mjao

Hej där. Kände för att blogga lite. Just nu sitter jag hemma hos Clara, dricker vin och ska bli bjuden på middag. Danska Dannie är också här, jag förstår mer och mer danska faktiskt. Är sjukt trött, sov tre timmar inatt och gick upp kl 5 imorse för att jobba, jag däckar nog snart av mitt vin. Måste bara hinna äta lite mat först. Tur att jag får sovmorgon imorgon i alla fall. Jag hittade lite roligt bilder på Claras dator.

 jag och bror för ngt år sedan

 jag för länge sen

 hos eddie nu i juni



Jag och Clara 080808

Puss!!


Lördag

Jag har blivit förkyld, and it sucks. Skulle egentligen befunnit mig i Köpenhamn den här helgen och festat med massa coola danskar, men jag var tvungen att banga eftersom jag jobbade sent igår. Tur det, jag tror ingen gillar en snorig tjej (inte ens om hon råkar vara svensk hähä). Men som ni vet är jag ändå ganska bra på att ignorera att jag mår dåligt, så ikväll ska jag dricka drinkar och gå på logdans i Kårsta.
Fråga inte.


I got moves in ur bedroom

Why don't you love me?
When I make me so damn easy to love
And why don't you need me
Tell me baby why don't you need me?
When I make me so damn easy to need 

I got beauty, I got class, I got style and I got ass
And you don't even care to care 



blö

Usch jag har sånna ful-dagar just nu. Varenda dag! Spelar ingen roll hur mycket (eller hur lite) smink jag kletar på, ser bara äcklig ut. Hela tiden.

Nu ska jag åka och jobba lite. Tydligen ska min arbetsdag börja med en massage! Najs?



Det är synd om Stina :(

lör

Kom hem lite innan 8 imorse med morgonbussen. Jag är för gammalt för sånt, mår piss och det ser ut som om jag trillat nerför en trappa. Eller något. Nu har jag sovit lite och sitter här och har ångest för att jag måste städa bort gårddagens fest, vilket var en vild fest på min baksida. Gud vad kul att tömma slattar och plocka fimpar! Dessutom hade min brorsa fest han med, så hela hans kompisgäng sitter i köket och pratar om gårddagen. Jag vill inte inte inte inte gå ner. Fan jag är bjuden på cocktail-party ikväll också. Jag vill ha pizza! Hur ska detta sluta.


kill me

Fan vad jag spyr på allt just nu. Jag är så jävla trött på mig själv. Och jag hatar den här tiden för det blir bara mörkare och kallare, och det ger mig en sådan fruktansvärd ångest. På måndag börjar jag jobba och sen är det bara 8 veckor tills jag inte jobbar mer, och tills jag slipper allt. Då ska jag åka långt bort och bo i en ryggsäck i några månader. Indeed. Bada och sola i saltvatten, pussa solbrända surfare, dricka billigt vin tills jag spyr. Fy fan vad kul vi ska ha.
Indeed.


Fi fan

Åh fyhelvetesjävlaskit vad dåligt jag mår idag. Varför blir man bara mer och mer bakis för varje år som går. När jag var 17 kunde jag kliva upp och mer eller mindre köra ett aerobicspass (som om jag någonsin i hela mitt liv har gjort det, HA!). Men ni fattar.
Det var bättre förr. 

Idag åker jag och ett gäng till claras landställe för "fest 24/7" som vi har lovat alla. Dear.

Åhhhhh jag hittade lite bilder från när vi var och myste på claras land år 08



Och sen min favoritbild i världen: Julia ser ut som en riktig bonde och Clara ser ut som en hare. HAHAHHA. 



Ok jag ska inte säga något, jag är flintskallig på första bilden, jag vet. Förlåt för det här inlägget, man ska inte blogga med huvudvärk.


Onsdag

Jag är körd. Jag har 300kr kvar på mitt konto som ska räcka hela augusti, och på ett sms i min inkorg står det "tegel ikväll. bara så du vet." Jag har tydligen inget att säga till om där. Uppenbart att jag blir halshuggen eller något om jag inte går dit jö. 
Vatten hela kvällen?

Annars är jag hemskt sugen på att se den här filmen HAHAHAHAHA I die.
 


Buzz

Just nu får jag genom buzzador testa nya o.b ProComfort!
Buzzador är en sida där man får testa produkter eller tjänster gratis, för att sedan göra en utvärdering om vad man själv tyckte, samt marknadsföra produkten vidare. Blir medlem
här! ObComfort är, enligt en konsumentundersökning från jan 2010, den tampong på marknaden som ger det bästa skyddet (558 kvinnor totalt varav 80% av kvinnorna valde Ob som bästa skydd). Man kan läsa mer på www.ob.se, där kan man även beställa ett gratis varuprov. Puss!


Tisdag 3 augusti

GÅ IN HÄR och kolla vad jag hade för mig i augusti för två år sedan. Och skrolla längst ner Clara, där finns en liten hälsning till dig idag på din dag. LOVE! xxx