Hej

Min tandvärk utvecklades till såinihelvetejävlaontsmärta så jag går nu på penicillin. Idag är det 6e dagen och ÄNTLIGEN har det börjat släppa! Penicillinet var väl tvungen att göra sig av med all annan skit i min kropp innan den kunde koncentera sig på tanden hehe..Har varit så svullen i halsen att jag inte kunnat böja nacken liksom! Tand-fise. Vad dom kan ställa till det.

Igår var jag ute en sväng. Eller en sväng, jag var ute ganska ordentligt. Idag skulle bli en pluggdag men jag har ärligt talat inte rört mig från sängen. Jag klädde precis på mig och skulle ta en promenad till flogsta-hoodsen för att hämta min stackars cykel som glömts där, men då började det vräka ner ute. Och jag kan ju inte gå till flogsta i regnet herregud. Så jag ligger kvar här. Synd.

Ikväll blir det en hamburgare på någon nation med Bettan och Malin. Dom säger att vi ska "ta en öl" men jag vet hur det brukar sluta. Puss på er i regnet!


Söndag

Yo! Har tillbringat en mysig söndag tillsammans med min lilla Emelie som varit i turkland en vecka. JAG ÄR SÅ JÄVLA BLEK punkt

Igår åkte jag och mamma iväg på unghästmönstring med 3 av våra unghingstar! Eftersom vi inte har skaffat någon hingstvägg till transporten ännu och eftersom dom är rätt inne på att döda varandra mellan varven, så fick vi köra en i taget till gården där bedömningen var. Ligger 20 min bort men ändå, blev en lång dag. Men det var det värt! Vår 3åriga Noi vann och blev högst bedömda under dagen vilket var väldigt roligt. Och finfina Eimur på 4 år kom 3a. Dom var så duktiga och fina så jag dööör *stolt jobbig mammig hästägare nååååeew*. Den tredje lilla hingsten vi hade med oss, Draupnir, hamnade lite lägre så han blir valack på onsdag. Haha. Skönt för honom!

Jag har fått tandvärk. Aaaaah orkar inte. Det började värka för några dagar sedan och jag har lyckats hålla humöret uppe med ipren men nu har jag proppat i mig allt möjligt och det gör ändå SÅ ONT kommer inte kunna sova. Och självklart är min morbror (min tandläkare) bortrest till nästa söndag. Härligt....kanske gör en Emil imorgon: binder fast tandfan i någon galen häst så den PLOPPER ut. Vore najs.

Jaja. Puss och kram!






Fredag

Imorgon ringer klockan min sjukt tidigt eftersom jag ska upp och jobba. Är extremt förkyld så det ska bli härligt att tillbringa en dags snorande bakom kassan. Hosta lite på kunderna och så. Myspys. Men så går det när man börjar skolan igen och alla baciller möts (att man är full 24/7 och springer runt i små sommarklänningar på nätterna hjälper väl kanske inte till direkt). Så jag är sjukt sjuk. I onsdags hade vi hembjudningarna, vi kidnappade ett gäng småttingar och klädde ut dom till smurfar. Grymt lyckad kväll! Och vi var snyggast på kåren.


Nemen!

Äntligen funkar blogg-appen igen! Har typ inte lyckats logga in med den på ett halvår men nu verkar det fixat. Yeeeaas.

Läget rå? Med mig är det iaf väldigt väldigt bra. Har börjat skolan igen och allt känns bra och kul, trivs i nya lägenheten och är så glad för att få hänga i uppsala igen. Tråkigt nog så smög sig söndagsångesten på nyss. På grund av dumma saker man gör på fyllan och för att man ska ta sig till skolan imorgon. Jag har aldrig gillat söndagar...och det här med att vara själv igen! Jag har haft familj och vänner runt mig 24/7 hela sommaren och så helt plötsligt är man ensam. Sjukt jobbigt och konstigt.

Det här inlägget sög. Jag ligger i sängen och halvsover, skyller på det. Ska nog powernapa lite hehe. Puss!