Strömsholm

Just nu sitter jag i Jennys rum på Strömsholm. Vi har käkat och umgåtts med de andra här på boendet och snart ska vi sova. Jag är här för att gå lite "prova på" kurs för dom som funderar på att söka till islandshäst-utblidningen. Resten av folket kommer imorgon men jag tog min väska + häst och drog hit en dag tidigare. Imorgon ska vi få se vad Jenny och gänget har för sig här på skolan och på onsdag ska vi rida lektion och grejer. Blir nog bra. Det enda som är lite jobbigt är att min häst inte får någon hage utan måste stå inne nu i två dagar. Hon lär ha d.a.m.p. 

Helgen hos Johanna blev himla lyckad, rolig fest med roligt folk och det var så himla kul att träffa min fina vän igen. Hade mycket att ta igen. Tack prutten!!  

Nej jag är tammefan fortfarande bakis sen i lördags och vi ska vara i stallet vid 7 imorgon bitti. Nu vill jag sova. Jenny bad mig säga att hon hälsar till alla mina bloggläsare. Så nu vet ni. Jenny hälsar, haha.

PUSS


I got my angel now

Just nu har jag alldeles för många tankar och funderingar över allt mellan himmel och jord i min lilla hjärna. Den är överfull. Jag försöker rensa men det går inge vidare. Försöker hitta någon delete-knapp men lyckas inte. Oh well, får ta itu med min överfyllda hjärna en annan dag för idag har jag för mycket annat att göra. Som till exempel att packa för ikväll bär det av till min underbara Johanna i Linköping! åh vad jag längtat efter henne! I helgen är det inflyttningsfest i hennes hus som gäller och det kommer en himla massa bra folk. :)

Jag hade en bra onsdag för det blev tegel och jag och Clara var så jävla packade, HAHA! Sov hos Clara efter en vända till statoil för lite körv med räksallad. På morgonen sen trippade (?) jag över till mormor och morfar och fick fika. Bra grejer.

Kan ju slänga upp lite bilder när jag ändå är på G





Remember those walls I built
Well baby they're tumbling down
And they didn't even put up a fight
They didn't even make a sound
I found a way to let you in
But I never really had a doubt
Standing in the light of your halo
I got my angel now  

It's like I've been awakened
Every rule I had you breaking
It's the risk that I'm taking
I ain't never gonna shut you out

Everywhere I'm looking now
I'm surrounded by your embrace
Baby I can see your halo
You know you're my saving grace
You're everything I need and more
It's written all over your face
Baby I can feel your halo
Pray it won't fade away

Hit me like a ray of sun
Burning through my darkest night
You're the only one that I want
Think I'm addicted to your light
I swore I'd never fall again
But this don't even feel like falling
Gravity can't forget
To pull me back to the ground again

HAHA




Hämnden är ljuv


Tudilu

När jag ser något jag vill ha kan jag bli lite smått besatt, spelar ingen roll om det är en väska eller en kille, utan jag får bara den där känslan MÅSTE HA. Lite jobbigt. Nu när jag är fattig har jag fått lära mig att kontrollera känslan lite, eftersom jag inte kan köpa allt jag blir besatt av. Och jag kan inte heller få Heath Ledger. För det första är han död och för det andra så var han ändå ouppnåerlig. Så jag har liksom lärt mig kontrollera mig själv litegranna där med. TILLS NU deeeear jag har hittat en klänning jag vill ha och jag bara MÅSTE ha den, jag offrar min mamma för den! Eller näääae inte min mamma förresten hon är ganska bra. Min syster?

Min alla hjärtans dag var bra, jag var med som date på en födelsedagsfest med lite äldre folk så alla kallade mig kexet, det fanns rött och vitt vin samt MAT och jag fick kärlek i mängder. Ganska bra.

Imorgon kommer Clara hit! Jag erbjöd pannkakor och glömde som vanligt bort att Clara är en gluten-människa. Tål alltså inte mjöl för er som är dumma i huvve. Clara vet dock hur jag funkar så hon påminde mig om detta och skulle ta med sig sitt eget mjölfan. Mjöl som hon tål. Hur bra! Så vi ska se på TV och äta för många pannkakor. eller plättar. svårt.



För att jag har världens finaste! Skrauta (som betyder ädelsten eller utsmyckad på isländska, dom säger det när dom pyntar granen till exempel) är verkligen speciell. På alla sätt. Hon är ett mongo för det första. Sen har hon en färg som ingen islandshäst i hela världen har, nämligen gulsvart med vit bläs och blå ögon. Min bebis är coolast.


FREDAG

FREDAG jag kännere i hela kroppen! Jag älskar fredagar. Veckans bästa dag. Min helg kommer bli bra hoppas jag. Jag är livrädd för hur min lördag ska bli. Jag är verkligen det. Jag har alltid festat bort alla hjärtans-onödig-skit-dag (om ni frågar mig). Men det ska jag inte göra på lördag. Eller jo lite. Men på ett annat sätt liksom. Ok nu blev det flummigt. Men jag kommer ha så sjukt kul i alla fall.

Igår var Clara här hemma hos mig. Jag visade henne vad Rimbo har att erbjuda! Alltså åt vi lunch och sen köpte vi godis på konsum.

Nu ska jag iväg och bowla med några vänner och sen ska vi käka pommes med bea NAJS DÖH

xoxo


HAHA

LÖRDAG
Clara 20.24
Ja vi dricker. Eller jag iaf. Redan full. Men dom är lite sega här hoppas jag kan få med dom till sture.
Clara 21.48 Nu är vi påväg! Jag behöver lite taggad positivt folk, tack.
Frida 00.03 Jag vet inte vart jag är. Vi rings sen!! Jag är på nån klubb iaf.
Clara 00.04 Jag är sjukt full för jag är vän med S******! Drink på drink. Och nej jag kan inte stava, är packad. Kom till gamla stan!!!
Frida 00.06 Jag är och lyssnar på dålig musik. Helvette.
Clara 01.00 Ja men herre. Vi drar nu till tempelbar. Kom dit för fan. Helvette. NU!
Clara 01.00 Var är du? Herre
Frida 01.02 Jag vet inte vart jag är
Clara 01.12 Men din bög. Var? Jag sitter och är full i gamla stan
Frida 01.14 Men jag får skjuss hem SPÅR mår du bra då?
Clara 02.02 Jag mår dålig. Är full och ledsen. Vet inte vart jag ska ta mig till. Gråter och är full. Ring mig imorn.

HAHAHAHAHAHAH patetiskt, Clara och jag wasted. Men lördagen var rolig iaf. Jag firade Emelie som fyllt 20 (grattis babe!) tillsammans med massa roligt folk. Vi började med att käka thai-buffé och sen blev det vin på fridays och en massa annat. Nu är jag förkyld. Andreas har smittat mig, jag umgicks med honom i fredags och människan var tammefan döende. Så i veckan ska jag ta det lugnt så jag är backontrack till helgen. Hör ni det!! Dra inte med mig ut på dåligheter.






NU: semlor med min älskade stall-maffia!

SOPPA

Jag känner att jag bara måste skriva ett inlägg om hela den här soppan vi rör runt i just nu. Alla skriver fula kommentarer till varandra hit och dit och det har blivit som ett eget litet inbördeskrig vilket jag tycker är sjukt töntigt. Men jag måste få ur mig det här, skriva ned vad jag känner: Om Clara och jocke hade gjort slut och jag hade varit den som kanske var upp över öronen kär i jocke, då hade jag stängt av det. Jag hade helt tryckt bort dom känslorna för jag vet att de är fel och att det aldrig skulle funka mellan oss i längden och på vägen skulle vi såra någon vi älskar/har älskat. Jag skulle inte ringa honom, jag skulle inte skicka söta sms och jag skulle inte ha honom på msn. Han behövs inte, det finns andra och man kommer över och går vidare precis som Clara hade börjat göra tills detta dök upp. Hur mycket jag än ville ha honom skulle jag helt enkelt aldrig mer prata med människan eftersom jag vet att jag, som de flesta, inte kan styra över mina känslor. Det är att val man måste göra.

Men nu är inte jag som Emma tydligen. Som istället för att kanske inse att hon kommer att förlora inte bara en bästa vän, utan sin kusin och alla gemensamma vänner och släktingar, börjar ta kontakt med jocke som hon tydligen tycker om lite grann. Inte för att det förvånar mig, Emma raggar på allt som rör sig och inge fel med det, men jag trodde iaf tjejen hade en hjärna att välja ut sina offer med. Hela den här soppan är så tråkig och onödig och jag tycker så fruktansvärt synd om dig Emma som inte inser vad du gör. Du kan aldrig ha tyckt om Clara på riktigt och det är det som gör mig så arg. Hade du haft någon som helst respekt eller känslor för din kusin och bästa vän så hade du aldrig gjort det här. Hade du brytt dig det minsta om Clara hade du varit förstörd nu, gråtit och försökt få henne att förstå. Istället intar ni försvarsställning och tycker att "clara är barnslig som inte förstår". Klart som fan att hon inte förstår, ingen människa förstår sig på det här.


Gjort är gjort och ni två tycker ju tydligen om varandra nu. Det hade gått att stoppa, men ni ville inte, ni brydde er inte tillräckligt mycket helt enkelt.
Jag hoppas ni blir så in i helvete lyckliga tillsammans.
  


Grattis!

Idag fyller världens bästa bror 18år!!!



Han är min bror, min bästis, min Ida. Han fattar.
Dessutom är han sjukt jävla söt som lucia.



Hej muppar
Min dag har bestått av promenad, solsken, fika och lunch med stallfolket samt en dos nya Gossip Girl avsnitt. Gud jag har det så in i helvete bra. allt detta fick jag pengar av min morfar idag. Jag älskar att vara en bortskämd snorunge. 

Jag har skaffat mig en vän på blidö så jag har lite otippat spenderat hela helgen där. Han tog med mig på fest på denna ö i fredags och jag blev way för full, spillde rödvin över mitt nya linne och körde bil för första gången.
 
Vad som inte är lika kul är att min bästa vän är ledsen och när hon är ledsen är jag ledsen. Folk runt omkring oss som vi trodde var bra har svikit henne JÄVLA REJÄLT och därmed svikit mig med. Jag hatar er för det. Imorgon ska jag möta upp henne och Julia så ska vi hata lite tillsammans.



Tur att vi är så sjukt snygga och bra. Clara jag och Julia.



PS clarast.blogg.se DS