Lördag

Idag drar jag och familjen upp till stugan i hälsingeskogarna. Jag har inte varit där sen...förra julen? Ska bli skönt. Vi ska åka skidor och ta det lugnt. Puss på er!




PS Clara Collin samt Cecilia Winkler kan härmed sluta tjata på Frida Söderbäck - hon har finally köpt peace&love biljett! DS

Saker som jag skulle bli lycklig av idag

  • Om Robert Pattinson stod i mitt kök och lagade våfflor
  • Om jag fick hela monki-kollektionen för i sommar. HELA.
  • Om nån gullig människa skulle boka en biljett till Egypten..
  • ..och dessutom betala den
  • Om all snö smälte idag och det huxflux blev vår
  • Om jag var brun och fräsch
  • Om jag vann tjugofemtusen i månaden i tjugofem år
  • Om jag blev erbjuden ett sjukt roligt och bra jobb 
  • Om det blev fred på jorden.

Sådär ja. nu är det bara att vänta.


Helgen

You taste just like glitter
Mixed with rock and roll


Bästa helgen på länge tror jag allt. I fredags stötte jag på Minna på stan så det blev lunch med henne och Emelie! Vi tre såg även till att bli av med systemet-oskulden tillsammans. Jag kan köpa vin själv!!!! Helt sjukt. Den här fredagen var i alla fall första gången jag liksom kände att våren var påväg. Det var soligt och vi gled runt på stan och sen gick vi hem till Emelie och drack vin och rökte på hennes balkong. Det är nog det bästa som finns, att sitta på en balkong med vänner och dricka vin. Senare blev det en sväng till mobergs och när vi kom hem lagade Stoffe och Niklas biffar med mos som fyllekäk. Juste en halv fiskpinne till mig också, haha! Lördagen blev ännu bättre för det blev en massa mat på donken ute i solskenet! Och på kvällen blev det fest igen i ett garage i Hallsta med tjejerna. Intensiv och galen helg, precis som jag vill ha det. 

Emelie dansade med en fiskpinne. Hon brukar dra fram en lax eller liknande ur frysen och dansa med. Lite av en tradition. I brist på lax fick fiskpinnen åka fram.


Vi hade även konstiga lampor på oss.


HA. HA. HA. HA. Pigga och glada!


Anna kom och hämtade mig




haha hej ljuset


Hej jag har popcorn i hela käften




Födelsedags-barnet!





Idag är min lyckliga helg ett minne blott, det snöar ute och är svinkallt. Nu blev jag deppig som fan igen. Åt helvete med allt.

Oj

Shit. Var nyss ute i stallet och tog in hästarna och blev av misstag sparkad i magen utav en. Känner mig lite smått chockad. Jag lovar er, jag hann tänka ungefär en miljon tankar på den sekunden. Som tur var hade jag ungefär hundraelva tröjor på mig så det blev liksom en mjuk smäll. Får nog bara blåmärke. Fast jag mår lite illa måste jag säga. FAN tänk om jag fått hoven i ansiktet? En hov som dessutom har broddar. Vacker hade jag inte blivit i alla fall. Mos är vad det hade blivit. Usch. Vi hästmänniskor är ju ganska så dumma i huvudet. Vi lägger ner all vår lediga tid på dessa djur. Alla våra pengar går till dom. Vi räknar ut exakt vad och hur mycket dom ska äta för att vara på topp. Själva slänger man i sig en Billys-pizza när man kommer in från stallet. Vi skickar dom till kiropraktorer, massörer, tandläkare och gud vet allt. Sen går man själv runt och ser ut som ett S i kroppen haha. Och herregud, vilken fara vi utsätter oss för varje dag! Idioter. Men jag antar att det är värt det.

Nu ska jag se på medium. puss!

SOL

HALLELUJA prisa gud, SOLEN har tittat fram. Det är tammefan vår ute. TACK! Precis vad jag behövde som jag så deppat skrev i mitt nedra inlägg. Nu ska jag nog ge mig ut på en promenad. ååååh happy.

Måste bara skiva en sak. Jag hatar vissa bloggare. Jag vet att man inte ska använda ordet hata om det inte är någon eller något  man vill döda, men seriöst, jag hatar patetiska bloggare. Nu sitter inte jag och tror själv att jag har värsta populära och coola bloggen, tvärtom, jag skriver bara till mina vänner och jag använder den mer om en dagbok. Ärligt talat skriver jag mycket här för att jag ska komma ihåg vad jag har för mig dag ut och dag in, jag med mitt guldfiskminne haha. Men sen finns det ju dom som kör på "dagens outfit" och sen om dom glömmer plåta sig själva en dag så "ojoj förlåt att jag glömde slänga in dagens, gör det när jag kommer hem!! Då ska jag även recensera det nya sminket jag köpte sen loooovar jag att visa er hur jag sminkar mig". Seriöst. Ok om blondinbella glömmer blogga, då blir hennes nästan 1 miljon läsare lite besvikna. Men du med dina 12 besökare som inte ens tar sig tid att ge en kommentar. SLUTA JAG STÖR IHJÄL MIG!!!!!

sådär. dagens aggression. Ut i solen!
PUSS



Jag längtar ihjäl mig


You spin my head right round

Min födelsedag blev en blandning mellan lycka, misslycka, olycka. Mer detaljer behöver jag inte gå in på, jag fick mig en släng av alla känslorna kan jag säga. Det var nog den sämsta fast ändå den bästa födelsedagen hitills. Nu är jag 20. Om 20 år är jag 40. Sen dör jag. Vi firade detta hemma hos Clara.  ♥

Jag är inne i en riktig depp-period. Inget blir som jag tänkt mig och allt suger. Jag tror det är sol jag behöver. Jag behöver sol och värme. Jag behöver dig VÅREN.





Det är en jävla tur att jag har er


Hej där

Idag är det min födelsedag. Idag blir jag gammal. Jag är inte längre tonåring. Jag är 20. Man får gå på systemet! Alltså är man gammal. Lite ångest måste jag erkänna. Jag tror iof att min tid som 20-åring kommer bli hur bra som helst, kanske bästa tiden någonsin. Men sen får det gärna ta stopp, äldre än så vill jag inte bli. Jag vill vara 20 livet ut.

I tordags fick jag födelsedags-middag, igår var vi på bio, ikväll blir det galet mycket FEST och imorgon firas jag av familjen. Bra helg.

LOVE



Jag lovar att jag inte ska se ut såhär ikväll. haha. 
Jag ska faktiskt sminka mig.


Hola

Det snöar ute. Det SNÖAR ute. Min morgon kunde inte varit sämre. Jag sover dåligt just nu, min natt var alltså inge vidare den heller. Idag fick jag gå upp tidigt för snart måste jag ut i stallet och möta upp min massör som ska knåda min spända häst. Jag vaknar av att klockan ringer och min feta hund står och kraffsar på dörren. Kommer på när jag vaknar att det blev riktigt jobbigt och pinsamt igår, grejer som jag inte vill komma ihåg.
PÅ allt helvete så vräker det ner nån jävla skit från himmelen. fy fan för allt.

Det här var typ en liten varning till er som har tänkt att umgås med mig en dag som denna. Gör inte det.

Men igår var jag med om det finaste någonsin. A kom med en ros till mig. Bara sådär. Han svängde upp på gårdsplanen och gav mig en ros sen åkte han. åh.

Nu ska jag ge mig ut i snön och kylan. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

åh

helvetes jävla skit