Oh why

Söndag. Jag sitter på ballen och solar. Så fruktansvärt härligt att det inte går att beskriva. Tur att jag tog mig ur sängen och ut hit. Det var inte lätt ska ni veta. Jag är mer död än levande. En korridorsfest i flogsta stod på schemat igår och som vanligt spårade det totalt, som det alltid gör på korridorsfester. Men det är ju lite charmen med det hela. Idag har jag två saker på min mycket fulla to-do-list: ta mig ur sängen samt gå ut med soporna. Den ena kan jag ju bocka av nu, får se hur det blir med den andra punkten.
Jag och en kompis började prata om det här igår. Hur man kan vara så jävla dum ibland. När växer man ifrån det här att falla för helt fel killar? En kille som från början verkar spännande, men som sedan visar sig vara gullig och världens snällaste, tröttnar jag på. Sen kan jag träffa killar som jag inte alls tycker är något att ha, tills dom börjar bete sig som svin. Då helt plötsligt står han högst upp på min önskelista.
Jävla pucko. En vacker dag...

Nu kör vi!!

NU JÄVLAR

händer det grejer. Idag ska jag börja plugga. Yes, det är dags nu att ta tag i det som jag faktiskt får pengar och tar lån för att göra - plugga. Jag har inte gjort ett skit sen min förra tenta. Jag har festat och kollat TV. Nu är det slut med degandet för två tentor närmar sig med stormsteg. Idag är det även SOL ute och plusgrader så härmed inser jag att det är vår. Jag älskar våren! Och sist men inte minst så föddes en ny tronarvinge till Sverige idag kl 04.26. Min TV står på och dom har seriöst visat prins Daniels tal 80 gånger, och på varenda kanal diskuteras den nya prinsessan. Lite kul är det ju allt, trots att det bara en en helt vanlig jävla bebis som Vickan klämde ut. Kul att jag fick se Victoria gravid IRL när hon delade ut pris till årets uppsalastudent. Grattis till dom! Nu ska jag börja sammanfatta min microeconomics-bok. Här får ni lite bilder från vad jag haft för mig den senaste tiden.


Buzz

Jag är medlem i BUZZADOR där man får testa produkter gratis och sedan utvärdera dom, och även informera sina vänner om produkterna. Fick nyss hem ett paket med nya Dove Nourishing Oil Care balsam som ska ge tre gånger mer näring än ett vanligt balsam. Balsamet ska passa perfekt till torrt hår och jag måste säga att mitt hår som blir super elektriskt såhär års, blir SÅ mycket bättre utav det här balsamet. Testa! :) Och bli medlem i Buzzador via länken på en gång också. puss!
Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som buzzador är Frida_S):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Frida_S>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Frida_S</a>

Crazy

Vaknade imorse av ett mms från mamma med en bild på min poowni. Saknar mitt mumintroll!!! Finns inget sötare än min Skrauta <3


Lycka

Jag hade en top-notch helg måste jag säga! I fredags fick jag sushi-sug från helvetet så jag och Bettan bestämde oss för att käka sushi, dricka vin och sen ta oss ut i nations-natten. Vi hamnade dock på en thaibuffe så det blev liksom sushi + mat. Massor av mat. Och friterad banan och glass. Slutade med att vi bara satt och åt och pratade i flera timmar, så vid tolv rullade vi (bokstavligt talat) hemåt och sov istället för att köra utgång. På lördagen bjöd jag Bettan på middag hemma hos mig (min kyckling gjorde succe, bor nog en liten mästerkock i mig höhö). Vi åt godis, drack vin och kollade på mello (fan vad skönt att Marie sög, för visst gjorde hon det?! Och halå whats upp med den där guldstrumpan hon hade på sig? Nej, jag gillar inte henne.) innan vi tog oss hem till Jens och söp vidare. Sen blev det gayklubb på orange och efter det gick jag och mötte upp Niklas med vänner på någon bar. På söndagen var jag på födelsedagskalas hos min fina kusin Pelle här i Uppsala som fyllde 20. Bra helg!

Idag kom Anna o Lotta och hämtade upp mig efter min föreläsning. Körde en vända på IKEA. Jag köpte typ tretusen ljus, som vanligt. Och en körv. Efter det åkte vi hem till mig och drack tee och hade tjejsnack i flera timmar. Pratade snoppar och så. Bra dag!

Imorgon ska jag ha förfest här hos mig för några i klassen innan det blir premiär (skandal, jag vet) på stocken för i år. Bra liv!!!!


 


Hej

Jag klarade ekonomistyrningen!!! Gaaaah så jäkla skönt, dör. Nu har jag lovat mig själv att börja med mattekursen. Ligger sjukt mycket efter och jag är så fruktansvärt dålig på allt som heter matematik att det är pinsamt. Har alltid struntat fullständigt i det ämnet men hade en snäll lärare i gymnasiet som godkände mig trots mina IG-prov. Evigt tacksam Bosse btw!! Inte lika lätt att slippa undan nu dock.. Jag får kämpa på helt enkelt. Men jag känner på mig att den här kursen kommer förfölja mig med en rest-tenta FOEVVA!

Anywho, som min fru brukar säga. Jag har förresten inte träffat Clara på typ en månad. Sjukt va? Har aldrig hänt. ANYWHO igen så är det för kallt. FÖR kallt. Tror vi hade 15 minus här imorse och jag hade svårt att andas när jag väntade på bussen. Jag vill bara ligga inne och äta godis tills den första riktiga vårdagen är kommen. Åh tänk! <3

Jag måste bara säga det igen: hur fab är inte blondinbella? Blev någon slags hysteri för att hon la upp en bild på sig själv i bikini där hon ser ut som en normal lite mullig tjej. Och hon bara skiter fullständigt i det och säger att hon älskar sin kropp. Åh vad jag skulle vilja vara lite mer som henne.

Hon är ju för bra för att vara sann förresten?? En vacker dag får vi nog veta att hon säljer knark på plattan.