VALBORG 12

Idag är det ääääntligen någon slags vår ute och idag börjar valborg här i Uppsala! Jag har varit på en timmes promenad, handlat mat samt shoppat på systemet och klockan är bara halv 12. Jag är laddad! Nu blir det fest i tre dagar, hörs om jag överlever. Puss!


Ibland

Allt blir så mycket lättare med den där muren uppe. Så mycket mer okomplicerat och framför allt, framför allt... mycket mindre läskigt. Att visa vem man är, det är det läskigaste som finns. Skönare att skita i det och bara vara skön.

Så fort den muren är nere blir allt renare och ärligare än något annat. Vem som helst blir Han och plötsligt blir allt inte bara roligt och avslappant och härligt, det blir fruktansvärt läskigt. Istället för att bara vara den där härliga tjejen som älskar att kyssas, väcker dig med kaffe på morgonen, skrattar åt det mesta och betalar för sina egna drinkar blir man sig själv, som är lite för fucked up för någons bästa och lite för osäker för att låta någon komma nära. Hur ska man våga visa allt för någon när man kan visa bara en bra del för andra?

- Michaela Forni

Slut

Hej hej halå

Hård vecka. Fjortisfylla deluxe i tisdags och imorse kl 6 ramlade jag och Julia innanför dörren i flogsta efter en efterfest. Sov alltså hos Jullan inatt och vi vaknade av SNÖ. Det är helt fruktansvärt äckligt väder, det blåser och regn/snöar. Kära gode Gud: ge oss sol på valborg. Jag dör inombords om jag inte får sitta ute på en filt med solglasögon i solen i ekonomikumparken den sista april. Jag har taggat sen förra året för fan.

Jag ska nog gå och lägga mig nu. Imorgon kommer några vänner och hälsar på mig och jag har lovat dom fest. Dear. Jag är för gammal för det här. Dessutom har jag ont i röven. Jätteont, eftersom jag börjat cykla till stationen istället för att ta bussen (vilket tar typ 5 min). Vältränad tjej. Tight ass ni vet untz untz.

 

 




Fan

Jag tar tillbaka allt jag sa om flyt...död åt den här dagen, allt suger!!!!

Kolla bara vädret. K.u.k


Hej

Sitter på bussen hem mot Väsby. Har haft världens sämsta föreläsning idag med vår OTROLIGT dåliga lärare i makron. Vi har egentligen någon slags lektion imorgon med honom också men jag orkar bara inte - en mer oinspirerande människa får man leta efter. Jag har suttit på facebook hela förmiddagen...så nu drar jag hem! Ska jobba hela helgen och dessutom fira min lilla Anna som fyller hela 25 år! Herregud vad tiden går fort. Känns som igår när vår "nya stalltjej från småland" kom till oss. Då var Anna 19. Och hon blev kvar! Tur det :)))

Jag har ganska bra flyt just nu. Väldigt bra. Har bra människor runt mig (världens bästa faktiskt), träffar BRA killar, fick tillbaka bra med pengar på skatten, har klarat mikrotentan bra OCH jag fick erbjudande om att hyra en etta i stan from 1a Augusti. Så nu behöver jag inte heller oroa mig för var jag ska bo efter sommaren. Bananskal!

Har även på mig ett fint halsband jag fick av fina Julia som varit i Milano. Ser ni vad det är? Ett djur jag älskar och som jag kan vara lite lik ibland höhö. LOVE!

 


1 April

Så blev det april. Våren har gett vika för vintern som tydligen ville tillbaka, så nu är det snö här. Jag hade lagt undan min dunjacka för vintern och herregud vad deprimerande det var att behöva plocka fram den igen. Jag tog mig upp tidigt igår och knatade iväg i snöstorm och minusgrader för att skriva högskoleprovet. Gick sådär va. Jag är ingen 2.0- are, bara att inse. Kändes som om jag hade snor i hela huvudet så jag var ovanligt trög. Efter en heldag med prov kom Bettan hit och drack vin och pratade skit. Cyklade ner till V-dala och jag hade en sjukt bra kväll! Kan bero på att det typ bara var män på hela stället :))))

Imorgonbitti, okristligt tidigt typ 5, kommer min bil (hehe det där lät i alla fall lite lyxigt) och hämtar upp mig. Familjen Söderbäck ska upp till Umää för att hälsa på Kajsa och se hur hon har det i norrland. Vi bilar eftersom hundarna måste med...blir nog trevligt! Jag har påsklov hela nästa vecka, lyx!

Nej ni. Vilket trist inlägg. Sorry. Nu måste jag packa. Slänger in en bild från i torsdags på stocken. Ciao!