Tiss

Det snöar ute. Det var liksom inte tanken när jag bokade hembiljett. Slutet av mars, jamen då är det ju vår hemma! Tanken var att jag skulle komma hem brun och snygg, och kunna visa upp det. Jag tänkte INTE ta på mig dunjackan när jag kom hem, hur kallt det är var. Nej jag tänkte mer åt bara ben och sommarklänningar. Sånt som jag använt i sisådär 4 månader. Men jag glömde att det är Sverige vi pratar om, och här kan det fan snöa i maj. Varför stannade jag inte lite längre. varföööööör. Jag är så irriterad på mig själv så jag dör. Nu får jag helt enkelt acceptera kylan och snön och dunjackan. Ett tag till i alla fall. Herregud ni människor som varit hemma hela vintern, ni måste vara helt sjukt trötta på det här!
Helgen har i alla fall varit ur-bra. Jag har så fina vänner!!!
Middag hos Anna i fredags och sen en tegel i lördags.


Fick reda på en tråkig nyhet idag när jag loggade in på facebook. En gammal kompis som gått bort. Jag har inte pratat med honom på många år men ändå sitter jag här och gråter. Mest för hans familjs och för alla våra gemensamma vänners skull, dom som stod honom nära. Han befann sig på Bali och blev bara 21år. Så fruktansvärt. Vila i frid Rasmuss.


Jag, Clara och James. Vår sista utekväll i Aus!

Sweden

Jaha. så var man hemma igen. Sverige. element-värme, frysa om näsan, använda mössa och en jävla massa schlager på radion. Här har det inte hänt mycket.

19 mars 2011

Hej min stackars bortglomda blogg.
Idag spenderar jag min sista dag i Australien. Min resa har varit rolig, fantastisk och alldeles, alldeles underbar. Jag vet, varfor uppdatera sista dagen, nodvandigt. Kunde ju kanske loggat in ibland och skrivit lite om vad vi haft for oss. Men jag har arligt talat inte orkat. Och det ar dyrt att lana internet har pa andra sidan jorden.

Jag lovar att jag ska beratta lite om var fina resa, nan gang. Men just nu ville jag bara logga in och skriva av mig sa ni ska tycka lite synd om mig for sahar ligger det till: vi befinner oss cirka 12 timmar fran Cairns flygplats dar vart flyg gar imorgon bitti till Hongkong. Men pga oversvammningar ar vagarna upp till Cairns avstandga och darfor maste vi inatt ta en buss till en annan stad i narheten, och darifran flyga till Cairns. Vi hoppar pa vart flyg till Hongkong som tar 12 timmar och efter nagra timmar i Kina ska vi vidare 12 timmar till London. I london maste vi vanta 8 timmar pa vart efterlangtade flyg till Sverige och sen landar vi ANTLIGEN i Sverige. Jag langtar hem nu.

Hoppas allt gar som det ska. Imorse nar jag gick under ett trad sket en fagel i mitt har. Det ska tydligen ge tur. Vi hoppas pa det da.