Tjoho

Nu har det blivit sommar ute och jag gillare. Hoppas det håller i sig ett tag framöver. Idag var jag och hälsade på i Tibble och i Åva. Sen blev det en donken tillsammans med planera-strukturera-skrivalista-vela-Clara, ha! Vi satt ute i solen, gud vilka soldyrkare vi är vi svennar. Vi lyckades även sälja några till biljetter till vår skiva som går av stapeln imorgon och som kommer bli så lyckad så det finns inte, iiiiiiih, tagga! Och något jag också ser fram emot bara lite grann sådär är att jag ska tillbringa hela helgen med Johanna och alla andra fina i Linköping. iiiiiiih lite till på den hörrni!

Nu har jag varit sjuk i lite mer än två veckor. Men det är ju alltid kul att ha halsfluss liksom! Jag har inte tid att vara sjuk så därför ignorerar jag min äckliga hals fullständigt.

Dagens bilder får min pyssling (typ.) Therese och min partypaal Clara stå för bara för dom är så himla heta tycker jag. Kärlek åt er liksom!



Lateeeer


såklart

Denna helg ska jag äntligen få vara hemma. Har blivit ganska mycket resande till diverse platser nu ett tag tycker jag och jag vill bara vara hemma. Iof kommer denna helg ändå innebär stress som bara den (!!) men jag slipper iaf packa väskan. Men nästa helg blir det till att åka bil igen, då lönehelg i Linköping väntar på lördagen. Det kan aldrig bli fel!

Jag och Clara var nyss inne i stan och betalade in pengar för vår studentmiddag. Udda ställe, udda man. Men nu var iaf det avklarat och vi lyckades fixa ihop allt, ha, tur. Nästa fredag smäller det och det ska bli så himlahimlahimla roligt tillsammans med alla mina finaste vänner. Längtar!

Skivan betald, solen skiner, jag har ett vinglas i handen och det blir fest ikväll. Jag mår bra!


Finaste

Är inte det här ungefär det finaste ni läst? Jag tyckte det var fint i alla fall. finfint. Hittad på fina Sandras blogg. Åh va allt är fint just nu.

Jag kan berätta lite om det finaste ögonblicket i mitt liv, hittills.
Det var fredagkväll och jag var på hemmafes hos en kompis. Pojken som jag velat ha lite ett tag var där. Vi pussade lite på varandra. Bara för att det är fint att pussas liksom. Det kändes inte som att det var på allvar.
Senare gick jag ut i köket och där stod han. Han drack vatten och när jag närmade mig honom sträckte han sig mot mig och drog mig tätt intill och kysste mig länge. Inte bara en puss. Utan en kyss. Och vi stod där och hånglade ett tag och höll om varandra hårt. Helt plötsligt viskar han i mitt öra. "Jag tror jag håller på att bli förälskad i dig". Jag sa att jag var förälskad i honom också. Och han sa "ska vi bli kära?". Och det blev vi. Vi har varit ihop i 4 månader nu och det är fortfarande fantastiskt för han har rufsigt hår och säger de allra finaste sakerna till en. Och jag vill aldrig att det ska ta slut Sandra, fastän jag bara är 16 och ett halvt och har hela livet framför mig. För den pojken är mitt liv, jag lovar.




Helgen

Var nere i Linköping i helgen och hälsade på Johanna. Känns alltid så skönt att träffa henne igen när vi inte setts på länge, jag saknar henne alltid så! Måste få en dos av Johanna Peiving då och då, haha. Jag och Anna hade med oss våra hästar ner som fick stå i Johannas helt nybyggda stall. NICE. Vi åkte ner på fredagen och gick upp tidigt på lördagen för att dra iväg och tävla. Det regnade och var svinigt kallt hela dagen och där satt jag sjuk som fan och huttrade. Jag led. Aldrig mer att jag tävlar i regn eller kyla. Men på söndagen under finalerna var det iaf bättre väder och jag kom hem med två rosetter. Jag var så nöjd med mitt mongo till häst under hela helgen och gladast blev jag när en domare kom fram som kände igen Ábót och sa att hon var fin och att jag hade en riktigt bra pass-häst i henne. Hon hade sett henne som 1-åring hos Peter och sa att det var den största 1åringen hon någonsin sett, haha. Babben<3

I söndags fyllde världens bästa Anna 21år! Grattis!!


Nu har vi varit följeslagare i typ 1år. Ett bra år har det varit och vi har seriöst gjort allt tillsammans. Men jag tycker ju inte alltid om Anna. Speciellt kan jag bli ganska så arg på henne på fyllan. För det mesta bråkar vi då och ibland slår jag henne. Men mest skriker jag bara på henne för att hon alltid är så jobbig.
Men mest älskar jag henne!

Idag och imorgon är jag ledig. Det är nice. TJARRÅ!


Sweetest ass in the world

Nu har jag gått och blivit sjuk. Palla.

I måndags var vi på "P-skiva". Man skulle alltså vara utklädd till ngt på bokstaven P. Det var ruligt. Träffade kompisar som jag inte sett på sisådär 3 år. Det var kul men lite läskigt. :) Hade sjukaste taxi-resan hem, den var nästan i stil med Egypten taxi-färderna, jag garvade och skrek konstant i typ en halvtimme. hahaha. Sov hos Clara i några timmar sen upp och iväg till skolan för att ha simmning med gympan som Lisa höll i. Jag var fortfarande packad och det stod "party-pingla" över hela min arm. Bra! Men jag sjönk iaf inte. Idag skulle jag och min trogna följeslagare Clara befunnit oss på tegel på skiva och imorgon skulle jag gått på Idas skiva. Nu skiter sig allt för att jag åter sitter här med halsont som jag hatar mer än allt annat på jorden. Jag blir toookig, jag hatar att vara sjuk!!!


image173

Men Clara var glad!

Regn

I helgen var jag och Anna i Strängnäs och hälsade på våra Egypten-vänner. Gud så jag saknat dom och gud så roligt det var att träffas igen! Nu har vi totalt kännt varandra i 1 vecka och 2 dagar. Och jag kan prata med dom om allt och inget, kändes som det mest naturliga i världen att träffa dom igen. Så jäkla nice! Helgen blev vädligt bra och vi spenderade den med Tommys gäng som var lika galna som Tommy själv. Haha, det var kul, Strängnäs är en rolig håla. Vill dit snart igen!

Idag är det måndag och det regnar men jag är lycklig över att det i alla fall inte är snö. Mitt liv är ganska bra just nu! I alla fall idag känner jag mig mycket positiv. Eller imorse när jag vaknade var jag iof så negativ att jag inte ens kom iväg till skolan, men nu är jag happy! Det är vår (typ), min häst är duktigast i världen, det vankas skiva ikväll och kanske imorgon också till och med, och i helgen ska jag till Linköping och träffa Johanna! Tralalala!

TJENNA


Stress

Det är vår ute hörrni ! ä.n.t.l.i.g.e.n.

Första skivan avklarad igår! Vi sam-ekonomiare hade dragit till med 80tals tema och det blev lyckat med mycket folk och galna kläder. Jag var sjukt otaggad hela kvällen och på det söp jag bort för mycket pengar så jag drog hem tidigt. Men jag hade kul så länge det varade. Sitter här nu med tuperat äckligt hår och försöker ladda om tills ikväll då jag ska till Hirschenkeller igen på nästa skiva. Då ska jag INTE vara otaggad, bara så ni vet!

In i dimman i några månader nu då? TJENNA.

image167

För att dom är så jäkla söta.

image168

Och för att Anna var snyggast! Anna i rosa till höger, med nån toffs på huvudet. Jag i lila och bettan i rött.

Later