Söndag

Jag har haft en bra helg. I fredags åkte vi ut i skogen till en lokal där vi festade järnet, utklädda till diverse saker. På lördagen åt jag pizza med Anna och sen satt vi i hennes bil och pratade i nästan tre timmar eftersom vi inte orkade ta oss ur den. haha! Idag har jag också verkligen haft världens segaste dag. Jag har ätit chips och sett på film. Och nu har jag nyss ätit en brakmiddag tillsammans med familjen och Gummi som är här och håller kurs. Alltid lika kul att höra om världens mest fascinerande land, Island. Enligt mig finns det inga skönare människor än islänningarna, och dom är så fruktansvärt häftiga på alla sätt. Dom har en härlig inställning till livet.

Imorgon börjar jag jobba hos mamma igen i stallet. Jag har inte suttit på en häst på nästan ett halvår. Konstigt va? Men jag tror jag ska ta mig en tur på någon av pållarna nu i veckan. Jag drar mig bara för den kommande träningsvärken som jag vet att jag kommer ha. Fy fan. Och min bror har imorgon sin första dag som beriden högvakt. haha lite roligt att han blev antagen till just det, med tanke på hans hästnördiga familj. Han nämnde inte ens att han kunde något om hästar.





update

I did it again. Jag har bulimi. Har hets ätit utan dess like. Fast jag kräks inte förstås. Nu har jag ätit så mycket så att jag mår illa. Jag tog en till portion fast jag var proppmätt. Vaffö gör du på detta viiset? Förstår inte hur jag ska klara mig under vår resa. Jag är uppenbarligen inte gjord utav pengar så jag kommer helt enkelt inte ha råd att äta HELA tiden som jag är van vid
(för det är ju inte så att jag tänker snåla in på typ alkoholen).
Jag hade ett viktigt papper i det här huset som jag skulle hålla reda på. ETT! Ett litet papper som jag skulle fylla i ang mina försäkringar och sen skicka in till någon viktig människa. Jag hade EN ENDA viktig uppgift att ta itu med. Och jag har tappat bort pappret.

Tors

Hej bloggen. Igår åkte jag och pudel (är hundvakt) hem till frugan och hängde. Sedan bestämde vi oss för att knalla hem till pudels crib, eftersom det där fanns kyl och frys fylld med mat. Eftersom jag ärvt min mammas lokalsinne och faktiskt alltid lyckas ta mig dit jag ska (mamma använder aldrig karta, hon sätter sig bara i bilen och kör dit hon tror att hon ska. och hon kommer alltid fram..) så pekade jag in i skogen och ba "dom bor typ åt det hållet, vi går ditåt". Så jag och Clara vandrade över stock och sten, klättrade över lite berg och helt plötsligt kom vi ut vid huset. haha, gaaaanska bra är jag ändå. Jag tog kort på Clara i skogen och kallade henne jockiboi HAHA

Vi tog oss även in till stan för att ta en spruta. Så nu är vi ännu ett steg närmare vår resa. Fett nervös!! Insåg igår att det bara är några veckor kvar. Dear.
Imorgon ska jag på maskerad och jag vet verkligen inte vad jag ska klä ut mig till. Jag har inte råd att köpa en outfit heller direkt, eftersom jag har cirka 60kr på kontot och det ska gå till vin (dah). Kanske ska måla mig blå och vara smurf? Enkelt och billigt...och tråkigt.
SKÄGG!

men ja

Kul med snö idag 22 oktober. Nu är istiden här, I knew it!!
Stackars satar som ska till jobbet idag med SL. Själv ska jag försöka ta mig in till stan i em. Hoppas bussfanskapen rullar på då, annars bokar jag om min resa och åker typ imorgon. Så får ni frysa ihjäl utan mig i det här skitlandet gaaaaaaaah märks det att jag gillar vintern? ........

Försvinn

Den här veckan tog mitt "heltidsjobb" slut, härmed återgår jag alltså till mitt gamla slacker-slash-jagharingetliv-liv. Nu är det bara lite extraknäck som gäller tills vi åker. skönt, tihi. Jag vill att den här veckan ska flyga fram så det blir helg och jag får träffa och umgås med alla mina fina vänner. åh helgen kommer bli så gör-bra, Clara och jag har taggat för den här helgen hur länge som helst! Vi är iof väldigt bra på att tagga till alla helger. men ändå.

Jag är förresten så trött på mitt utseende, jag dööööör, jag vill ha tillbaka mitt mörka hår men jag FÅR bara inte färga det mörkt. Jag ska liksom tillbringa 4 månader i sol och saltvatten, jag kommer bli blond på en gång ändå. Men jag vill. Överallt ser jag bilder på snygga människor i mörkt hår, och jag som vanligtvis inte brukar ägna en tanke åt mitt hår, blir helt loco när jag ser mig i spegeln. Jag hatar den där röd/brun/guldiga färgen jag har nu. GAH. Sådär nu har min blogg blivit en skönhetsblogg också. kill me!

du fan jävla äckel

Du fan jävla äckel vad dåligt jag mååååååååååååår
Jag ligger just nu i Emelies säng i Norrtälje och jag kommer inte komma ur den dom närmaste timmarna. Eller jo ok, jag lyckades nyss ta mig till toan för att spy lite. Fy fan vad vidrig jag är, förlåt, men jag tycker bara så himla synd om mig själv. Som tur är har Emelie världens bästa pojkvän som just nu kom hem med donken till oss. Hur underbart! Puss!

Ännu en vecka

Har inte så mycket att berätta. Förra helgen var jag som sagt i Linköping och rastade milfen. Mycket trevligt och Johanna har seriöst världens sötaste och goaste unge. Jag som aldrig knappt velat hålla i en unge, kan inte få nog av lille Ludvig. GULLE!
Annars fryser jag mer och mer och längtar mer och mer efter att få resa iväg och ligga på en strand. Imorgon ska jag först jobba lite och sedan ska jag på fecke i Norrtälje (höhö fett cool brud). Annars måste ni bara lyssna på låten som jag lyssnar på dygnet runt. Danskt är bra!

Trött tjej

Herregud vad den här veckan har gått fort. Jag har inte gjort något alls tror jag. Eller jo. Det har jag ju faktiskt. Jag kom hem från Danmark i söndags. Danmark var förresten hur bra som helst. Killarna bodde i ett stort hus mitt ute i ingenstans som dom kallade Gården. Dörren var alltid öppen och alla i gänget fick liksom komma och gå som dom ville, så sjukt mysigt! Tycker det är så konstigt att ett land som ligger så nära kan vara så annorlunda. Vi åkte in till Christiania på lördagskvällen och köpte lite hasch, sen svängde vi förbi statiol eftersom vi var sugna på rödvin. Och ingen kollar leg någonstans. I Sverige måste man visa leg för att köpa en tändare eller en trisslott, JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ TÖNT-SVERIGE.
Vad mer. I onsdags bokade jag en resa till Nya Zeeland och Australien och idag betalade jag den. 23 november åker jag och min bästa vän, och vi kommer inte hem försen det är vår.
HUR BRA!
Imorgon åker jag till Linköping och festar sönder. HEPPÅRE!
Den här bilden var för ful för facebook men jag vågar visa den här. Ni anar inte vilka hemska bilder jag har på min kamera från den där bilresan HAHA