Tävling

Yaaaay, A-klass kvalad i tölt på 5.87! :D Trodde att jag kanske skulle ha en chans i fyrgången, men idag gick tölten superbra och jag är hur nöjd dom helst. Får ta fyrgången en annan dag. För övrig var det bara jag och min största förebild inom ridning, Denni Hauksson, som kvalade av alla på hela tävlingen. Yepp, jag är tillåten att skryta liiiiite. Dessutom var domarna stört snåla med poängen. 

I fredags hade jag förresten as kul. Kvällen innehöll god mat, vin på toaletten, lite karaoke samt en dos Björn Gustavsson. Nice värre!

Puss!

FREDAG

Härlig fredag med strålande sol, åh! Ikväll ska vi fira min kära vän ANNA som fyllt. Vi är ett gäng som ska ut och käka, dricka vin och sen parta vidare. Taggad! Jag är på världens bästa humör mest hela tiden, hoppas det håller i sig (mest för mina vänners, syskon och föräldrars skull hehe).


Anna och Jag 07


Vi i Egypten 08


Sommaren 09

 2010


Fan vad tiden går fort


Skit

Asså ärligt. Varför snöade det igår? Jag blir helt jävla tokig. Vill ni se hur vi hade det för ett år sedan?

 
Nån gång i mitten av april var vi i Tallin. 
 

 
Clara dansade en natt i April
 
Och såhär var valborg förra året. Så jäkla härligt! Snälla snälla Gud se till att det blir såhär i år igen. Jag ska förresten till Norrköping på valborg. Den ni!




Maria Montazami

Jag kan nu dö lycklig, min favorit har skaffat blogg.
Jag älskar att hon skrivit att hennes favoritmusik är bland annat Notorious Big, haha, hur härlig är inte den här människan?!


April 14

Helt stört mycket energi jag får utav solen! Jag har helt plötsligt vaknat till liv igen. Jag ÄLSKAR våren!!111!!1

Sen till det negativa. jag är så fruktansvärt jävla trött på att bo hemma. Det här håller inte längre. Jag blir tokig av att behöva umgås 24/7 med min mamma. Min mamma är mer som min syster, så ni fattar, vi bråkar ganska mycket. Men inte när pappa är hemma och kan hålla ordning på oss.

Jag har dessutom problem med vad jag ska hitta på i höst. Jag kan ju aldrig bestämma mig. Jag vill resa, men jag vet inte vart jag vill. Jag skulle även vilja börja plugga lite, men jag vet inte vad eller vart. Distans kanske? Eller så åker jag iväg och blir bartender på magaluf. Eller london? Jag saknar london. Men jag vill ju gärna till Thailand. NI SER jag behöver hjälp.

I helgen ska jag dricka vin med vänner. Massa vin och massa vänner. LOVELY

eh



Jag hittade den här videon på fuck-you-right-back-Katrins blogg. Eh. Det är väl ett skämt? Det här var typ det töntigaste och fulaste jag sett i hela mitt liv HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA
Varför står Velvet i fula trosor och försöker..typ..jucka? Och varför har Linda en julgran på huvudet? Och varför kollar hon på Velvet som att hon ska äta upp henne..? Vad är det för sjukt fan-skap som gjort det här. Jag kommer drömma mardrömmar jö.

Imorgon är det dags för säsongens första tävling FETT TAGGAD JA! Jag tror faktiskt att jag är väldigt nervös och att det är därför jag sitter och taggar migsjälv. Jag brukar aldrig vara nervös, men det är nog en annan sak när man lånar någon annans häst. En häst som det dessutom gått jäkligt bra för på tävlingsbanorna förut...Jag hoppas jag kan komma upp och kanske i alla fall nosa på samma poäng. Banne mig!

CIAO

yo

Jag har varit magsjuk dom senaste dagarna, och ärligt talat har jag knappt orkat sitta vid datorn ens. Kolla på TV har liksom varit ansträngande nog. Idag mår jag i alla fall bättre så jag var uppe och jobbade imorse och ska snart träna lite med hästen, jag ska ju tävla i helgen herregud. Vårens första tävling! Taggad men nervös.

Ikväll skulle jag egentligen kört en premiär av onsdagar på tegel, men jag måste nog banga. buhu.

Hittade lite roliga bilder från när vi firade Jullan











Puss!


Det är inte lätt när det är svårt

Hm. Jessica ringde nyss och ville ha med mig ut. Sist jag festade var i fredags och det var ju en evighet sen. Är något öppet såhär på påskdagen? Fan jag har inget vin. Får fundera vidare. Jag har för övrigt haft en alldeles strålande påskhelg! Dock har jag inte firat påsk över huvud taget (inte ens ett påskägg) men den har varit lysande i alla fall. Eller förresten! Igår åt jag janssons och målade påskägg. Så lite påskig har jag allt varit. puss!



Clara är i fjällen och jag saknar henne. HAHA jag kan inte vara utan min flickvän en vecka, patetiskt.