Imorgon

Färdigpackad.

Nu blire världens bästa sommar-vecka på peace and love!

pusspårej!





Midsommar

Jag är sjuk. Jag snorar som in i helvete, och jag har bara morgondagen på mig att bli frisk för sen är det festival som gäller. Missförstå mig inte, jag tänker verkligen inte låta lite snor eller halsont stoppa mig. Men det vore ju trevligare utan. 

Min midsommarafton var bra. Jag försökte ta det så lugnt som möjligt med tanke på min stackars sjuka hals, men det gick sådär om jag ska vara ärlig. Jag drack nog lite för mkt vin. Dessutom rökte jag upp ett helt paket cigg. braaaaaa.

Jag har inte börjat packa ännu och jag skjuter upp det hela tiden. Jag borde verkligen (verkligen!) börja tvätta lite kläder och kanske smått planera vad jag ska ha med mig. Men ååå jag pallar inte. Men jag måste. Och jag ska. snart. när jag snytit mig. 

Puss! 





Måndag

Jag och mamma spenderade förra veckan utanför Östersund för att titta på vår hingst som visades för bedömning. Han har varit på träning där uppe i ett halvår, och fick nu en godkänd bedömning, bara några hundradelar från första klass. Roligt roligt. Östersund är så vacker så jag får ont i magen. Jag vill nog bo där nån gång. Inte nu, men nån gång.

I fredags satte vi oss i bilen kl 6 och körde hem, 8 timmar tog det och jag kunde verkligen inte sova. Kom hem, och stressade iväg till min fina student Jessica som hade mottagning. Söp ner mig och drog sedan in till Norrtälje där det var världens drag! Hur kul som helst. Ännu mer ont i magen fick jag dock utav alla studenter. Att det var ett år sedan jag gick ut och att jag aldrig kommer få uppleva det igen. Avundsjuka kallas det nog.

Och av dig, av dig får jag mest ont i magen. Fan ta dig.

I lördags blev det tegel eftersom Sara fyllde 20 och hade bokat bord. Dock var det ingen bra tegelkväll och vi gick hem tidigare än vanligt i spö-regn. Ja alltså, vad fan är det med det här regnet?! Sjukt att det över huvud taget KAN regna såhär mycket. Någon gång måste det ju ta slut. Jag hoppas på att himlen är totalt tömnd till midsommar och Peace&love nästa vecka. Det får bara inte regna då, det finns inte.
Då får jag ont i magen.


Söndag

Hej vänner.
Jag och Jessica hade en bra kväll på mobet, och Stoffe skötta sig utmärkt i DJ-båset. Som alltid. När vi vaknade idag var det soligt så vi mötte upp Niklas och tillsammans hasade vi oss ner till havspiren och käkade. Satt ute och kom fram till att Norrtälje är lovely på sommaren. Så himla mys.

Åkte sedan hem och kikade på en ny liten fölis som kom inatt! :) Blev en röd-skäck hingst med långa fina ben. 

Nej här kan jag verkligen inte sitta. Jag åker till Norrland imorgon och blir borta i en vecka, och jag har inte packat ännu. Det var nog det jag ville säga med det här inlägget, så ni vet vart jag håller hus liksom.  


mos

deeear

Jag mår som jag förtjänar kan jag säga. Petra tog studenten igår och det firades hemma hos henne! Min plan (som jag lovade mig själv på hedersord och samvete att hålla) var följande: gå dit, gratta och var trevlig, drick ca ett glas vin och gå sedan hem och sov. MEN sen kom Clara...

Hon+jag+gratis vin=dömt att misslyckas  

Så nu sitter jag här. Jag mår illa för jag klämde en MCfeast, pommes och efter det en MCflurry-marängsviss. Jag tror jag aldrig mer vill se mat.

Men ikväll ska jag ut med Jessica! Vår kära vän Stoffelito spelar på mobergs så vi ska dit och hålla honom sällskap. PUSSEN!

Pics från förra helgen (man kan fan inte tro att det var så varmt när man tittar ut idag...)



Snälla döda mig

ÅÅÅÅÅÅÅÅ jag har sån jävla ångest idag. För allt allt allt. Jag vaknade med ångest och jag kommer gå och lägga mig med ångest. Jag HATAR ångest.

När jag var liten hatade jag förändringar. Jag fick panik om vi skulle måla om vardagsrummet. Jag kunde aldrig slänga några av mina saker, inget fick försvinna eller förändras. Jag grät till och med när vi skulle byta bil. Men jag kom över det tillslut. I guess. Men fortfarande har jag svårt att bestämma mig och fatta beslut som leder till förändring. Jag hatar att fatta beslut. Och just nu har jag en hög med beslut som måste tas som ligger och väntar på mig. Men jag bara skjuter upp det. Som vanligt. Jag pallar inte. Mitt vanliga jag.

Nu för tiden älskar jag egentligen förändringar. Eller jag lär mig i alla fall mer och mer att uppskatta bra förändringar! Jag har bara svårt att komma fram dit. Liksom.

Jag försökte mig på att bota ångesten idag. Jag shoppade as mycket. Ungefär alla pengar jag har gick åt. Och ångesten försvann, ett tag, tills jag kom hem och insåg att jag är pank.

Nu ska jag tammefan gå och lägga mig.
Imorgon ska jag vakna upp som blondinbella!