SOMMAR

Åååå sommarkänslor i mängder!

Igår var det fika på tösses utomhus, sommar!! Norrtälje blir så fruktansvärt mysigt på sommaren, man glömmer bort vilken fin stad det egentligen är över vintern. Iaf vi tog en fika när min smått galna vän Johanna kommer på idén att vi helt plötsligt ska gå och tatuera oss. PANIK. Jag fick ångest och kunde inte bestämma mig för vad jag skulle tatuera in, jag menar det är ju ändå ngt man sedan får bära på hela livet! När vi kom dit så hade vi ju oturen (lr kanske tur?) att dom inte hade tid för oss. Bestämde ändå lite spontant att det nog blir drop-in i Linköping nästa helg och göra en liten söt humla på ryggen (kan det bli fint?? usch va svårt.) MEN min andra galna vän Isa får helt plötsligt för sig att hon ska skaffa en till piercing, så människan går upp och piercar bröstvårtan. OK?!?!  Sen bar det av hemmåt, umgicks lite med alla i stallet och åkte sen och käkade pizza på Veras (HAHAHAH Cecilia, Clara och Julia garvar som fan när dom läser det här, det vet jag ;P hihi). 

Nu: förkrök med tjejerna snart och jag är taggad till tusen! Wiiihooo!

Puss och kram! Frida 

Oh yes

Sjukt stressig, men sjukt bra helg! Började med att på fre kväll svulla med Johanna låååångt ute i ödemarken (närmare bestämt vallentuna-skogen) för att passa ett hus och en hund. Huset gick inte att låsa (varför låser inte människor på landet sina hus?! Det kan väl likagärna komma in nån galen mördare i skogen?!? hjälp) och hunden tog sjukt stor plats i sängen. 

Anyway lördagen började med tårt-kalas hos min pyssling Therese som blivit 18, grattis! Super trevligt var det och den trevliga stämningen höll i sig hem till Clara för att käka middag och sen fest i kyrkbyn. Festen var väl ingen höjdare men jag var sjukt glad över att få umgås med alla mina kära som jag inte träffar så ofta som jag skulle vilja. Sön åkte vi till telenor med johannas trasiga mobil som när vi ska lämna in den helt plötsligt funkar..K U L. Och käkade på donken två gånger vilket var två gånger för mkt...

Den här helgen är det stormur vår! DET är äkta vårtecken för mig! Och en redan nu planerad utgång. Och sen är det ledighet mån-tis PLUS valborg! Den här helgen kommer bli bra, I know it.

Puss! Frida  

Kanske på tiden Linneá? ;)


Regler: Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit "tagna" och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.


1. Jag är verkligen inte kräsen när det gäller mat och jag tror att jag i stort sätt äter och smakar på allt, även om jag vet att det kommer smaka äckligt.  

2. Jag slipper alltid undan eftersom jag är sjukt bra på att ljuga och prata bort saken i fråga.  

3. Jag går aldrig på A-brunnar och dunkar alltid folk 3 gånger i ryggen och jag inte hunnit med att varna.
4. Jag är extremt (!) bra på att skjuta upp saker.

5. Jag hatar att ta ur ost ur plastpåsar. Bland det snuskigaste jag vet.  

6. Jag byter lakan i sängen MINST en gång i veckan...


Jag skickar vidare den här utmaningen till:

Clara
Cilija
Threes
Jossan
Kajsa
Julia

    


Ciao

Galen kväll igår. Började med att jag insåg när vi satt på förkrök i norrtälje att jag hade glömt mig leg hemma. yes, bravo Frida som alltid. Galen volvo-tur hem för att hämta det, galen tur tillbaka, galen Emelie och galen musik. Galet tråkig kväll blev det sen, och hamnade tillslut hemma hos galna människor.

Galet.

Skadeglädje

http://www.youtube.com/watch?v=PEtH6Tn4ri0

Så här kul har vi i vår skola. hihi.

Dålig dag

När man vaknar på morgonen och inser att dagen inte kommer funka, borde man egentligen bara skit i att gå upp. Allt blir ju ändå bara fel om man väl går upp. Jag vaknade 8 med huvudvärk, vattnet är det något fel på så jag kan inte duscha och hela dan måste jag plugga. Vi skulle egentligen åkt in till kliniken idag med min halta häst men hon är (det enda positiva med dagen) mycket bättre (tack gode gud jag såg framför mig hur hon hade fått en ledskada lr ngt och aldrig skulle bli bra igen) MEN vi har istället fått en ny tid imorgon till min ANDRA halta häst nämligen tjock-sunna som vi har minskat försäkringen på "eftersom hon bara ska gå i en hage och inte ridas" och som nu har nån mystisk hälta. JAG SKA BÖRJA MED UPPFÖDNING AV GULDFISKAR IST!!! 

Plus att jag är sur på en viss person. Trodde mer om dig. Och jag saknar Johanna, det är tråkigt här utan henne! Och jag har världens jäkla arbete att göra färdigt som jag inte kommer någonstans med!! Och jag ska snart ut och mocka en massa skit!

Nej, jag borde inte gått upp imorse...

Kan hon lägga av med att vara så äckligt snygg?!

image41
image42


Den här dan har inte varit någon höjdare. Första tisdagen på länge som jag verkligen suttit inne hela dan och rå-pluggat. Inte kul. Fick ett hemprov av våran tillfälliga lärare (varför får man alltid SÅÅ mkt att göra av sånna som håller på att utbilda sig till lärare?! Dom om några borde ju veta hur jobbigt det är lixom!). Och just nu sitter jag här och försöker göra klart alla hennes jäkla uppgifter. Det suger.


Don´t want to think about him, don´t want to talk about him

Helgen

Fredagen var väldigt, väldigt rolig - kanske snarare FÖR rolig? Spårade lite som vanligt när det gäller mig och numera så kallade tequila-johanna, men wtf. Sjukt kul hade vi iaf. Mindre kul var det att vakna upp på lördagen på  golvet sovandes i en hundkorg tillsammans med en viss person. (skrev jag just det där?? herregud, ignorera).
 
Tvingade mig iväg till täby och hade våffelfika med massa tjejer hemma hos världens bästa cecilia - tack!!  Hade varit taggad på att fest tillsammans med alla sötnosar, men jag pallade verkligen inte (herregud jag har blivit gammal, orkar inget längre) så jag åkte hem och sov. Finns det något bättre än att sova? Nej, jag tror inte det. 

Glad påsk förresten! <3 




image39