Save me from myself

Jag är trött på allt och alla idag, speciellt mig själv. Min värld suger. Jag kom inte iväg till skolan, jag har inte städat rummet, jag ligger efter med allt och dessutom har jag ätit en jäkla massa kladdkaka. Fan ta dig!!

Dagens underbara låt - Christina Aguilera med "Save me from myself". Så fint.


Vårkänslor!

Ååå nice väder det var idag hörrni! Och jag vaknade hyffsat pigg och fräsch (?) fast det var söndag. Händer inte alltför ofta. Jag har haft en bra och lång helg, hade ledigt både torsdag och fredag :)  Red ut med Anna idag i solskenet på våra sepe-hästar, mys! Och i fredags träffade jag världens bästa Clara och vandrade runt och käkade lunch med henne i stan. Det var mys och trevligt som vanligt, jag passar så bra ihop med den tjejen. Hjärtat! Kände dock på bussen hem att jag nog inte var så fullt  frisk som jag intalat mig själv, och gick hem och la mig med feber och halsont istället för att dra till mobergs...Men igår mådde jag i alla fall bättre och kvällen bjöd på födelsedags middag med en massa tjejer hemma hos Ellinor. Hon hade fixat allt så fint och kvällen blev väldig trevlig och lyckad! Het som tusan blev hon i presenten oxå^^

Johanna ringde mig idag för att berätta att hon varit uppe i fjällen och gjort av med 700 kr på bara tequila på en kväll, för att sedan åka full i backen. Det är min Johanna det! Jag längtar som fan till Linköping, bara 2 veckor kvar!!!
 
Nä nu ska jag käka kladdkaka (ja, jag hårdbantar)

Puss!

He´s god



Förra året från Madison Sq. Önskar att jag var där! Inte lite bra!

Nej nej nej

Usch! Asså..nääej. Helvete. Jag som skulle gifta mig med honom. R.I.P


Grått

Hej hej halå här kommer tråkigaste inlägget ever.

I helgen skulle jag ha följt med Anna till Västervik för partyhelg, men min budget höll inte med. Passade sig ändå väldigt bra med en vit helg nu kände jag så hela helgen har jag varit hemma och hängt med min mamma. Min kära far befinner sig tydligen i ett 25-gradigt Spanien på ett lyxlyxigtlyxigare fem-stjärnigt hotell och jobbar. mm shjyyysst. Jag längtar till vecka 8 då jag och Anna ska ta en sista minuten till solen, jag behöver det NU.

I fredags skulle det ha blivit studentskiva-möte i Skarpäng med pizza och hela skiten men jag mådde inge vidare och kunde inte åka. Trist värre. Fast tydligen så kom dom sega ungarna ingenstans, men jag ska inte klaga, jag har inte gjort ett skit. haha. Iaf, boka in den 25 April at Vanilla! Då jävlar. Kommer bli bäst.

Jag har även ridit kurs i helgen! Det gick bra. Ibland. Johan var iaf nöjd med oss. Ibland.

Idag var det en av mina tre dagar i skolan den här veckan, eftersom vi är lediga tors-fre. Nice. Och i helgen ska Ellinor firas ordentligt! Jag längtar!

Vill till Linköping NUNUNU

Anna får avsluta detta otroligt dåliga och sugiga inlägg:
image112

Ciao!


Grattis hjärtat!

Idag fyller en av mina bästa vänner 19 år. Vad tiden går gumman! :) Grattis på födelsedagen Elli! Jag älskar dig!


image111

Mah god

Jag är sliten. Klockan är 8 och jag är mer eller mindre död, ska gå och lägga mig nu. En rolig helg har jag iaf haft tillsammans med mina bästa vänner. Jag älskar er!

I´m feeling yummy head to toe


Roliga minnen

Vi träffade på Dogge Doggelito en kväll på en av våra flummigaste kvällar. Eftersom Annas farsa bara äääälskar Dogge så ska Anna gå fram lite coolt och be om en autograf till pappsen. Samtidigt ska hon verka lite matcho och drar då på sin sexiga (som jocke uttrycker det..?!) småländska:


Anna
Doggeeeeeee, SIBA på köööpet vettyyy 
Dogge
Eh. Nej. Cykel. Och Elgiganten.



HAHAHAHAHAHHAHAHAHA

Det var ungefär det roligaste jag har hört tror jag.


Tillbaka till verkligheten

Jaha så har skolan börjat igen, och sista terminen ever på rodengymnasiet (hoppas jag). Känns faktiskt lite trist. Jag gillar ju min skola och mina lärare väldigt mycket, och såklart min klass, och jag har (jämfört med hur jag hade det tidigare) haft det väldigt slappt och skönt under dom här 3 åren. Jag gillar roden. Men jag gillar också att det är sista terminen och att vi snart går ut, tar studenten, mah god. 


Jaha vad mer. Kanske ska ta upp nyår så som alla andra gör. Jag ska inte göra Clara arg och skriva att nyår är överskattat (haha) för vi hade ju faktiskt väldigt kul i lilla Ellagård, fan vad jag kan sakna det ibland. Therese bjöd på god mat och jag var full och väldigt glad över att tillbringa nyår med mina favoriter, tack era underbara muppar! Dock har jag mist en vän jag trodde jag hade, hon är överskattad däremot. Jävligt överskattad.

Mina helger är fullbokade ända fram till veckan efter påsklovet, vet inte om jag har lite små-panik över det eller om det är skönt. Jag tror nog att det lutar åt små-panik. Den här helgen så kommer iaf (äntligen!) Johanna upp och hälsar på! Saknar henne så det gör ont, min lilla korv! :)

Nä nu ska jag käka middag, ja, vi käkar middag ovanligt sent i vår familj. Dålig vana. Puss!