F

I got gloss on my lips
A man on my hips
He got me
tighter than my Dereon jeans

Jag blir mjuk inuti av dig

Söndag igen då. Min helg har varit både bra och dålig. Jag spårade typ halvt i fredags. Eller jag ska vara ärlig, jag spårade ta mig fan rejält. Sov någon timme eller två, kommer hem, och åker direkt iväg med hästen som skulle och få massage. Dear. Hade planerat in att jag skulle sova mig igenom lördagen men det sket sig. Lördagskvällen skulle egentligen tillbringats hos Ellinor som hade födelsedagsfest och dessutom hade jag lovat att senare dyka upp på tegel för att möta tjejorna. Men det sket sig det med, jag totaldäckade efter att ha duschat.

Men imorse när jag kvicknat till tog jag och Alice en promenad till Elli för att gratta i efterhand. Satt och pratade med henne och tjejerna som sovit över efter festen, mys. Ellinor bor just nu utanför Norrköping och jobbar på en gård i skogen. Jag vill att hon ska komma hem.

Nej nu är jag slutkörd efter att ha tryckt i mig massa pommes samt bea. Sängen. nu. HEJ.

20/1 09

Såhär dags brukar jag sova i vanliga fall. Jag älskar att sova. Jag är en sån där människa som kan sova ett dygn i sträck. Har jag tid sover jag alltid på dagen, det är det bästa som finns. Men just nu kan jag inte sova. Jag är förvirrad och tänker för mycket. Jag är trött men ändå inte. Jag är glad men ändå deppig. Jag är hungrig men ändå mätt. Jag är varm men ändå fryser jag. Hot and cold. Just nu sitter jag och tänker på allt jag vill göra och allt jag vill se. Jag har bestämt att jag (snart. typ efter sommaren) ska skaffa mig ett riktigt jobb och spara pengar så jag kan resa. Jag ska resa som fan. Lång bort och jag ska träffa så mycket roligt folk att jag inte kommer vilja åka hem. Det ska jag göra.

Nu kom jag på varför jag inte är trött, jag sov as länge idag på dagen.

Imorgon lyckades jag dubbelboka som vanligt och min date med Clara fick skjutas upp. Jag blir så trött på mig själv, jag måste skaffa mig en kalender eftersom jag tydligen inte kan komma ihåg eller hålla reda på något över huvud taget. Förlåt Clara men jag hoppas du hinner med mig på tors ist. För jag måste fan ha ett nytt läppglans (internskämt, nu vet jag att hon garvar haha) och en ny klänning. För i helgen vill jag vara håll-käften snygg som Gynning brukar säga.

Nemen lite trött är jag nog ändå.

Dagen

My my my

så vart det lördag igen









Jag hoppade (?) upp imorse efter 4 timmars sömn för att ge ridskolehästarna mat. Lite suddiga minnen men jag tror jag lyckades. Allt snurrar fortfarande och klockan är ett, mobergs besöken spårar alltid. Me love.

13jan09

Idag fyller min kära far år! Grattis pappi! Så nu sitter jag och väntar på födelsedags middag som mamma (!) lagar. Annars är det ju min pappa som står för maten i den här familjen men en gång om året slipper han, den 13 januari, haha! Pappa Erik:



HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHA
han ser ut som ett litet instängt mongo i sin lilla grävskopa.

Jag har haft en bra helg och en bra start på veckan. I lördags blev det tegel. Deeeeear säger jag bara. Kvällen var sjukt lyckad och rolig. Jag, Clara, Elin, Sara och Therese. Elin och jag kom helt plötsligt fram till att vi fyller år på samma dag. Den 14mars. Jag tycker sånt är så sjukt läskigt. Elin gick i min parallell-klass från 6an till 9an men jag har aldrig pratat med människan. Knäppt jue!! Ingen annan verkade hålla med mig dock. Bra kväll var det iaf och jag fick världens godaste frukost hos min bästis <3

Nu är det plusgrader igen och så jäkla äckligt lerig blir det här ute på landet. Fy fan för lera.

nehej dags för födelsedags-firande! Pusselipuss!


Tönt

Alltså. Vad är grejen med den där Andreas Kleerup? Ok duktigt av honom att kamma hem diverse priser på grammisgalan igår, men så jävla bajsnödigt av honom att "fly från galan" helt ursinnig över de larviga drogtesterna. Och hur fan kan han ha haft ihop det med Sveriges snyggaste och coolaste tjej, Gynning?! Förstår inte. 
Killen ser ut som en A-lagare. 

Men Håkan blev årets manliga, åh ♥ 

Idag ska jag inte göra ett skit. Like usual. Love!

Living the dream

Ojoj dålig uppdatering här va. Visst har ni saknat mig? snälla, någon?

Jul och nyår - check.
Min julafton var om jag ska vara helt ärlig inge vidare. Snö var det ju ont om, julstrumpan glömdes bort och tomten kom inte. Jag gick och la mig sur och grinig och sen ringde klockan vid 5 för klockan 8 avgick bussen från centralen mot Västervik. Så juldagen spenderades där nere med Anna och det var i alla fall trevligt som fan.

Första dagen på det nya året kom jag inte utanför dörren. Jag börjar bli gammal, klarar inte av lika mycket som förr (höhö).

HAHA omg jag hittade precis typ halva skogen i mitt hår! Jag var ute och red idag i solen med min cp-häst. Hon hade inte blivit riden på några dagar så det gick fort som fan och jag fick tårar i ögonen. Jag brukar aldrig ha tid att fundera över saker när jag rider. Många säger ju att det är så fridfullt att rida ut i naturen och att man hinner fundera och analysera sitt liv bland granar och fågelkvitter. Själv brukar jag bara ha tid att försöka få stopp på min häst och se till så att hon inte krockar med en älg eller något. Men idag efter ett bra tag blev till och med hon lite trött och skrittade lugnt och fridfullt på, alltså hade jag tid att göra det där som tydligen de flesta gör, tänka över mitt liv. Insåg att jag inte gjort det på länge. Sen jag kom hem från England har jag inte stannat upp en enda gång och tänkt. Det har varit så himla mycket av allt och inget och tiden har bara flugit iväg och nu är det helt plötsligt ett nytt år! Herregud. Jag kom i alla fall fram till att jag nog måste ta tag i mig själv. Komma underfund med vad jag vill göra. Men det svåra är ju att jag inte alls vet vad jag vill göra.

Jag önskar att jag kunde se in i framtiden.



2009

Nytt år nya möjligheter som man brukar säga.

2009 ska bli vårt år