I huvudet

JAG ÄLSKAR GYNNING HAHHAHHA! Kom av någon anledning in på gamla avsnitten av "i huvudet på Gynning". SÅ BRA! Jag älskar när hon snubblar och ba "faaan nu har jag skrapat upp knäjäveln". HAHAHAH! Herregud vilken skön människa. Jag skulle vilja vara bästis med henne. Men bara typ en vecka eller ngt, sen skulle man nog vara helt slut.

Jag har åkt på någon konstig vårinfluensa eller något. Jag har lite feber och jag kan inte äta något för då kräks jag. Och jag som ääääälskar att vara sjuk och ligga inne och inte göra något (NAAAAAAAAT). Och nu kan jag inte ens göra min favorit-sysselsättning, äta. Piss.


love

Igår var jag på min morfars begravning. Det var fint men väldigt hemskt, såklart. Min släkt har förlorat många det här året och jag hoppas det dröjer ett tag tills jag måste gå på nästa begravning. Jag hade inte gråtit en tår sedan jag fick reda på att min morfar dog så det var väl först igår som jag insåg det, och jag trodde jag skulle sprängas. Jag saknar honom något fruktansvärt. Finns ingen som ställt upp för mig så mycket som han har gjort. Jag visste att jag alltid, alltid kunde ringa till honom om jag behövde hjälp. Jag hoppas han förstår hur mycket jag uppskattat det, och hur tacksam jag är för allt.
Kyrkan var full igår, min morfar var väldigt populär och känd i Stockholm på sin tid, och alla gamla gubbarna hade roliga historier att berätta. Min morfar vann flera SM i simmning, och min morfarsmorfar vann en silvermedalj vid OS 1912! Alla berättade också att så fort morfar klev in i ett rum, fick han alltid allas blickar och uppmärksamhet. Han var liksom alltid ledare och en trygghet för alla. Och så har det alltid varit. Han har alltid varit min trygghet, familjens trygghet, en riktig gudfader. Det har nog aldrig funnits en snällare människa. Helvete vad jag kommer sakna dig. Stod lite fint på
Neptuns hemsida.




Jag la den här medaljen på morfars grav istället för en blomma. Tyckte det passade honom bättre. Han fick den av mig i julklapp för några år sedan. Sov gott moffa.


bad

Idag är en hemsk dag som jag bävat för länge.


FREDAG

Cha cha bloggeeeen

Jag har ont i magen sen igår då jag smällde i mig en hel burk med tzatziki (min nya obsession!!) hemma hos Emelie. Vi skulle äta tacos och jag skulle promt ha tzatziki till, vilket resultera i att jag åt tzatziki med tacos, typ. Fett gott.

Om nån timme eller två kommer Jessica och hämtar upp mig efter jobbet, sen ska vi hem till henne och fixa oss tillsammans. Sånt gillas! Efter det blir det middag hos Linnea som fyller, och därefter blir det utgång i Uppsala. Jag är sjukt laddad! Och på lördag ska jag hem till världens bästa Julia som även hon fyller år, och efter det utgång i stan. Jag lär vara sliten på söndag, ja. I och med den här roliga helgen hoppas jag att jag har nån rolig bild att lägga upp i min tråkiga blogg.

LATER!


Du fan jävla äckel

I lördags var jag lycklig. För Frida blir nämligen lycklig när solen tittar fram (hehe jag skrev precis om mig själv i tredje-person precis som den där svenska hollywood-frun). Jag strosade med mamma på norrtäljes gator i solen, med en latte i handen, converse på fötterna samt SKINNJACKA OCH LINNE!! herregud vad glad jag var. Sen åkte jag hem till Clara och vi hade som vanligt hemmafest som jag älskar, och jag blev ÄNNU gladare. lyckligare än lyckligast! Vi var uppe till kl 5 och lagade korv med bröd (lagade..?) och man kunde sitta ute på balkongen och röka utan handen blev köldskadad. åh!

MEN SEN! Sen vaknade jag på söndagen, bakis och trött och ser att det SNÖAR. FY FAN DU JÄVLA ÄCKEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Såhär får det bara inte gå till.


Vår

I lördags fick jag träffa mina fina vänner igen, kändes som vi inte hade setts på evigheter haha! Vi firade min födelsedag genom att äta lite gott, dricka massor och sen blev det mobergs. Jag fick fina grejer, kolla:



Jag har aldrig varit så bakis i hela mitt liv som jag var i söndags, antar att det berodde på att jag blev så jävla gammal. Fy fan. Jag hade gärna varit 20 i några år till.

Jag har sånna jäkla vårkänslor att det är galet! Alla verkar ha det, hela Sverige liksom vaknar till liv så fort solen tittar fram. Nu längtar jag bara tills det blir plusgrader. Har precis anmält mig till vårens tävlingar, taggad!

CIAO


Thailand



















I die



Första trailen jao!

home

Hemma från thailand. Har haft det superskönt. Under dessa två veckor har jag läst ut 5 böcker, gått upp säkert 5 kilo i vikt och blivit 5 gånger brunare än jag var förut. Fast det kommer ingen av er att få se eftersom jag redan fjällat av mig hela brännan. yepp, jag lykades med konsten att bränna sönder mig SISTA dagen, så det ser seriöst ut som om jag ömsar skin. Bilder kommer! hej.