I think your body needs a body guard

HATA the walk of shame. Mer säger jag inte.

Jag är så stööööört sugen på jordgubbar, typ det enda jag tänker på just nu. Min pappa är helt galen i att plantera saker, så på sommaren är ungefär allt vi äter från vårt egna land. Potatisen, salladen, gurkan, sparris, kryddor, rödbetor, tomater, ja ni fattar. ALLT! Förutom köttet då, men vi skulle ju faktiskt kunna slakta en häst eller två, höhö. I alla fall, jag längtar mest tills jordgubbarna kommer!!! Jag brukar äta det till frukost, lunch och sen till efterrätt. Snart snart snart!


SATC

Igår var jag på bio med Jessica och Elli. Vi såg nya sex and the city, I love it! Jag plöjer just nu igenom boxen, har två säsonger kvar bara, buhu.
Och jag är så löjligt kär i Aidan...min dröm-man!

Ikväll ska jag och Elli ut och festa. Vi vet inte vart, hur eller när men vi shoppade loss rejält igår inne på systemet så det blir nog en rolig kväll, haha!

Puss på er!



As long as I see the strobe lights, Im dancing all night long, You got me all night long

Jag tävlade i helgen i Norrköping, men det gick ärligt talat åt skogen. Jag red fram för länge så Hetja var helt slut av värmen redan när jag red in på banan, så inget funkade. Sen i sön när jag skulle rida tölten så började det istället spö-regna, så jag struntade i allt och åkte hem. Inte min helg helt enkelt, men men. Ellinor däremot kvalde till SM i femgång, och vann sin klass! Så duktig så :) Bodde hos min fina Johanna i Linköping hela helgen, alltid lika kul att ses, saknar henne så här på väsby!

Den här veckan har jag verkligen inte gjort ett skit. Gått runt och varit arg på mig själv över att jag inte skaffat mig ett ordentligt sommarjobb. Jag tjänar inte tillräckigt med pengar här, och speciellt inte för planerna jag har för i höst. Men men, nu har vi iaf EN PLAN! Clara, Julia och jag ska ge oss ut på äventyr, galet!

Jag har inte festat på typ en vecka och jag har abstinens. MEN jag har nu bestämt mig för att åka på Kirunafestivalen! Jag pratade med en tjej på turistbyrån idag och hon pratade aaaaaaas långsamt. Jag kommer få krupp på alla långsamma norrlänningar, haha.

Nu ska jag på promenad med min häst, tjollahopp!




gaaah

Jag vill åka på festival NUUUUUUUUUU




Im not your baby

Åh vad jag önskar att jag hade bilder att visa från min dag igår, eller min helg för den delen, men det har jag tyvärr inte. Jag har blivit så sjukt dålig på att ta kort, synd. Igår fyllde iaf Jessica hela 20år, så vi köpte massa gott och åkte ut till en fin brygga utanför Norrtälje och satt och snackade skit och kunde till och med bada lite halvt (doppa fötterna..). Herregud vad glad man blir av det här vädret! Underbart! Jag är så himla glad att jag inte har ett 9-5 jobb på något kontor just nu hehe

Min helg var också väldigt bra. Grillning hos Johannsen, massa vin, en cykeltur och sen en jäkligt snabb utgång på PURE. Sen hade vi efterfest. ME LIKE!

OH juste jag har en fin bild på Clara när hon cyklar! Men jag pallar inte lägga in den i datan. En annan gång?

Fy fan vilket onödigt och tråkigt inlägg.

MJAO

Kolla kolla, gå in HÄR och få Spotify Premium gratis :)
Jag lär ju vara sist på jordklotet med att skaffa det. Eller? Någon mer mobbad?

London calling

Jag vill till London. SO BADLY.








Onsdag

Goddag!

ÄNTLIGEN lite sommar! Idag är det så varmt så man kan jobba i T-shirt, LOVELY!

Jag tävlade i helgen och det gick super! Jag lyckades kvala till SM i tölt :) Vann gjorde jag i fyrgången också. Men bäst var nog ändå mitt hederspris. Domarna fick på lördagen välja ut en ryttare på tävlingen som de tyckte red finast och mest harmoniskt och jag blev vald! Så jäkla coolt, vissa av dom här domarna har dömt flera VM, och alla är nationella eller Feifdomare! Och jag har till och med vunnit priset en gång förut...Känns så sjukt kul! :)



Fy fan vilken ful bild på mig. Men kolla min häst liksom, fett sööööööööt <3


haha

Jag sitter och surfar runt för jag kan inte sova (weird, jag vet, jag som ALLTID kan sova. överallt och närsomhelst) och kom in på DET HÄR. Clara har du glömt berätta något för mig?! Columbus hotell ägs nämligen utav Claras pappa (yepp, min vän är hotellarvtagerska, fett bra raggningsreplik för henne!).
Fast jag har nog glömt att nämna att jag har en liten crush på Simon...
är det bara jag som tycker han är typ AS HET?! 

Borde nog gå och lägga mig.

Feed me

Jag har kommit in i en sån där period då det inte finns något stopp på mitt ätande. Jag har bulimi, fast utan att kräkas. Det finns ingen gräns, jag har ätit något från donken varje dag i en vecka nu. Jag är hungrig hela tiden, jag skulle fan kunna äta en hel ko. FAN. Jag borde bli kär, sådär förälskad så man slutar äta ett tag ni vet, man lyckas typ leva på luft och någon slags kärlek. Asså. Missförstå mig inte nu! Jag VILL inte bli kär. Men jag BORDE. For my big butt´s sake u know...

 


Life as it should be

Smått sliten.

Har haft världens bästa helg. Jag älskar när det händer hundra saker på samma gång. Igår drack vi massor av vin och sen åkte vi in och försökte festa i ett dött stockholm. Alla var bakis sen valborg tydligen. Men det var kul ändå. Jag älskar livet! Jag har världens bästa vänner och allt är bara top notch just nu!

En grej som däremot inte är så rolig är att en av mina närmaste förlorade sin pappa igår. Jag tänker på dig vännen! Det är så hemskt när sånt här händer, man inser hur fort allt kan tas ifrån en. Hur livet kan förändras på bara en sekund, att man kan förlora någon man älskar utan förvarning. När jag börjar tänka på det kan jag få panik. Tänk om jag skulle dö imorgon. Vet alla jag älskar hur mycket jag faktiskt älskar dom? Man borde berätta sånt varje dag, eftersom varje dag faktiskt kan vara den sista.


Hej vänner

Sitter hemma hos Jossans pojkvän i Norrköping just nu. Jossan och jag är lite smått slitna sådär och ligger i fosterställning framför TVn. Igår var en mycket trevlig kväll med mina barndomsbästisar som jag inte sett på FÖR länge! Nu ska det bli ändring på det! Snart ska jag ta tåget hem och åka direkt till min fru. Det vankas grillfest i huvudstaden. Jag är störd, but I like it!
Ciao!