Rubrik

Tänk för att nu har jag påsklov. Och imorgon drar min familj upp till vår stuga så jag får huset för mig själv. Nice. Och tänk för att jag ska jobba också så jag kan tjäna lite pengar eftersom det i min plånbok just nu ligger en femma och på mitt konto finns det 4kr. Jossan ville ha med mig till Norrköping i helgen och det hade varit så sjukt jäkla bajsroligt! Men jag har alltså inga pengar. Det suger att vara fattig! Men men jag har iaf lite saker att se fram emot! Nästa tisdag är det dags för min klass studentskiva! Ska bli kul :) Och nästa helg ska jag till Strängnäs och hälsa på dom tre mupparna! yaay! Jag är så sjukt taggad för det så det finns inte, fan vad jag saknar er!

I fredags hade jag födelsedagsmiddag för mina bästa. Massa taggade tjejer käkade hemma hos mig innan vi drog in till stan. Dansade järnet och åkte hem tidigt (lagom). Och även fast jag kom i säng tidigare än vad jag brukar efter en utekväll är jag fan fortfarandre bakis idag, haha. Tack tjejer jag älskar er och ni är bäst!

Jag är sååå skoltrött. Måste bara säga det. Idag har jag försökt börja ta tag i matten hela dagen. Från klockan 10 imorse! Men hela tiden har det dykt upp grejer så att jag inte kan börja plugga. Till exempel var jag tvungen att poppa popcorn. Sen började en lite rolig film. Sen vattnade jag min blomma. Och nu sitter jag här. Och sen måste jag ju sova. Så jag får nog plugga imorgon istället. Fick en liten varning från min mentor i veckan om att de snart skulle dra in mitt studiebidrag. Jag är körd om dom gör det. Jag ska skärpa till mig ordentligt nu. Skiten är ju snart avklarad. Jag ser fram emot att det i höst troligen blir London i 3 månader. Clara, Frida och Therese? Hur kul vore det inte?! 

Nej nu ska jag plugga. ELLER INTE!

Pussen

 

Borta bra hemma bäst

Helgen spenderades nere i Västervik tillsammans med Anna och Natta. Vi var på födelsedagsfest till två av Annas kompisar som hade hyrt en stor lokal. Vi hade riktigt kul faktiskt. Smålänningar är sköna. Ok, alla är udda, men så himla trevliga! Vi spårade lite halft tills det helt plötsligt var dött i lokalen och vi gick hem och sov på soffan hos Tobbe. Natta klev i hundskit och Tobbe trillade ur soffan men annars gick allt bra. Eller jag och Natta lyckades ju iof gå vilse lite halft där emellan och dessutom hamna på en efterfest där grabbarna plötsligt började klä av sig (då drog vi...!). Men vi var glada! Drog hem till Sthlm efter god mat som Annas söta mamma gjort och sen sov jag nästan hela vägen hem. Tack hjärtegull´n!


  


Torsdag

Idag har varit en seg dag men jag har lyckats med att få lite ordning i mitt rum. Och snart ska jag se till att få lite ordning på mitt pluggande också. Kanske ska ta tag i mitt liv sen oxå när jag ändå är på g? njä. I helgen ska jag iaf ner till Västervik för lite party. Det ryktas om ett hus ute på landet dit 80pers är bjudna. Och imorgon blir jag 19 år gammal.

Your touch
Your taste
Your breath
Your face
Your hands
Your head
You're sweet
Your love
Your teeth
Your tongue
Your eye
Your mind
Your lips
You're fine
You're heaven on earth

One look and you stop time
Just tell me when
Just tell me where
I'll come to you

Home

Nu är jag hemma från en mycket bra vecka i Egypten! 30 grader. Sol. Värme. Saltvatten. Jag behövde verkligen det där, behövde komma bort från all skit ett tag. Första dagen träffade jag och Anna tre muppar från Strängnäs och efter några timmar med Tommy, Nanette och Linda så var det bara vi. Känns som att vi aldrig gjort annat än bott ihop och jag saknar dom som fan nu när man umgåtts 24/7. Ska snart åka till Strängsnäs och hälsa på, lovar! Tur att vi träffade dessa människor, jag och Anna hade blivit bortrövade av galna araber om vi varit där själva...Så vad har vi gjort där nere då? Rökt vattenpipa. Dansat med roliga araber. Druckit billiga, goda drinkar. Spårat som fan. Och haft det jävligt bra helt enkelt!




Kul. Första gången vi tog taxin in till stan och inte riktigt var vana vid deras sätt att köra. Jag trodde jag skulle dö. Vi åkte 5st i taxin så jag satt bak i nåns knä. Gubben som kör är uppe i 160 samtidigt som han har en cigg i ena handen, byter musik titt som tätt med den andra, och sen sitter och as garvar åt oss hela vägen. Allt detta samtidigt som han försöker lära oss hur man tutar fuck you eller I love you och sen kör upp och lägger sig brevid två bilar där det är två-filigt. HAHA. jag garvade.

Kvällen när Anna och jag kommer hem och tycker att vi går och lägger oss tidigt eftersom vi skulle upp tidigt dagen därpå. Klockan är väl 4 när vi kommer hem och då börjar vi sjunga "ekorrn satt i graaaaaaanen" och "moooors lillaa Olleeeeee" för våra grannar. Tror nog att dom uppskattar svensk musik nu. Nämnde jag att jag inte var nykter??

Vaknar upp dagen efter av att det knackar, Tommy står och säger att det är 5min tills bussen som ska ta oss till båten går. Yes. Hoppar i bikini och vi sätter oss längst bak på bussen. Upptäcker att jag har en jävla fjäril gjord på bröstet. yes. Jag mådde inte bra den bussturen. Och båt-turen ska vi inte prata om.


image148

HAHA jag ÄLSKAR den här bilden. Den är så jävla klockren. Nanette ser ut som en blek jag-vet-inte-vad, Anna sitter som en fet man. Jag är mer eller mindra död. Och Tommy ser ut som en dvärg med Sverige-hatt. HAHA!!

Sen bjuder jag på lite spårade bilder.





Imorgon

Herrååå alla fina. Nu far jag bort i en vecka!

PS. Alla i SPE05B - jag är alltså SJUK denna vecka, ok!? Busigt. DS