Close to heaven

Äntligen är det sommar och jag har haft en sjukt bra sommardag! Jag och Jessica var ute och rodde med båten och sedan la vi oss på min brygga och solade. Vi konstaterade att vi bor på världens bästa ställe. Vi bor på landet men ändå inte. Jag kan gå ut och ta bussen till stan på en halvtimme, och samtidigt gå ner och bada i min sjö eller rida i skogen med min häst. Efter 5 år här börjar jag trivas!

Vad mer. Ikväll blir det grillning, krök och utgång. En ÄKTA sommardag alltså. Nu har jag inte tid att sitta här längre för jag har en miljon grejer att göra. Som vanligt. Pusspårej!

<3


Onsdag

En gång i veckan ungefär möts jag och Clara i tebban när Clara slutat jobbet. Sen går vi runt lite och klagar på hur trötta och hungriga och fula vi är. Därefter går jag in på systemet och köper vin, medans Clara hasar in på Metro och köper cigg. Efter det fortsätter hasandet hem till Clara där vi äter lax. Sen gör vi oss inte alltför fula. Sen dricker vi vin och kommer igång. som fan.

Sen gör vi det som vi är bäst på, spårar järnet. jag gillar det som fan.

Exakt samma sak varje vecka. Mycket bra tradition om ni frågar mig. En spännande nyhet för idag är dock att det är onsdag och att min bror och hans vänner kommer hit och gör oss sällskap.

Nu serveras laxen. PUSS

090514

Idag har jag åkt den där nya attraktionen på grönan. Det var det värsta jag varit med om i hela mitt liv och jag gör aldrig om det. Så ni vet. Jag är ju ganska bra på att säga "jag ska aldrig någonsin igen..", sen har jag glömt det till nästa gång saken i fråga dyker upp. om jag blir förvirrad och någon gång får för mig att hoppa på den där jävla apparaten igen så låt mig inte göra det. Tack på förhand.

Herregud vad jag hade velat se Beyonce igår. Finns nog ingen jag beundrar lika mycket. Är hon mänsklig? Hon sjunger sjukt bra, hon är en duktig skådespelerska, en bra förebild och hon verkar så trevlig och ödmjuk. Sen är hon dessutom typ det sexigaste och snyggaste som Gud skapat.



Nu ska jag sova, för imorgon har jag mycket att stå i och sen ska jag hålla för fest både fre och lör. Herregud. Så hurtigt.

Pussen!

PS Jag måste bara säga att jag hade en så fruktansvärt bra lördag förra veckan med as bra människor. Sommarkänslor till MAX vare. Jag älskade det. Har inte varit så lycklig (och full) på länge. Tack för det världens bästa. DS

Storm

Mina kära föräldrar drog till ett soligt Kroatien imorse. Kul för dom! Verkligen. Jätte. Jag älskar er. Åk fler gånger utan mig!!

...

Istället är jag trapped på min gård, det är alltså jag som bossar här när dom är borta. Jag som är bonden liksom. Jag tror nog jag ska klara mig bra, undantag: stona börjar ploppa ut bebisar, då får jag panik. Men förhoppningsvis är det inte dags ännu. 

I torsdags blev det visst skiva igen och idag blir det tegel. Jag älskar våren och sommaren och livet!!










Puss på er!