en torsdag

Tjen

Idag har jag haft det bra. Jag blev överlycklig imorse när jag upptäckte att min kära syster hade massa Gossip Girl avsnitt på sin dator som jag inte sett! Gaaah! Så hela dagen (och då menar jag vekligen hela) har jag legat i hennes säng och ätit godis och glass och kollat på snygga tjejer och snygga killar. Man känner sig verkligen het i jämförelse med dessa fixade människor, när man ligger i sängen i pyjamas och känner sig allmänt äcklig. Och dessutom är jag sjuk. Ont i halsen. Det gör inte saken bättre. Ingen har velat prata med mig idag heller. Inte ett enda missat samtal på mobilen, och tomt i huset. Mitt enda sällskap denna dag har varit av Gullefjun - jag har blivit med kyckling (HAHA). För att göra en lång historia kort - min syster har numera en liten kyckling på 1 dag i en låda i sitt rum. Så han (?) och jag har legat och sovit i sängen och kollat Gossip Girl. Jag tror han uppskattade det. Gullefjuns största dröm är att bli en "upper east sider"  

Men nu ska jag försöka ta mig ut ur mitt hus och kanske ta en liten promenad eller liknande. I helgen är det tävling i Sandviken som gäller, så egentligen borde jag nog ta ett träningspass med min häst. Men jag orkar bara inte idag, vi behöver vila från varandra. Jag märker av det mer och mer för varje dag, hur otroligt trötta min häst och jag är på varandra. haha låter konstigt, men det är sant. Vi borde ta ett uppehåll. Som tur är så ska min stackars ponny få lite vila från mig när jag befinner mig i London (jag vill åka nununu) så då slipper vi ju se varandra på ett tag i alla fall. 

Jag har nog inte riktigt fattat ännu att jag ska till London. Hur ska man packa? Kommer jag klara av att bo med en Clara Collin 6 veckor? Är verkligen alla i England så fula som det sägs? Hehe.

Nä nu ska jag kila. Ciao! 

 

.


YEEEAS

Hej alla glada (och ni som börjar skolan idag), tänk för att nu har jag och Clara bokat resa! Tjohooo den 6e oktober flyttar vi till London på obestämd tid. Först ska vi vara duktiga och lära oss mer engelska på en skola i Greenwich i 6 veckor. Sen får vi se vad som händer. Vi ska bo på ett studenthem, jag och Clara. Höhö kommer bli sjukt bra! Jag är i alla fall fruktansvärt glad för det här och längtar!

Just nu sitter jag och slöar i Claras soffa, vilket jag gjort alla torsdagar dom senaste veckorna, efter våra äventyr på tegel. Gårdagens teglande var ganska lyckat förutom att jag bara lyckades bli uppraggad av sjukt skumma killar. Och förutom att det var sepe mycket folk. Och förutom att vi var as svettiga. jaja. Jocke kom nyss förbi och hälsade på oss. Han hade varit duktig och fått alla rätt på ett matteprov idag. Grattis vännen!

Nu ska vi iväg en sväng till tebban. Fast det regnar ute. Eller rättare sagt så vräääker det ner. Så vi får vänta ett tag så vi inte drunknar på vägen. Fett deppigt. Men jag är glad ändå för mitt liv är bra just nu TJENNAAAA

och juste vi ska ha kräftskiva hos Eddie på fredag. Så nu är jag ännu lite gladare. :)

Mjao

haha

En lördag

Tjenna. Nästa vecka börjar skolorna och jag tycker att det är feting skönt att slippa gå dit och jag tycker det är feting kul att retas med alla som måste släpa sig dit HAHA. Fast lite konstigt känns det ju. Att inte ha en likadan vardag som man haft i, typ, hela sitt liv. Jaja jag är lycklig för att jag inte ska dit tjohoooo

På senaste tiden vet jag faktiskt inte vad jag har hittat på. Jag har teglat en del vet jag. Sen försökte jag mig på 080808 festen häromdan men det gick inte riktigt som vi planerat. Om man uttrycker det fint. Sen känns det som om jag har spenderat mycket tid med Clara, vilket är mycket braaa. Och jag vet att det enda vi pratat om är England och när vi ska åka och hur mycket vi ska festa och hur kul vi ska ha. Sen vet jag faktiskt inte vad jag har förgyllt (?) mina dagar med. Eller sommaren för den delen. Vart tog den vägen och var har jag varit??

Nej nu är det dags för indian/cowboy fest hemma hos Cecilia "Pocahontas" Winkler. Jag ska vara Indian. Frida "Red Cloud" Söderbäck. tydligen. HAHA hon är för skön den där ungen.

Puss på er!
 

Deppigt

Känns som att allt börjar bli lite grått igen och jag börjar känna mig deppig. För det första är sånt här väder liksom inte tillåtet på sommaren, regn dygnet runt?! Visst att det kanske inte regnat på typ hela sommaren, men måste allt komma på en och samma gång? Skitväder. Sen har jag dessutom målarfärg överallt, typ, eftersom vi målar om i stallet. Ser helt jävla fläckig ut KUL. Och värst av allt är att idag åkte Natta hem till sitt jävla norrland. Hon har bott här i lite mer än ett år. Och nu har hon åkt hem. Det bästa med att bo som jag gör är att man lär känna så mycket människor som liksom blir en del av ens liv. Och det värsta är att man sen måste skiljas från människorna som blivit den där delen av ens liv. Men jag antar att det är smällen man får ta liksom. Jag kan inte fatta att jag inte längre kommer ha Natta tillhands när som helst på dygnet och jag kommer sakna det, men jag vet att vi aldrig kommer tappa kontakten. Gällivare ligger ju inte långt bort...och om 3 år när hon är klar med pluggandet, kommer hon flytta ner hit, det vet jag. Du måste.

Jag saknar dig redan hjärtat.

Hipphipphora

Hehe jag hittade en sjukt gammal bild på Clara. Men det var ju inte det jag ville komma fram till med denna bild och inlägg utan jag ville ju faktiskt säga GRATTIS gånger tusen till henne på hennes födelsedag! Clara är bäst och jag älskar henne.

clara

pusse