Iiiiiiiiiiih

Jag har fått en blodpropp i benet!!!!!!!

eller asså. jag TROR fan jag har det!
min mamma kom med det förslaget eftersom jag har cp-ont i ett ben. Så jag började självklart googla och jo jag har faktiskt ont i benet och jo det är faktiskt lite svullet, vilket är ett symtom AAAAAAAAH JAG HAR FÅTT EN PROPP!!!!

sen att inget av dom andra 248 symtomen stämmer skiter väl jag i, det KAN vara en propp!!

Har lovat mig själv att sova på saken och se om jag lever imorgon bitti.
Om inte, tack för den här tiden, love u all.


Älsklingen

RIP Flisa
1998 - 28/10 2009

Jag kan inte sluta gråta




Lördag + löning = sant

TAGGAAAAAD

Ikväll blev det en spontanare till Uppsala! Jag måste egentligen stressa som en get men jag kände för att slänga in ett inlägg. Elli kommer och hämtar mig och sen bär det av till världens sötaste Carro som flyttat dit för att plugga! Hundra år sedan vi tre festade tillsammans, ska bli galet kul! Hörs babes!



Världens bästa tjejer förra året i Linköping!

Lateeer /Fritchof



Deear

Jag är kär. Han ligger just nu överst på min lista med män jag tänkt gifta mig med.









BLOGGA

Hej boggen

Just nu sitter jag hemma hos Emelie och Niklas. Jag var så sjukt deppig igår, vet inte varför, så jag kände att jag behövde träffa mina vänner. Hade inte sett dom på mer än en vecka och jag höll på att dö lite granna! Vi gick iaf och käkade middag tillsammans på "på G", sen knallade vi till flygis och köpte med oss glass innan vi gick vidare hem till Stoffe och överraskade honom. Sedan tillbaka hem hit och kolla på film. Nu sitter jag, Emelie och Stoffe och väntar på att Niklas ska komma hem med mat. Jag ska käka kebabtallrik. Och nu ska vi ut och ta en cigg. Fy fan så onyttigt! Jag gillar fredagar (och att vara arbetslös. och att ha arbetslösa vänner).

Det blev tävling i helgen i alla fall, och det gick sådär för mig. Kunde gått bättre, men det kan det väl alltid. Jag tog mig till final i båda grenarna iaf, där jag slutade som 3a och 4a. Men gladast blev jag nog utav hederspriset jag fick som delas ut till den ryttare med finast och mest harmonisk ridning. :) Så jag är nöjd!

Oj herregud nu börjar ju våra bästa år! Sen ska jag ha världens bästa helg PUSS 

9 okt

Hej vänner!
Förre helgen hade Anna fest hemma hos sig. Vi var jättemycket folk och jag var jättemycket för full. Det var någon slags hejdå-fest i Tobias och Björns ära. Dom har nu åkt till thailand och ska stanna där i 4 månader. Jag och Anna ska, förhoppningvis, åka och hälsa på dom i vinter någon gång! Ska bli kul, dom är roliga dom där två. 

I helgen ska jag kanske tävla, beroende på om min hovslagare godkänner Hetjas fötter eller inte. Hon har haft lite problem med sina små fossingar så hon springer nu runt med ringskor. Och det får man tyvärr inte tävla med. Men om det funkar idag att byta till vanliga skor så får jag tävla i helgen! Så jag hoppas på det. Ábót har fått en senskada så henne kommer jag aldrig mer få rida. Aldrig. Det gör så ont i hjärtat att jag inte ens orkar skriva om det.

Annars ska jag gå ut både imorgon och på lör och fira Niklas som blivit 22 år, grattis gubben!

Här kommer en bild på mig och Claran.
Förmodligen den vackraste någonsin på oss två. NJUT!

  


Fotobok!

Kolla här! Man kan tydligen få en egen gratis fotobok från Fujifilm om man bloggar om det! Yes! Jag har verkligen hur mycket bilder som helst som jag mer än gärna vill ha i ett album. Jag saknar att ha "riktiga" foton att titta på i ett fint album, för hur ofta kollar man igenom alla bilder på datan? Nej juste, aldrig. En fotobok ser ut som helt vanlig bok som man köper i bokhandeln fast med dina egna bilder som motiv, och det är du själv som väljer bakgrunder och färger! Du skriver dina egna texter och lägger in dina egna bilder. Hur bra!? Så nu ska jag välja ut massa roliga bilder till mitt album! :) Gå in och kolla!

Pussen! /Frida 

KALLT

Ont. i. huvudet.

Jag var nyss ute och gav hästarna mat och fy helvete vad kallt det är nu! Mössa och vantar på liksom. Jag har sjukt ont i huvudet eftersom jag sovit dåligt inatt. Det var så jäkla kallt i mitt rum så jag lämnade min dörr öppen för att få in lite värme, big misstake, hundarna tyckte absolut att jag skulle vakna vid 5. Dessutom envisades Alice med att hon skulle ligga under täcket, mellan mina ben hela natten. Så där låg vi och frös och försökte sova. Eller ja, jag försökte sova, Alice sov som den lilla gris hon är. Jag ska gå och lägga mig och försöka sova någon timme eller två nu istället. Lite senare kommer världens bästa Johanna med sin lilla Ludvig! Kan inte fatta att Johanna blivit mamma! Hon ska tydligen lära Ludvig kalla mig tant Frida, tack för den. Och ikväll blir det fest som iiiin i helvete. Herregud vad taggad jag är. Puss på er!

<3


Fredag

Jag har börjat läsa mina gamla dagböcker. Anna berättade för mig att hon läst sin dagbok från när hon var 18, och att hon glömt bort hur hemsk hon var då. Skrattade lite åt det och kom på att jag skrev dagbok från 1an till 9an (sen kom ju bloggen). Jag skrev absolut inte varje dag och jag (självklart, typiskt mig) skrev mycket i perioder, började sen tröttnade jag. Det är iaf sjukt kul. Jag har skrivit om vänner jag nu glömt, om killar jag inte visste att jag haft och om känslor som kändes viktiga då, men som jag nu inte förstår mig på. Vad tänkte jag? Dessutom har jag insett hur hemsk jag var när jag var 12-14. Det här är inte jag som skriver tänker jag när jag läser min dagbok från 6an. Men det var det. Jag drack, jag rökte, jag var ute varje kväll och hängde med människor vars namn jag nämner i dagboken, men som jag inte har en aning om vilka det är. När jag var 12 år!! Det är ju inte klokt! Jag och min bästa tjejkompis Jessica tyckte verkligen att vi var coolast och populärast på skolan. Jag skriver och berättar om att vi hänger med killarna i 9an (det var ju bara SÅ coolt) och att dom skrek SEXY efter oss i korridoren när vi hade våra snyggaste byxor på oss som vi köpt tillsammans. Jag mår illa.

Sådär höll det på fram tills när jag börjar skriva dagbok i 8an. Då förändras jag. Allt övergår till att handla om min nya, egna häst. Var nog tur att han kom in i bilden. Vännerna förändras till dom som också har egen häst och jag tillbringar all tid i stallet. Men jag mådde tydligen inte bra. Jag kommer ihåg att jag mådde dåligt i 8an och 9an, men inte att jag var hos doktorn och fick "piller", som jag berskriver det, mot min ångest och illamående. Jag grät mycket under den perioden. Det enda som hjälpte var att umgås med hästarna och människorna i stallet. Så är det fortfarande för mig. Mår jag dåligt över något är stallet mitt rehab. 

Jag har även skrivit om när vi köpte väsby haha jag ville verkligen, verkligen inte flytta hit. Men det blev ju väldigt, väldigt bra ;)


Jag i 8an


Jag och älskling Petra när vi mer eller mindre satt ihop