Höst

Goddag.
Tiden rusar iväg från mig som vanligt, snart går vi in i november! Skrev terminens första tenta igår och känslan säger att jag klarade det men man vet aldrig. Jag ställer in mig på att jag klarade det i alla fall, så nu tänker jag vara lite ledig från plugg över helgen. Men ledig är jag inte, mina kära päron har stuckit till Kenya i två veckor och gjort mig ansvarig för gården. Blir mycket jobb i stallet så jag bor hemma och pendlar till skolan. Dessutom ska jag jobba helg på Stoppet. Så nu är det väl en utmärkt ide att försöka sig på några vita veckor, eftersom som jag inte har något annat val. Jag kan ärligt säga att jag inte vilat levern mer än en vecka i sträck sedan jag fyllde 18. Stackars sate, du förtjänar semester.
 
Annars då. Tränar mina små unghästar för fullt och det är så himla KUL att vara igång igen. Gummi var här och tittade på dom förra helgen och han tyckte mycket om båda, speciellt Skrauta. Så förhoppningsvis skickar vi upp dom till honom för träning och visning till våren! Vore himla kul. 
 
Idag var det första riktigt kalla dagen, panik, jag hatar kylan. Blev inte bättre av att mamma envisas med att skicka bilder från ett 30-gradigt Afrika, när hon ligger vid poolen och dricker drinkar. As. 
 
Nähä nu däckar jag. Det tar på krafterna att vara bonde. Puss och kram! 
 
 

Fan

Nemen hörrni. Varför ligger jag hemma en tisdags kväll när jag ändå inte ska på föreläsning imorgon?! Jag övervägde att ta mig ut i nationsnatten men sen vann av någon konstig anledning min goda sida och ba "nemen Frida stanna hemma och plugga istället, slipp onödiga kolhydrater, vakna upp pigg och utvilad". Fuck you goda sidan som aldrig brukar vinna annars!! Snerkies is screaming my name juuu.

Nåja. I helgen ska jag hem och träffa mina fina töser i BTG som jag inte sett på hundra år!!!!! Ska även jobba, rida mina hästar och plugga. Hets.
Puss!