23 december 2008

Jag är irriterad. Som fan! Påven ska hålla ett litet mysigt jultal till hela världen, och vet ni vad gubbjäveln säger? Att det är lika viktigt att bekämpa homosexualitet som det är att rädda regnskogen. Åååååååååå din jävla FITTA!!!!! Kan någon bara piska honom, sno hans fula hatt och elda upp pyjamasen han brukar ha på sig.

Nu lär ju Gud straffa mig för det jag nyss skrev. Dessutom råkade jag säga fan och jävlar flera gånger när jag för en gångs skull besökte kyrkan för nån vecka sen. Det var ju inge vidare bra drag, jag vill ju gärna hamna i himmelen. Men jag tror Gud håller med mig, han vill nog också spöa påven i smyg.

Imorgon är det julafton! Jag har inga julkänslor. Men jag hörde rykten om att pappa dragit in en julgran i vardagsrummet så jag ska springa ner och kika på den snart tror jag. Då kanske det känns lite mer. Sen har vi köpt en skinka NAJS och vi ska försöka hinna baka pepparkakor idag också. Jag älskar julen. Jag tror mest det beror på att vi äntligen umgås alla ordentligt. Nej nu ska jag slå in mina sista klappar och kanske skriva ett rim eller två, eftersom det är näst intill ett tvång i min familj. God jul älsklingar!

Jullan ville se bilder på mina föl. Men alltså seriöst, dom är så jäkla fula just nu. Nu är dom i den perioden då dom växer lite här och där så dom ser ju rent ut sagt inte kloka ut. Men här är iaf några nytagna bilder på våra tjockisar.




Inlägg

Nu är det helg så jag är hos Clara. Hehe. Vi har käkat lite ketchup med mat som vanligt och nu håller vi på och fixar oss. Vi hann inte fixa vin men nu har vi gått på jakt och funnit lite finlandia. yes. Men allt duger just nu känner jag. Sen ska vi in till stan och möta upp fina Frida. Dags för shots hejsvejs


HETINGAR


Hehe Clara ser jättefull ut. hehe. MEN SCHNYGG!



PUSS

Jag ska köpa vingar för pengarna

Just nu har jag lite ont i hjärtat. Det beror på en hel del saker faktiskt. Mest en massa ytligt trams som att det regnar eller som att jag inte kunde gå ut ikväll, men största orsaken till det onda är att min kusin försökte ta sitt liv förra veckan. Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om det, bara det att jag hatar när jag inte kan hjälpa, när jag inte vet vad man ska göra eller säga. Hon har mått dåligt länge, det visste jag. Hon är ju bara 18 hon borde vara lyckligast i världen just nu med hela livet framför sig. Jag mår illa när jag tänker på hur många 18åriga tjejer som ger upp, varje dag! För mig är det helt omöjligt att förstå att man kan må så dåligt att man helt enkelt inte vill leva längre. Att någon i ens närhet ska försvinna bara sådär kan man liksom inte förstå försen det är försent. Nu var det som tur var inte försent för henne, hon fick hjälp precis i tid, och jag tackar gud för det. Det jobbigaste som finns måste ju vara när någon man tycker om mår dåligt och man kan inte göra något för att göra det bättre. 
Jag hoppas så att hon en dag blir världens lyckligaste igen.  



Längtan just nu: Ett sommar-Norrtälje

Lucia, in my ass

Gröna linjen mot Skarpnäck, Stockholm

En sunkig man ~65 sitter och studerar en mamma ~35 med två barn, ~1 och ~4.
Mannen (pekar på det minsta barnet): Hur gammal är den lilla krabaten?
Mamman (ser lite skrämd ut men svarar): Hon är 1 år.
Mannen: Då ska du se att hon börjar prata om ett år.
Då skulle hon säkert kalla mig för gubbjävel.
Tystnad.
Mannen (fortsätter): Men söt är hon i alla fall.


Idag är det lucia fick jag reda på igår, hade inte en aning, man blir ju inte direkt taggad för julen utav detta väder. Hörde rykten om sol och +grader imorgon, sommaren är på väg alltså, najs. Ikväll ska jag spåra järnet TJARRÅ

BTW: Grattis Kevin


Its like you were my favorite drug

Tja

Idag försökte jag mig på lite julklapps-shopping, det gick åt heeeelvete. Jag hatar att köpa julklappar. Jag älskar att ge presenter, vore jag rik skulle jag ge mina nära och kära generösa gåvor varje dag, (tur att ni är vän med mig va, den dagen jag blir rik menar jag) men det är ju så himla svårt det här med julklappar, speciellt när personerna i fråga inte önskar sig något. Jag har inte en jävla aning om vad jag ska köpa till alla i min familj. OCH som om det inte vore nog svårt, min syrra envisas med att fylla år två dagar före julafton!!! Det enda jag lyckats köpa idag var en svinigt dyr biljett till en fest i Västervik på juldagen. Japp, det blir fest med smålänningar!

I helgen firade vi Petra som äntligen fyllde 18. Petra har ju liksom gått på krogen hur länge som helst men det kändes skönt att ha med henne lagligt i lördags. Jag hängde mest med min vapendragare (Clara heter hon, om något pucko undrade) och jag måste säga att jag hade hur kul som helst, första gången på länge jag var ute och kände mig relativt frisk NAJS. Eller ok jag har ju öroninflammation på båda öronen och tydligen vätska någonstans i mina kära öron, där det verkligen inte ska vara vätska, men det märks ju liksom inte av. Jag har iaf inte ont i halsen och jag snorar inte traallallala

Lite hästnörd update: Kiropraktorn knäckte min häst lite idag och hon har tydligen blivit mycket bättre och jag är vädligt glad för det. För några veckor sedan skulle våran veterinär Eva-Marie (chefsveterinär på Flyinge, vill bara påpeka att hon alltså är väldigt duktig) ge spruta till mitt otroligt feminina sto Ábót och sen till vår hingst Jupiter. Hon går in i stallet och går fram till Ábót och ba: "jamen hääääääär har vi hingsten, det ser man ju på EN gång, vilken stor och ståtlig bjässe höhöh blablabla". HAHAAHAHAHAH. Men jag gillar min häst ändå.

Nu i helgen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Min vapendragare och jag ska gå ut på lördag, off course! Jag kommer ihåg när jag i somras skrev att jag bodde hos Clara varje onsdag efter tegel. Nu bor jag hos Clara varje lördag istället. När jag skaffar mig en egen lägenhet ska Clara få tillgång till den hur mycket hon vill, lovar. På fredag är det ju förresten dags för idolfinal hörrni! Jag och Clara satt varje söndag i London och såg fredagens program via nätet. Jag tycker fan synd om Alice, sorry tjejen men du har inte en chans. Är det bara jag, eller verkar inte hon vara ungefär, tja jag vet inte, JORDENS TÖNTIGASTE?!?! Jag kommer iaf aldrig köpa hennes skiva. punkt.

Nemen en nattmacka på det här va? Ciao!
 

I feel the adrenaline moving through my veins
Spotlight on me and I'm ready to break
I'm like a performer, the dancefloor is my stage
Better be ready, hope that you feel the same


Fredag

Just nu vet jag inte vad jag vill skriva, jag vet bara att jag vill skriva något. Jag lyssnade nyss av ett meddelande på min röstbrevlåda från ryssen Irina. Känns så konstigt att tänka tanken att jag aldrig mer kommer träffa henne, för troligtvis blir det ju inte så, det vet man ju innerst inne. Hon sa att hon hade det bra men saknade oss. massor. Just idag skulle jag vilja vara tillbaka i London med allt folk som jag saknar. En himla massa.

Idag har jag legat i min säng hela dagen. Ätit lussebullar och kollat på dirty, sexy, money. Gillar´t. Snart ska jag nog hasa mig till TVn igen och kolla på idol, och senare ikväll ska jag umgås med rö gänget förhoppningsvis. HA fan va coolt det lät, jag har mitt eget gäng. I Rö. Rö-gänget. Som består av cirka 3 personer. Tufft.

Jag vill bara skriva att jag älskar mina hästar. Jag vet fan inte vad jag skulle vara utan dom. Har funderat ganska mycket på det på sistonde. Hur klarar sig människor utan djur? Jag förstår inte, djur förgyller tillvaron på något sätt. Dom fyller ut tomrum i hjärtat liksom. Dom känner av bättre än vissa människor när du är ledsen. Som idag när jag råkade snubbla och vricka min fot. Det gjorde så in i helvete ont så jag fick tårar i ögonen och skrek lite fula ord. Min feta labrador Flisa såg det på en gång och blev orolig. Sen försökte hon göra allt hon kunde för att göra mig glad. Så himla fint. 
   

Jupiter aka Juppe. Vår vackra hingst efter Askur

Spårat inlägg men jag är hungrig. Då kan det bli så. xoxo

Hejhejhalå

Imorse gick jag upp i normal tid och hjälpte min mamma. Jag har det bra som kan jobba lite när jag vill åt henne. Det är najs. Känner jag för att inte tjäna pengar en dag så skiter jag bara i att gå ut. Men idag kände jag att jag behöver pengar. Så jag hasade mig ut i leran. Alla hästar har nu fått mat och är utsläppta och jag ska snart ut igen och mocka, ska bara dricka lite kaffe först tillsammans med mina kära föräldrar. Jag är inte riktigt lika trött på dom den här veckan.

Det är så himla mycket saker jag vill göra. Tänk om man vore rik! Jag satsade ju på skaffa mig en snuskigt rik kille i London. Ok jag lyckades ju lite halvt men han var inte riiiktigt min stil ändå. Om man säger så. Just nu är jag i stort behov av kläder och diverse prylar så det är tur att julafton närmar sig. På måndag spelar NERD på cirkus och jag skulle fan kunna offra mitt ena ben för att få se Pharrell live. Herregud. Jag har varit kär i honom så länge jag kan minnas. Och han ska tydligen vara bättre irl. MJAO!

Idag ska jag till dom äckliga rimbo-doktorerna igen men nu till nån öron-hals speciallist. typ. För ja Clara, jag är fortfarande döv. Hoppas på medicin, skiter i vad dom ger mig, bara han ger mig något riktigt starkt och farligt. höhö.




Kärlek!

Home

Hej där

Nu har jag varit hemma i Sverige i cirka en vecka. Här har det inte hänt ett skit kan jag säga. Jag har inte direkt missat något stort skvaller eller någon rolig händelse. Nej, i lilla Stockholm har det inte hänt ett jävla dugg. trist.

Jag har nu insett hur otroligt trött jag är på min familj, det här håller verkligen inte längre, jag måste ta tag i mitt liv. Jag måste skaffa ett jobb och en lägenhet. Johanna tjatar om att jag ska komma ner till Linköpin. Jag har typ jobb på Ica om jag vill. Men jag kan inte bestämma mig. Jag älskar Linköping och allt folk där. Och jag kan ha min häst hos Johanna. Men jag vet inte. Fan va svårt det ska va rå att bestämma sig för vad man ska göra med sitt patetiska lilla liv.

Vet inte om jag nämnt det men jag är i stort sett döv just nu. Jag hör ingenting. När vi sitter och äter får folk skrika till mig tvärs över bordet, och vi ska inte prata om hur högt ljud jag måste ha på TVn. Jag var hos nån äcklig rimbo-doktor förra veckan i hopp om lite penicillin mot min förkylning som har varat i ungefär en månad. Men det fick jag ju inte. Tydligen har min hals bara svullnat upp så att mina öron i sin tur också svullnat eller något. ååååh vem fan bryr sig jag vill ha medicin. Jag hatar doktorerna i rimbo. Antigen får du nån som är sjukt konstig, dålig eller bara jobbig. Jag fick en som luktade illa OCH var sjukt konstig.

I lördags hade Clara en spontan fest som blev jäkligt lyckad! Jag drack gin och hallonkräm och försökte höra vad folk sa till mig och Clara var galen och slängde sig på golvet. Men det var roligt och det blev till och med lite tegel. Herregud jag är verkligen tillbaka till vardagen.  

Idag ska jag försöka städa lite. Jag började faktiskt tidigare imorse, men jag orkade bara bära upp dammsugaren för trappan, sen dog jag. Men nu ska jag komma igång igen! Sen ska jag hälsa på min mormor och morfar. Jag saknar dom.

xxx