Livet

Haloj alla gullimull

Är inte livet ungefär 2747939 gånger härligare på sommaren? Jag tror det. Jag uppskattar sommaren så mycket så jag nästan spricker, allt är bara underbart! Förutom myggfanskapen. Men dom måste ju också få uppleva sommaren. Suga lite blod och sådär. Senaste veckan har det varit sommar på riktigt, tyvärr ska nästa bli sämre men men. Man får ju nöja sig med lite lagom i det här landet...

Jag har flyttat ifrån kära Salabacke nu buhu. Efter en sista utgång på stocken i torsdags och en sista efterfest på Palermo hann jag sova cirka 2 timmar innan jag var tvungen att ta mig upp, panikpacka lite och ta mig till skolan. Hade en heldag där, alltså verkligen HELDAG, innan jag åkte hem och packade klart och sprang upp och ner för mina trappor cirka en miljon gånger i 30 grader värme. Har aldrig varit så skabbig asså. Men nu är iaf jag och alla (förhoppningsvis) mina saker hemma på Väsby för sommaren! Iof sitter jag just nu på bussen in till Uppsala för att skriva tenta i statistik. Har en tenta till på fredag sen har jag sommarlov!

I lördags vann Sverige och Loren Schlagerfestivalen yaaaay!! Norge hade kopierat vårat bidrag från förra året och sen kom dom sist. Hehehehehh. Skadeglädje. Efter mello hade jag en kväll ute med BTG. Tyvärr hamnade vi på Laroy som jag hatar (men jag äldkar er BTG, herreguuud alltså <3) Fy fan man glömmer bort vilken jävla DRYG stämning det är runt S-plan. Hatar det.

Nu ska jag sminka mig lite. Puss puss!


Tja

Ville bara slänga in ett foto på mina två älskade muppar. Precis lika sjuka i huvudet båda två. Därför jag gillar dom <3


Sådär

Jag är fett hatisk idag.

Hata att vänta på bussen/åka buss
Hata regn
Hata storm
Hata kyla
Hata huvudvärk
Hata mens
Hata gamla ensamma människor

Nej självklart hatar jag varken gamla eller ensamma människor. Jag hatar bara hur dom får mig att må. Jag får tårar i ögonen om jag ser en ensam gubbe komma gående med sin rullator. Det hugger till i hjärtat när jag tänker på att han kanske sitter hemma helt ensam, han kanske inte har några barn eller barnbarn?! Igår när jag var på promenad mötte jag en man som körde sin fru i rullstol. Dom var på promenad påväg till ICA uppenbarligen och hon hade fixat håret och tagit på sig ett fint halsband. Åh ONT i mig gör det. Människors öden asså. Och idag åkte jag buss med en ung tjej som gick med rullator och hade någon slags kombination. Hon berättade att hon hade flyttat från sin gamla lägenhet för hon var så ensam där, men nu hade hon hamnat på ett ställe där dom anordande fika flera gånger i veckan. Helt lyrisk var hon. Åh. Jag är för känslig, jag kommer tänka på henne i veckor. Och på damen i rullstolen. Hade jag haft ett starkt psyke hade jag jobbat med ett yrke där man hjälper människor. Eller egentligen djur men där är jag ÄNNU blödigare, får ångest om jag dödar en myra.

Så istället ska jag bli ekonom..........wtf


Jag är inte lika ung längre men precis lika dum

Klockan är fem, jag hade tänkt åka hem för längesen.
Men du håller min hand, jag har glömt bort ditt namn och du har glömt mitt igen.

Jag sitter i en taxi till ett främmande hem,
genom stadsdelar jag inte ens känner igen.
Och jag är din i natt.

Morgonen efter, den är nära nu.
Så låt oss passa på att vara kära nu.
I natt finns inga hämningar min vän,
men i morgon är vi främlingar igen.


Yo

Heeej
Jag överlevde faktiskt valborg, jag har bara varit lite busy. Sorry! Ni kanske har gått runt och trott att jag var stendead. Men icke! Jag lever. Valborg var strålande. Firade skvalborg, kvalborg och valborg med grillning, sol, rose, konsert, fest. Åh kunde inte blivit bättre! Helt galet mycket folk och helt galet mycket fest i varenda hörn i hela stan. Längtar redan till nästa år!

Annars så längtar jag ganska mycket till sommarlovet. Inte långt kvar nu och jag kan inte fatta att jag snart gått ett år på SLU och snart bott ett år i Uppsala. Ett väldigt bra år har det varit och jag vet att jag kommer längta tillbaka hit under sommaren. Älskar Uppsala!

Nähä jag hade inte mycket mer att komma med. Nu ska jag försöka städa lite, eftersom jag som vanligt lyckats skapa mig ett KAOS i mitt rum. Och i köket. Samt hallen...