men ååå

Tyckte jag var såå duktig som orkade ta mig upp imorse för att dra iväg till skolan (ok, jag bangade de två första lektionerna men wtf - jag var påväg!). Men nu sitter jag iaf hemma för att en viss syster som jag hatar mest av allt på jorden just nu, har snott mina stövlar. Och jag vägrar gå i strumpor i snön. Så alltså blir det till att stanna hemma idag med, synd. Ska nog rida ut en sväng i det fina vädret snart och sen dra in och sola solarium - det behövs, jag ser ut som Michael Jackson. typ. puss!

26 november

Tiden går fort, jag blir rädd. Finns inget som skrämmer mig så mycket som tiden. Vad hände med sommaren? Och hösten? Snart är det julafton. Sen tar man studenten och sen dör man.

Jag är så upp och ner just nu, ena stunden är livet underbart, andra inte värt att leva. Just nu är jag väldigt nere som ni kanske märker. Sitter och försöker plugga men det går bara inte, jag har verkligen gett upp. Har nästan bestämt mig för att hoppa av redovisning och beskattning iaf, vilket känns skönt. Om det nu går att fixa...

Nej vafan skärpning. Snart är det helg jue! Och globen tors-fre sen party på det! Och snart jul. Livet är underbart.


HAHHAHA omg

Klicka här om ni vill se mig, Ellinor, Anna & Johanna dansa. Herre vad heta vi är!

ooO

Idag mår jag som jag förtjänar...




Började med förkrök i stallets fikarum, och ja, haha det är absolut bästa förfest stället. ;) Nyktert blev det inte kan jag säga, och det syns väl utifrån bilderna. Senare drog vi in till stan och det blev flummigt och galet som vanligt. Tack världens bästa tjejer för en rolig kväll!!

Ikväll blir det filmkväll hemma hos mig, lär bli trångt i sofforna, vi blir typ 8 tjejer som ska se på film och käka pizza. Ska bli mys :) Är egentligen bjuden på middag hem till min pyssling Threes men jag orkar verkligen inte, och jag skulle nog inte bli något trevligt sällskap i det här skicket. En annan gång!






Hästnörd

Har ridit kurs i helgen för Helene Blom och är typ helt slut. Jag och Ábót fick kämpa kan jag säga. Men tillslut fick vi till det rätt ok iaf :) Helene tyckte jag hade gjort en bra affär när jag köpte henne - jag fick ju 4 hästar till priset av 1. schysst. Hon berättade även att hennes Askur-sto, som var lite lik min mupp fast inte lika het, hade hon betäckt för att hon inte orkade med henne. tack. Vissa verkar inte förstå varför jag kämpar vidare med henne, men jag tror verkligen på henne, hon kommer bli flott en vacker dag. Och det är väl huvudsaken att jag tror på henne...Det älskade lilla sepet ♥

Imorgon stannar jag nog hemma. Vill sova. Till helgen hoppas jag på att jag får besök av Johanna om hon har tid. Saknar henne sjukt mkt just nu, hoppas så att hon kommer!

Ciao!



Jag vill verkligen till strömsholm nästa höst.


Sista

Kvällen igår på the vibe blev sjukt lyckad trots lite små panik från alla håll i början. Jessica kom in - bra jobbat ;) - och vi hade sjukt kul. Trodde att jag var hyfsat frisk igår, men fel jag hade. Vaknade imorse och hade svin ont i ena örat, så det var bara att åka in till sjukhuset. Kom hem med penicilin mot öroninflammation och halsfluss (!). Och hon påstod även att jag hade feber...

Skulle kanske stannat hemma igår...men nää, det vare värt! ;) haha

Imorgon börjar skolan och jag har nog inte varit så flitig som jag kanske hade behövt vara under lovet. Men lite har jag fått gjort iaf, så det känns skönt.

Idag fyller Bianca 18 år, grattis vännen!!!

Var nog allt. puss!


Can´t leave him alone

And they say that he's gonna hurt me
Just wait and see (but they don't know me)
Cause I am what he wants his girl and I love it

image302
I can't leave em alone
I tried that "good boy" game
But the dope boyz turing me on
It's jus that he know what I want
So bad, I love that,
I can't leave em alone
I tried that game
But the dope boys turning me on
It's just that he know what I want
So bad, I love that, I cant leave em alone

Ciara feat. 50 cent