Blöhö

Jag skulle verkligen behöva vinna på en trisslott lr ngt just nu, jag är FATTIGARE än en kyrkråtta. Slå den ni! Jag kommer inte få tillgång till några pengar försen den sista september heller. DEPP DEPP DEPP vet inte varför jag skrev det här, antar att jag behövde klaga lite och tycka lite mer synd om mig själv. Sen har jag inget att göra heller.

Dagens bästa står Emelie Plånborg för:
-Använde du inte BADMÖSSAN?!

HAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHHAHHHAHAAHHA



PS Idag provade vi ut studentmössor. Jajjamensann, lika bra att göra det i tid, absolut! DS

Sjuk

Var på 18års-middag igår hos Cecila, mkt trevligt! Hade dock feber men jag försökte ignorera det eftersom jag ville träffa alla, och jag får väl skylla mig själv - sitter nu här och mår skit.

I fredags bar det av till strömsholm och avelsbedöming, vår fina lilla hingst skulle visas. Vi hade väl inga förhoppningar direkt, utan trodde nog att han skulle få bli valack men icke - lillgrabben får en extriör poäng på 8.14! För en fyraåring utan en enda muskel på kroppen och en bula på magen! Lycka! Hade jag aldrig trott. Så nu får Johan träna honom för ridvisning nästa år och då lär han kunna höja extriören oxå! :) Vilket kap vi har gjort <3

Imorgon börjar skolan på allvar och jag känner mig så sjuuuukt opeppad så det är inte sant. buhu.


Cuuuuute!!

Borta bra, hemma bäst

Jaha så var man hemma igen i trygga Sverige. VM i Holland var otroligt bra ordnat, och vi hade jättekul. I Amsterdam hade vi också kul, bodde på ett hostel med massa galna människor. Dom flesta var väl där för att röka på. Amsterdam är en sjuk stad med droger och sex överallt. Men men trevligt hade vi, och jag är glad över att jag kom med flyget hem (orkar inte ens gå in på det, ni skulle inte tro mig, men jag kan säga så mkt som att tydligen har dusseldorf två flygplatser...).



Amsterdam


Johanna&Jag


Sötaste hästen: Fenna som tävlade för Tyskland, och Stian & Jarl i bakgrunden


På onsdag börjar jag sista året på gymnasiet. Jag tar studenten nästa sommar. Jag kan inte fatta det, känns så overkligt att det är vår tur nu. Hoppas på att sista året ska bli bäst! Ska faktiskt bli ganska skönt att återgå till vardagen. Nej nu ska jag försöka ta tag i mitt liv, vilket betyder städa rummet som aldrig varit lika stökigt som det är nu. Här snackar vi kaos.

PS. Jag är sjukt sugen på att skaffa en tatuering nu. Lär ju inte bli av på ett tag eftersom jag ligger på ca -3000 men wtf, jag måste ju ändå ha tid o tänka! ;) Hittade en fin idag, vad säger ni?


Tidigt uppe

Hänt mycket på sista tiden. Johanna har som sagt var tagit sitt pickopack och flyttat hem. Sjukt sorligt var det när hon drog. Jag och Anna grät så klart som tusan (ja, jag är känslig, gråter så fort nån annan gråter). Men men jag kommer ju träffa Johanna nästa vecka eftersom vi då nämligen drar till HOLLAND (ngt spontant) för att festa. Vi har nämligen köpt en till häst (ja herregud som om vi behöver fler problem). En hingst på 4 år (!) efter Askur. Jupiter från Lindholmen. Var inne på kliniken häromdan och besiktigades och gick igenom helt förutom att han hade (ooops - pinsamt) en vriden testikel...men efter att ha ringt runt till hela eliten fick vi tillslut svar på att hingstar får ha EN vriden. tur då. Så på lördag kommer underverket (?) Meningen är att han ska visas extriört i augusti och sen tränas av johan för att nästa år visas som femåring. Får väl se om han är tillräckligt fin för att vara hingst, hoppas, vore väldigt kul med en egen galning! :) 

Jo, det jag ville komma till var att med i köpet råkade vi tigga till oss 2 biljetter till VM i Holland. Även fast jag och Johanna absolut inte har råd. Hade ju tänkt ta en sista minuten när vi tjänat ihop lite men wtf - nu får det bli holland! Hästar blir det några dagar, sen drar vi vidare till Amsterdam för att...ja...festa. Vi vet inte ens vart eller hur vi ska bo men det löser sig nog. Vi har ju ett tält med oss^^ wehoo...galet lär det iaf blir! 

Förresten så avgick hela bussen med hästar härifrån i förrgår som ska
tävlas. Stari, Reynir, Soldan, Oddur, Hrimur och Hrisla. Hela eliten stod på gårdsplan och laddade. Lite coolt sådär, tycker jag allt!  ;)

Idag fyller världens bästa Clara år och ikväll blir det fest för henne. Har inte träffat allihopa sen...usch vill inte tänka på hur länge sen det är. Ska bli hur kul som helst, längtar! Grattis gumman 18 år :) Nej nu måste jag ta o packa lite. Våran tvättmaskin har (såklart eftersom jag ska iväg) gått sönder så jag ska hem till en kompis och tvätta. Underbaaart. 

Ciao!