Like a lady

Morrn. Idag regnar det, massor, och jag haaaaatar regn. Visst om man bara har som plan för dagen att sitta inne och kolla på film och knapra godis, men måste man bege sig utomhus (läs stallet) så hatar jag det. Senare ska jag iaf in till Norrtälje och käka middag med familjen (Emelie, Mattsson och Stoffe). Det ska bli mys och jag längtar efter dom! Märker ni förresten att jag uppdaterat typ flera gånger på bara en vecka? Inte likt mig, but I like it!

Den här låten har jag lyssnat på ungefär varenda dag sen jag började 6an. Och jag har fortfarande inte tröttnat. Jag älskar den, den för med sig alla känslor jag hade då. Även denna. Jag behöver min dagliga dos av Ozzy. Sen har jag gått och blivit största The Sounds-fanet. Igen. Jag var lite halvt besatt av dom nån gång i 8an, och efter peace&love i somras så är dom favoriterna igen. Jag behöver även min dagliga dos av dom i form av den här. Har varit min älskling i flera år nu. Förut var jag ensam, men nu har även Clara gått och blivit ett fan av Maja, haha härligt. Nu blev det lite av ett musikinlägg, trevligt.

Men herregud, har jag glömt att berätta! Min älskling Johanna och hennes fina kille Carl fick en liten kille igår!! Jag längtar ihjäl mig tills jag får träffa dom alla tre! Grattis till er, ni är underbara!

Nähej, ut i regnet då. puss!


SÅ england

En något överförfriskad kille och en tjej ~25 står och pratar. 
Kille 1: So where are you from?
Tjej 1: I'm from Sweden.
Killen granskar tjejen en stund.
Kille 1: Then why aren't you naked?

fix you

faaaaan jag behöver verkligen en ny säng. Jag liksom drar mig för att gå och lägga mig - då är det något som är fel, riktigt fel. Jag får ont i ryggen och huvudet av min äckel-säng och jag sover dåligt som fan. Men jag är lovad en ny, ska bara hitta "tha one" liksom. Eller jag har faktiskt redan hittat den. Jag vandrade in på IKEA och testlåg (höhö) alla sängar dom hade tills jag fann DEN, sängen med stort S. Den eller ingen! Jag bara skulle ha den! Jag skulle tammefan bo i den här sängen! MEN självklart var det den absolut dyraste dom hade. Jag visste inte ens att det fanns produkter från IKEA med så många nollor på prislappen. Men jag fann tydligen den enda produkten, såklart. Så nu kommer jag provligga hur många sängar som helst men jag kommer alltid ha min älskade IKEA-säng i huvudet, kan inte släppa dig. Faaaaaaan.

Jag hade en ganska udda lördag måste jag säga. För det första har jag fått en alldeles egen stalker (jo det är sant, lite obehagligt måste jag säga) så jag fick inte vara ifred en sekund på våran förfest. Tillslut låtsades (nåja) jag däcka på bussen in till stan så jag slapp prata. Sen försökte jag komma in på gayklubb, vilket jag inte fattade att det var, trots att det bara var killar där och trots att jag fick kindpussar och blev kallad daaaaaarling. Sen mötte jag upp Clara och då var mitt gäng plötsligt borta. Jag och Clara hängde iaf med Sven-Erik och vi avslutade kvällen på Sture och White room (HA). Sa ju att min kväll var udda!
 
Nästa vecka ska jag tävla och jag är redan sjukt nervös. Bara en liten töntig tävling i Sandviken, och jag brukar aldrig bli det minsta nervös, men just den här gången är jag det, jättemycket! Usch. Jag tror det beror på att jag ska tävla min nya häst för första gången OCH dessutom göra debut i femgång med Ábót. Usch igen på den. 

  




Får väl gå och sova i min skitsäng rå. Later!


Söndags ångest

Hej vänner

Nu har jag klarat av ännu en begravning. Jag hatar begravningar mer än allt annat. Jag tycker döden är det konstigaste som finns, även fast det egentligen är det mest naturliga i världen. Att någon som alltid funnits med, någon man älskar helt plötsligt bara inte finns längre. Det är en så konstig och jobbig känsla. Jag var helt säker på att jag hörde min mosters röst flera gånger under dagen, och tyckte inte det var konstigt eftersom den alltid funnits där. Men det var såklart inte henne jag hörde. Jag är i alla fall glad att hon inte behöver lida längre.  

Igår var jag ute på Husarö eftersom min kusin Olle konfimerades. Nästan hela min släkt har gått på Husarö. Min morfar känner prästen Assar som startade upp lägret på ön. Det är även denna präst som vigde mina föräldrar och döpte mig och ungefär alla barnen i hela släkten. Sedan gick mina båda morbröder konfa-lägret på Husarö och hade Assar som lärare (min mamma var en svikare och bangade). Jag har 5 kusiner som gått Husarö, och även min syster. Jag var påväg men fick TBE den sommaren och kunde inte åka. Nu är det Assars son som tagit över och är ledare. Jag tycker det är så himla kul för att nästan alla på lägret har föräldrar och släkt som konfimerats innan dom, så alla känner alla. Min morbror träffade igår på folk som han gick på samma läger som - för nästan 40 år sedan! haha!

Just nu sitter jag och lyssnar på Stoffes nya mix han gjort. Jag förstår inte varför för jag har världens huvudvärk sen igår och borde verkligen inte sitta här och dunka musik. Men det gör jag. Och jag hade en trevlig kväll igår med dom bästa, som vanligt. C var tillbaka och det kändes bra, han har varit saknad. 

Imorgon och på tisdag ska jag jobba på ländia. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

PS Jag är så sjuuuukt avis på
Cecilia DS
PS2 Och jag saknar henne, såklart! DS2 

Igår var vi först hemma hos Anna och myste



Sen tog vi bussen in till Norrtan







Emelie hälsade på längst bak 


Sen försökte jag ta kort på allt FÖRUTOM Anna, det gick sådär




LATER!

 

Till er

Jag är glad. Jag vet inte vad det är. Jag har en ju en tendens till att vara lite mano ibland, men just nu är jag bara GLAD. Jag tror det beror mest på att jag har världens bästa vänner. Vi är rätt störda, töntiga och barnsliga. Men jag älskar oss. Sen är båda mina hästar väldigt duktiga just nu. Och min huvudvärk har försvunnit sen jag var hos kiropraktorn. Jag mår bra!!! HEPPÅRE!

fuck it

Jag har årets baksmälla tror jag. eller nej, inte ännu för jag är fortfarande full, men jag KOMMER ha årets baksmälla. Inom några timmar. Så jag ska nu ta min handduk och gå ner till bryggan och sola och bada hela dagen. Jessica är numera arbetslös så vi sitter ihop just nu. Alltså antar jag att hon också sluter upp vid bryggan. Och hon lär må värre än mig idag kan jag säga, haha.

Livet är bra ibland. Och livet var väldigt bra igår kväll på tegel.

xoxo

Söndag

Jeeesus, vad jag har tråkigt. Nu har jag iaf lyckats ta mig upp till datorn för att checka läget. Blir nog sittandes här ett tag. Jag har nämligen fått något slags ryggskott, vilket jag kan lova är det sjukaste ever. Igår tog det mig en halvtimme att ta mig upp ur sängen och gå på toa. Då var jag kallsvettig och hyperventilerade, YAY! Idag mår jag hur som helst bättre, så jag ska försöka ta mig utanför huset och gå en sväng. Clara har kalas idag för hon fyller år imorgon, och jag har ångest över att jag förmodligen inte kan ta mig dit och gratta henne. Vi har inte setts på typ en månad, så lång tid har jag nog aldrig varit ifrån henne. galet. 

Jag har hört rykten om att Augusti ska bli fin!! Alltså att värmen kommer tillbaka och att vi kanske äntligen får lite sommar! Jag hoppas extremt mycket att så är fallet.

Nu ska jag leta upp en naprapat. PUSSEN!