Julen e över

Mjaaaao I´m back från skogarna och det känns skönt. Julafton var ur mysig, fick allt jag ville ha och en massa annat och jag är världens bortskämdaste och mina föräldrar är världens snällaste haha. Övningskörde även en del däruppe eftersom risken är otroligt liten att man på de vägarna möter bilar vilket är bra för mig då jag just nu får panik när jag möter en bil. Men däruppe är det lugnt. Var bara lite rädd att jag skulle möta den gamla galna gubben som bor uppe på berget, som när den stora nerförsbacken ner till normal markhöjd kommer, stänger av bilen och rullar ner för att spara på bensin. Går tydligen med en jävla fart och han har krockat några gånger, men är man snålgubbe så är man. 

Har pratat runt med lite folk nu och det verkar som om alla var ute på juldagen utom jag, men jag verkar inte ha missat något speciellt, tur. Tegel med alla barndoms-vänner hade blivit världsbäst men det får bli nästa år. Får ta igen det på nyår då det blir täby. åå tagg!

Jag är på världens bäst humör just nu och mest hela tiden eftersom jag och min häst har ett litet halleluja-moment varenda gång vi tränar, äntligen börjar det hända saker och johan är SÅ nöjd och min häst med och jag är nöjdast av alla. L o v e l y .

Nä nu ska jag äta lite julskinka för sista gången i år, vilket betyder att julen är över. Vilket även vintern verkar vara - seriöst 9 grader varmt i december? Går ju inte.

Fighter

Makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder
Makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter
Made me learn a little bit faster
Made my skin a little bit thicker
Makes me that much smarter
So thanks for making me a fighter

But in the end you'll see
You won't stop me

Spår

Kvällen igår sög daaaaase som vi säger i Röö. blö.



Ville bara säga det. Nu går jag i ide över julen - godnatt.




Lucia

Jaha idag var det lucia. och jag har inga julkänslor whatsoever. Ingen snö, inget luciatåg, inget pynt, ingen gran. Vi har blivit så dåliga på att få till julstämning sen vi flyttade, har inte tid. Idag har jag iof köpt mina första julklappar och vi närmar oss minusgrader nu iaf i det här slask-landet, så det gjorde allt lite juligare...sen sprang jag in och köpte lussebullar på NK idag och tvingade min familj att fika lussebullar och varm choklad med mig. Ännu lite mer juligt asså. 

Jag längtar tills nästa vecka då vi åker upp till stugan, då blir det riktigt juligt med snö iaf! Och träffa släkten. Min braiga släkt, jag älskar dom! Inte många som kan säga det känns det som, men jag älskar dom alla!

Nej nu ska jag plugga det sista innan lovet. Har ett prov imorgon, ett till på måndag, sen är höstterminen avklarad!

Frid@

Helgen

image104


Idag är jag ledig! Behövdes verkligen efter denna stressiga helg. Gick upp tidigt i lördags för att fodra, sen var det kurs hela dagen. Jossan och Pia var här och red fint och det var sjukt kul att träffa dom. Vi var ju med varandra i 7 år, varje dag, dygnet runt. Kanske var bra att vi fick en paus ifrån varandra på några år? haha. Men nu är det på tiden att vi börjar ses oftare igen :)

Senare på lördagen blev det krök hos mig, sen utgång. Blev till att köa till claras i typ en timme, men jag hade as kul i kön, träffade gamla klasskompisar och var bara allmänt flummig. Anna, Isa och Jenny gav upp efter en timme, jag och Jessica stod kvar och lyckades efter lite smörande för vakten ta oss in. Vi ägde och det ägde. Mah god säger jag bara. Tack hjärtat! Mötte sen upp resten av gänget som suttit på donken hela kvällen, sen kom taxi-ellinor och hämtade. nice.

Igår stod vårt företag och sålde våra söta termosar på julmarknaden! :) Sålde faktiskt fler än vi räknat med, och jättemånga kom fram och berömde oss för rolig idé och fint målande. As kul faktiskt. Sen drog jag hem, sa hej då till Joss & Pia, sen tränade jag med min bäbis. Och hon gick bra, matte var så lycklig. Åh vad jag gillar min sepe-häst ibland ♥

Haha bilderna vi tog i lördags var bland de fulaste (!) jag sett på länge, fan va jag garvat åt dom. Här kommer ändå några smakprov xP

 Jessica, för hon är söt och blir alltid as bra på kort...
 Haha naawe heta! :)
 Isaaa :)
 Åå vilken söt bild! Mjölken gör sig fin på bild^^

Men blöö

Jag är sjuk igen och jag är såååå trött på det. snor snor snor. nej usch va äcklig jag var nu men ni fattar. Jag blir frisk, det håller i sig i typ 2 dagar, sen är jag lika sjuk igen. Imorgon ska jag iaf till doktorn och beklaga mig för att sedan ta typ halsprov. eller ngt. Vill bli av med skiten!

I helgen ska vi alla tjejer försöka oss på att få ihop en ute-kväll tillsammans. Hoppas på att det blir av! Och Stian kommer hit och håller kurs! Jag förstår iof inte ett ord av vad han säger men wtf. Han är sjukt duktig. Världsmästare är han ju nu iaf :) yay. Sen på söndag ska vårt UF-företag stå på julmarknaden och sälja våra termosar. Kan bli kul. eller kallt.




Haha omg...

image99

Holland 07. Jag var där. och det var nice!

Bleeding love

But something happened
For the very first time with you
My heart melted to the ground
Found something true
And everyone's looking round
Thinking I'm going crazy

But I don't care what they say
I'm in love with you
They try to pull me away
But they don't know the truth
My heart's crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open

Trying hard not to hear
But they talk so loud
Their piercing sounds fill my ears
Try to fill me with doubt
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling

But nothing's greater
Than the rest that comes with your embrace
And in this world of loneliness
I see your face
Yet everyone around me

Thinks that I'm going crazy, maybe, maybe


Halo :)

Var först inne i skolan igår och gjorde det jäkla svenska-nationella-muntliga skiten. Pratade i ca 1 min, sen var jag klar och drog "till doktorn", vilket för den här gången betydde globen :) Måste vara mitt 10:onde år nu eller något liknande och jag tröttnar aldrig. Jultradition så det smäller om det! Tyvärr så kände jag mig mer eller mindre som ett vandrade lik hela dagen och det syntes tydligen på mig också eftersom jag fick kommentaren "vad du ser ut idag!". Tack gumman. I alla fall så var det trevligt att umgås med min mamma och Kicki och lite julklappar fick jag allt. :) Köpte ett burberry-täcke till min finafina snobbheeest och sen fick jag en fin väst av mammi. Och ett fårskinns-underlägg till Juppe! nice. Träffade även Jossan, Pia och Lotta vilket var jättekul, åå gamla bästisarna!

Drog hem och stressade som en tok över allt och inget, tror jag ringde Jessica och Ellinor typ 100 ggr för att allt strula som vanligt, men lyckades tillslut fixa ihop alla hem till Ellinor innan det var dags för utgång. Hade bestämmt oss för Norrtälje men det blev stan iaf som vanligt. Lik-varningen och förkylningen på mig var bortglömd (nåja) och jag hade kul tack vare dom där underbara tjejerna. Me like er.

Dessvärre kom jag hem vid 5 och fick sätta klockan på 7. Jag måste sluta med det här, det sliter, inte konstigt att jag är trött. Har iaf sovit ett tag nu och ska snart ut i stallet för ännu en fodring...Men man måste ha pengar, så äre.



 
Veckan som kommer har jag massa prov och jag hade planerat in plugg över helgen. Tyvärr visar det sig nu att mina böcker ligger kvar i skåpet i skolan, otur, nu kan jag inte plugga.

Ciao!
Frida