att du är köldskadad nog att förstå att det inte finns någon lösning.
Jag skickar tillbaka din ring, men jag behåller min oskuld som ett minne.
Du ska veta att jag aldrig öppet hånat hyreshuset. Hälsa din groda Leonard.
Frida


Fredag

Idag gick jag hem tidigare från skolan eftersom jag såg ut och kände mig mer eller mindre som ett lik. Det gick lixom inte. Så jag for hem till landet och sov. Lite synd dock att jag missade skridskor, men jag hade ändå gjort bort mig. så hårt. Eller så var det tur att jag missade det med tanke på den här bilden som jag hittade på Elins blogg på några ur min kära klass. hahahah bland det roligaste jag sett tror jag. skadeglädje. Så jävla söta.

image132

Imorgon ringer min klocka halv 6 eftersom jag och mitt monster till häst ska iväg och tävla. Och jag sitter just nu och skriver med bara en hand eftersom min älskade feta häst råkade bita mig i fingret idag. Det ser ut som om jag doppat fingret i blåbärssylt och inte kan jag röra på det heller. men vafan, jag är taggad! Ridning på en hand lixom, skillat! Önska mig lycka till, det kan behövas.

Tjarååååå

Sleten

Fy fan. Sitter i skolan och mår piss. Helgen var så lyckad och jag hade så himla kul! Men jag mår som jag förtjänar. Känner mig som ett utskitet hallon, eller vad säger ni tjejer? ;)

Helgens ord - keäka! 


 Tack finaste




Och dom här 2 spårade bilderna bjuder jag fan på! HA! 




nu jeevlar



Nu drar vi! Linköping och alla underbara människor där väntar. Trevlig helg gott folk -
I know I will. Taggaaaaaaaa

Söndag

Ännu en helg har rusat förbi och jag hann lixom inte fånga den. Gud så filosofiskt det där lät, min kärring till filosofi-lärare borde vara stolt över mig. Eller i alla fall ge mig ett G. Anyway, i fredags hade vi ett litet för-firande av Emelie som fyller 19 på tisdag! Vi åt först jättegod middag och tog sedan en promenad upp till mobergs. Efter det började dock spårandet, min väska var plötsligt borta och jag fick slänga mig in i en taxi på jakt efter en liten svart väska som kunde ligga i stort sett överallt och ingenstans i hela Norrtälje. Möttes dock av min favvo-chaffis Åke i taxin - en skön gubbe som kört mig förr. Han hälsade glatt och sen körde vi runt på jakt samtidigt som vi pratade gamla minnen (haha). Tur som jag har återfanns väskan mitt på station och Åke gasade upp till mobergs och jag fick gå in en minut i elva, alltså gratis. Nice. Dessvärre slutade inte spårandet där, kvällen fortsatte med att Mattsson försvann OCH mitt leg ligger just nu hos polisen. orka förklara, sånt där skit händer bara mig.

Måste du smaka så gott?

Igår var jag och mina tjejer dock väldigt seriösa och samlade ihop oss till ett viktigt möte hemma hos Threes. Vi lyckades äntligen bestämma tema till vår skiva och den kommer bli så bäst! Hade sen sällskap med Bianca en bit mot roslagsnäsby i världens jävla oväder. Jag är så svinigt trött på detta väder! Sluta!

Nä, nu är jag helt slutkörde efter att ha jobbat hela dagen. Ska nog gå och lägga mig. Min vecka kommer bestå av skola varje dag, inte vanligt och lätt, men jag ska klara det. Förra veckan orkade jag inte ens ta mig upp ur sängen så det blev nästan en hel veckas skolk. Inte bra, inte alls bra. Har ju för tusan bara en jäkla termin kvar någonsin i skolan, skärpning. Sen är det Linköping, fan vad jag tjatar men jag är så taggad och det ska bli så kul! Saknar min älskling!

Min hund blir alltid så feting het på bild. Och hon får sånna här mupp-ryck då och då även fast hon börjar närma sig 10 år. Flisa, min tjocka gamla labbe!