Rubrik

Hej muppar! Idag mår jag bättre och det är sol ute och imorgon åker jag till Köpenhamn över helgen. Och den här låten är så fruktansvärt fin och underbar och jag blir bara så glad av den. Nu ska jag nog ta en promenad. Puss!!


BAM!

Bra kille, LÄS!

Måndag

Jag är fortfarande inte helt frisk. FAST jag stannade hemma lördag kväll istället för att springa på stan i för lite kläder som jag normalt gör. Jag kände mig fett duktig och vuxen och ba "imorgon kommer jag vakna upp pigg, glad och frisk!". Helvete heller, jag vaknade upp med ont i halsen IGEN. Jag blir galen! Så igår shoppade jag loss på apoteket, jag tänker inte vara sjuk på torsdag när jag ska till Köpenhamn. Finns inte!

LOVE


Tisdag

GUD jag är uttråkad. Är fortfarande sjuk och har inte kunnat jobba igår eller idag. Har sjukanmält mig för imorgon också, lika bra för jag hör nämligen ingenting. Mitt jäkla öra som har krånglat sen jag föddes ungefär, har bestämt sig för att stänga världen ute, jag är mer eller mindre döv på det. Och ingen doktor vill ge mig medicin heller FAN det enda jag fick idag var piller för att minska svullnaden i örat. Jag vill ha penicillin juuu. Buhu.

Apropå ingenting alls. Är inte blondinbella helt fantastisk? Jag tycker faktiskt det. När jag fyllde tjugo var största lyckan att få handla på systemet, Bella är tjugo och har skrivit en bok samt glider runt i kläder från sin egen klädkollektion. Alla dessa företag hon driver är helt galet, och nu har hon dessutom blivit handplockat till en buisness-skola i Schweiz. Herregud. Jag tycker tammefan hon borde uppmärksammas mycket mer! Så nu gör jag det. Uppmärksammar blondinbella lite, bara för att hon är så jäkla bra.

Om SD

Igår röstade jag för första gången. Jag har inte varit sådär superinsatt i det här valet, jag har mest varit irriterad. Irriterad över att dom där äckliga SD har fått alldeles för mycket uppmärksamhet. Hade media bara framställt dom som ett vanligt jävla skitparti hade ingen lagt märke till dom. Ok visst, deras rasism hade ju självlart fått uppmärksamhet men ärligt talat: SD har figurerat i alla morgontidningar samt alla kvällstidningar VARENDA DAG. Att dom igår kom in i riksdagen och att 6 procent av Sveriges befolkning röstade på dom är ju helt sjukt. Men jag är inte så orolig, egentligen. Jag tror att deras röster till stor del kommer från puckade människor som vill "röra om" lite i riksdagen. Som tycker det är kul att sabba lite. När dom nu blir en del av "det stora" kommer de inte vara lika intressanta längre, och jag hoppas att alla glömt Hitler-junior till nästa val.


Tylösand

Hörrni. Kungarna av Tylösand. HAAAAAHAHAHA jag visste inte att man fick visa sånt här i svensk TV! Eller på någon TV i världen för den delen. Och vart har dom hittat dom här stackars människorna?! Dom måste ju ha alla bokstavskombinationer som finns. Ibland blir man bara så glad av att se sånt här. Mest för att man mår så bra över hur normal, snygg och intelligent man själv är. Helt underbart!



Fredag

åååååååååå

jag mår så jävla pissigt. Jag har seriöst snytit mig 841 gånger idag, min hjärna följer snart med ut fan! Mådde bajs hela dagen på jobbet, gick hem lite tidigare och sov en timme eller två. Nu sitter jag här och mår typ sämre än innan. Jag har ont i hela kroppen för att jag har feber också. Fattar inte, jag blev ju frisk från min förra förkylning förra lördagen! Söp väl för hårt och nu är det pay back time. Ska leta upp mina braiga piller från Thailand tror jag. Det ska vara huvudvärkstabletter men dom har nog tryckt ner lite knark också för dom är fett effektiva. Den här helgen kommer suga. Jag är sjuk samtidigt som jag ska jobba i stallet. Jag ska mata hästar ikväll, imorgon bitti, imorgon kväll, sön morgon, sön kväll. Samt mocka till och pyssla med alla hästfanskap. Kan iof behövas lite pengar för jag bokade biljetter till Köpenhamn igår, wiiiiiiiiiiiiiiieeee. Bra att man kan tagga fast man har feber! 

Och vet ni. Syster har ett tjejgäng hemma på tjejmiddag. Och dom LÅTER, herregud vad dom låter. Dom går sista ring på hotell-linjen i Norrtälje och jag antar att man är lite efter där, för mitt tjejgäng lät fan inte sådär mycket när vi skulle ta studenten. Som påtända hönor. Ok jo, när vi var svinfulla men det är en annan sak. Dom här tjejerna kom nyss hit och dom....låter. Palla. 

Nehe en pizza på det här? En hawaii med pommes på samt vitlökssås brevid är beställd. Haha, jag vet, det låter helt sjukt men grejen är att i Västervik äter alla denna version av pizza (förutom att dom har bea på och inte vitlössås) så det är Anna som fått mig att haka på trenden. Lika bra att göra det så flottigt man bara kan, när man ändå äter pizza menar jag. Sjukt gott. Puss! 




Jag kände att det behövdes två sommarbilder här


Fan

Min höstångest börjar komma krypande. Jag känner det, den är bekant, den kommer varje höst. Jag hatar den över allt annat. Jag kan dock kontrollera den lite bättre just nu, eftersom jag gör saker hela, hela tiden. Förutom just precis nu när jag sitter här. Jag skulle inte sitta här egentligen, jag hade lovat mina hundar att vi skulle gå en lång promenad men det regnar något förjävligt ute. Sedan har jag väldigt roliga saker att se fram emot, som att vi ska till Köpenhamn om två veckor. Åland veckan efter det. Och igår bokade jag och Clara prelli-biljetter till Nya zeeland och Australien. Det är sant. Den 3e december - 14 april. Dear!

När vi ses igen i himmelen


Herregud vad jag saknar er


wine

Jag sitter själv hemma just nu. Inget konstigt med det egentligen, men grejen är att det är lördag idag. I dont do saturdays in front of my TV u knooow. Det här är första helgen sen jag fyllde 18 tror jag som jag sitter hemma och inte gör ett skit. Jag har abstinens, ångest, panik och allt annat som är svårt att stava till. Alla mina vänner jobbar eller är upptagna med annat. Egentligen är jag jättetrött och har jätteont i halsen, och jag hade lovat mig själv att verkligen stanna hemma och ta det lugnt i helgen, men jag sitter ändå på mitt rum och dricker vin och röker. Kan ju inte gå och lägga mig såhär tidigt på en lördag. eller? Mina föräldrar har värsta kräftskivan uppe på vår höskulle, men jag orkade inte sitta ute och frysa. Dessutom kände jag inte för nubbe (även fast det säkert hade varit väldigt bra för min hals kom jag på nu..hm.). Idag har jag varit duktig och jobbat några timmar eftersom det behövdes lite extra hjälp. Och jag behöver verkligen lite extra pengar. 

Nej men det det här går inte för sig. Nu ska jag se lite på TV tror jag. haha!

 En sjuk Frida igår

 Och en sjuk Emelie igår...


KLAGA

Tror ni inte jag drack mig full igår istället? Fy fan för dig Frida. Herregud. Clara kan ju alltid få en taggad, så vi bestämde oss för en utgång mitt i allt och ja, det blev det väl lite halft också. Jag hann sova typ 4 timmar inatt innan jag var tvungen att ta mig till jobbet igen, så alltså har jag sovit typ 7 timmar på 2 dygn så GOD NATT FRÅN MIG min klocka ringer lite över 5 imorgon bitti. Woop woop!!

..................................... plus att jag är hungrig. DÖ!