Big girls don´t cry

Har aldrig ätit så mycket i hela mitt liv som jag gjort den här helgen, och aldrig känt mig så fet. Midsommar bestod av mat heeela dan och heeela natten + en jäkla massa jordgubbsdrinkar på det. Sen bestod resten utav helgen av ungefär samma sak. Jag trodde jag åt mycket, men hell - jag har mött mina övermän (säger man ens så?!). Och jag har kommit på mig själv med att prata Linköpingsmål vid flera tillfällen. Herregud, kan ju lika gärna flytta ner. 

Sommaren går fort och jag känner mig blek. PANIK! Den här veckan vill jag ha sol och bad, snälla gud! 

Om någon är intresserad så har jag städat hönshuset idag. Ja ni läste rätt, numera är jag äkta bonde. Och sen har jag letat nya höns på internet också eftersom av de ca 15 höns/tuppar vi hade när vi flyttade in, är det nu endast 4 som återstår pga räven....ooops.  





Måndag. Eller tisdag? Näää onsdag!

Jag har ingen koll på dagarna. Alls. Det blir ju så när man är lat och inte jobbar utan bara låter tiden gå utan att göra ett skit. Men det är nice! Gick upp tidigt idag, drog hem till Emelie och väckte henne ur hennes skönhetssömn. Sen hängde vi i några timmar eller så. Efter ett tag kom även Bettisch och hängde med oss. Vi gjorde inte ett skit på hela dan förutom att svulla och chilla. Känner mig så fruktansvärt onyttig och ohälsosam just nu så det är inte sant! Usch och fy och blä.

Nu verkar det förresten som om jag måste banga peace&love. Har för mkt andra saker jag ska hitta på under sommaren och pengarna räcker inte. Kanske borde jobba. Eller inte.

På fredag bär det av till Linköping för att fira midsommar. Ingen aning om vart vi ska, vad jag ska ha på mig, vilka vi ska vara med, vad vi ska äta, dricka osv. Kommer bli lyckat.

Puss och snusk

1 vecka

Jaha. Så har en vecka på sommarlovet gått. Jag har väl tillbringat sisådär 24/7 tillsammans med mina tjejer, festat en del och solat och badat! Och tänk att jag har ca 9 veckor kvar på mig att göra det! ååå nice. Och nästa helg är det redan midsommar! Sjukt jue! Men kul ska det bli, vad vi än hittar på. Linköping, gotland, halmstad eller landet? Det är frågan. hmm.

image52


Vad tvungen att lägga in den här bilden oxå för att Isa blev så söt. Ni kan ju ta och ignorera mig (!)




Dagens outfit

image50

Skolavslutning

SOMMARLOV. ÄNTLIGEN.

Fasen va bra det känns!
Sommar, sommar sommaaaar. Här ska det firas! Imorgon blir det ålandsbåten med teknikarna för att tagga till inför tors & fredag. ÅÅÅ lycka! Fy satan vad skönt det är att vara klar med allt i skolan! Gjorde sista matteprovet idag och jag hoppas verkligen jag får G. På något mystiskt sätt har jag lyckats få till VG i stort sätt i alla ämnen, förutom matte då. Är lite stolt över mig själv faktiskt. Har ju inte direkt kämpat för det, men bra känns det! Skolavslutningen idag innabar korvgrillning och lekar. Insåg att jag kommer sakna min braiga klass över lovet! Tur att jag bytte. Herregud vilken tur!
 

Glad sommar!