På en tooursda

Hetsdag. Har jobbat hela morgonen i stallet, gått promenad med hundarna, sprungit till bussen, stått upp i 7 timmar på jobbet, kommit hem och fodrat alla hästar. Jag är trött. Såhär mycket har jag varken rört mig eller stressat på ett halvår. haha!

Satt och kollade på bilder från min resa nyss och från staden Queenstown. Det går inte att beskriva Queenstown. Det är himmelriket. Och det går inte att få fram tillräckligt mycket hur bra vi hade det där. Det är mitt favoritställe på jorden och jag MÅSTE få åka tillbaka en dag. Måste få uppleva allt igen. När vi rullade in med bussen i denna sjukt vackra stad, alla på hela bussen super taggade och förväntingsfulla, överallt satt det folk på uteserveringarna och det låg folk på stranden och alla vinkade åt oss med öl i händerna och första kvällen i Queenstown är bästa kvällen i mitt liv tror jag. HERREGUD SÅ BRA DET VAR! Jag och Clara hade sagt att vi skulle ge Queenstown kanske tio dagar men vi kom inte därifrån, tio dagar blev till en månad. Åh jag önskar att vi stannat längre. Folk frågade oss ofta HUR vi orkade med en hel månad i staden, de flesta var helt slut efter några dagar av allt galet festande. Men herregud, staden var som GJORD för oss. Gud vad jag älskade det.

Rubrik

Hej och hå, jag kan inte somna. Jag vet att klockan inte är mycket men jag är ingen nattmänniska och jag sover vanligtvis vid den här tiden. MEN jag sov hela dagen idag så jag får skylla mig själv. Jag har en jobbig förkylning som aldrig riktigt bryter ut, jag går bara runt och mår halvdåligt hela tiden. Sjukt irriterande.

I lördags hade vi kalas hemma hos Therese, vilket var så himla trevligt och sen blev det tegel för hela slanten. Söndagen spenderade jag hos min lilla mormor. Hon är mitt dåliga samvete måste jag erkänna. Jag bor hos Clara varje helg och mormor bor mer eller mindre granne, och ändå tar jag mig aldrig tid att gå och hälsa på henne. Så i söndags hade vi en heldag, vi gick och köpte pizza och godis och sen sov jag över. Mys :) I måndags var jag faktiskt ute och red! Inte på någon av våra egna hästar dock, eftersom endast en funkar som ridhäst, och den kusen är mammas älskling som jag inte får röra. Fick låna en häst i stallet och det var kuuuul, jag har inte ridit på ett halvår eller mer och jag har just nu väldigt ont i rumpan och jag ser ut som Quasimodo när jag går för jag har så ont i ljumskarna. Otränad? neeeesch. Igår åkte jag in till Norrtälje (ps jag övningskörde in, yaaay) och hängde lite med Jessica på hennes jobb innan vi gick hem till Emelie och Niklas och åt middag. Slutade med att jag sov över på soffan. Imorgon ska jag jobba, lär vara kaos på jobbet eftersom ALLA ska ut till sommarstugorna och fira påsk. Och på kvällen blir det påskfest med alla i stallet. Sen ska jag fira påsk hela långa helgen har jag bestämt. Sjukt mycket påsk.

Vilken update om vad jag haft för mig va! Så går det när man inte har något vettigt att skriva. Puss på er!
Jag vill åka utomlands igen.

Jag vill vara ledig

Är inte den här helt fantastiskt?
Och jag tror att alla håller med om jag erkänner att det är SÅ jag.


Jag vill vara ledig resten av mitt liv,
bara sitta brevid som ett tidsfördriv,
vill inte vara tyngd av ett ruttet kneg
synd att världen byggs upp av det,
vill inte gå i skolan bara skolka,
inte för att det är cool att vara korkad,
men kan du förklara hur man ska orka
jag vill bara ha semester på Mallorca.
Vill inte ha några utgifter
men snälla lilla Mange det måste du visst det,
det är så jävla tråkigt o segt o trist me,
alla dessa bills så om bara Gud visste,
om bara Gud visste hur skön jag va
skulle Gud säkert pröjsa min lön idag,
men jag har säkert för höga lönekrav
o jag glömde som vanligt min bön idag.


Jag vill ha min kaka o äta den me o jag vill äta min kaka i fred,
inte dela med mig till nån’ annan é det möjligt o jag undrar om man kan,
kan man slippa att ha någon väckarklocka för jag diggar att softa
och däckar ofta o jag vill helst inte gör nånting alls,
ska jag göra nått ska det vara nånting nice,
vill inte låna, vill inte vara pank
vill inte råna, råna en bank
är ingen idiot så jag säljer inte knark
försöker vara stor jag försöker vara stark,
jag vill bara leva på en grön kvist
bara leva mitt liv med en skön twist,
dekadenta fester när jag tänker efter
vill jag vara på konstant semester


Ge mig inge ansvar ställ inga krav,
jag vill bara dansa o ha det bra
ställ inga frågor du får inga svar,
det räcker me dom plågor som jag redan har
säg inte till mig vad jag ska göra,
för vad du än säger kommer du förstöra
från mig är nej det enda du kommer höra
så låt oss go bananas o bli helt störda


Torsdag blev fredag som känns som söndag

Igår mötte vi upp våra roomies från Nya Zeeland som råkar vara två skithärliga tjejer som bor i Sthlm. Skitkul att träffas igen och nu har jag och Clara äntligen några girlfriends (vi umgås ju bara med män annars. eller kanske pojkar). En fika ledde till massa vin som ledde till en galet bra utgång.

Idag har det varit superhärligt väder och vi har suttit på ballen och solat, samt gått fram och tillbaka till centrum för att handla mat. Nu blir det soffläge med chips, cola, godis. Samt lite kyckling, potatissallad och pommes. NAAJS.
Imorgon ska jag iväg till Strömsholm och den årliga hingstfestivalen. Självklart kul att kolla på fina hästar, men mest roligt att träffa alla man känner och snacka skit eftersom HELA islandshäst Sverige alltid är där. Och på kvällen ska vi fira Therese som fyllt år.
Fett bra helg jao!
puss och snusk!

OK?

Ok det här är ganska lustigt. Idag är det den 7 april 2011 och kolla vad jag skrev för EXAKT ett år sedan idag: http://fritchi.blogg.se/2010/april/yo.html

Och vet ni. I helgen firade vi Julia hemma hos henne, och jag ligger just nu hemma med maginfluensa. Det händer verkligen inte mycket i mitt liv.

Underbar


Den här tjejen har underhållit oss den senaste veckan. Party!
Annars då. Grått, trist och allmänt deppigt. Det är sjukt jobbigt att behöva vänta en hel vecka på att få leva (lördagar). Jag vill leva hela tiden. Jag vill tillbaka till värmen, människorna och friheten downunder. Fy fan för allt idag.