Nytt

Ångest-dag så det står härliga till. Jag var på tegel igår med fina vänner och hade hur kul som helst, men idag är ingen bra dag. Här kommer alla känslorna på en och samma gång kan jag säga. Jag är trött på att jag gör sånt jag inte vill, eller sånt jag inte borde, sånt som ger mig ångest. Vill bara dö och, kanske, återuppstå om några månader eller så. Jag hatar dom här ångest-dagarna något enormt. Grejen är att dom ger mig inget heller, eftersom jag skiter i att analysera min ångest. Jag går bara runt och mår skit och ignorerar varför. Det går ju över så småning om.

Jag sitter och tittar på biggest looser och dom befinner sig i Queenstown på NZ. Jag får ännu mer ångest nu. Varför är jag inte där? Jag älskar det där landet, jag måste tillbaka. Jag vill ju vara ute och resa. Jag skulle kunna vara ute och resa. Leva livet fullt ut. Fan för allt idag.

Tur att mina hundar är så söta!


Jul

Ho ho

Jaha. Ännu en jul. Min julafton var mysig och trevlig och jag fick fina presenter. Och julmat asså <3 blev ju inget julbord för mig förra året eftersom jag var i NZ, så jag har seriöst taggat för julbord i två år. SÅ GOTT JAG DÖR! Jag bidrog som vanligt med min jansson, kände mig väldigt huslig.

Igår var det juldagen. Bästa tjejgänget hade middag i Claras mammas nya lägenhet. Sen när det blev dags för utgång var det helt plötsligt bara jag och Clara som vanligt. Och det vet vi ju hur det brukar gå när vi är själva, ja precis, inte bra. Vi får helt enkelt inte gå ut utan någon normal människa med som kan hålla koll på oss. Hade i alla fall en helt sjuk, galen, rolig och alldeles underbar kväll tillsammans med frugan inne på collage-vippen HAHA!

Min tenta-ångest kommer krypande. Jag måste, måste plugga NU men jag hinner inte. Har haft fullt upp alla dagar, och har planer hela den här veckan. Efter nyår ska jag ta tag i ekonomistyrningen. Och mitt liv. Då jävlar!


Söndag

Mitt förra inlägg var ju givande... Jag hade faktiskt skrivit ihop en rolig text till Örebro-rubriken men allt försvann tydligen. Jag åkte iaf till frugan i Örebro i torsdags för att vara med på hennes inflyttningsfest, och har sen spenderat hela helgen där. Väldigt mysigt! Tyvärr lyckades jag såklart bli sjuk på torsdagen, så vår helg som var uppbokad med galen fest fick bli lite lugnare. Får nog skylla mig själv, har ett svagt minne av att jag gick barfota hem från krogen i tisdags. Smart drag en regnig natt i december. Bra helg hur som helst!

Jag ligger just nu och tycker synd om mig själv. Har fått om möjligt ännu mer ont i halsen och jag fick cykla hem från tåget i storm/snö/regn/bajs. Och ingen mat har jag och ensam är jag. Min roomie har opererat brösten så hon är hos sina föräldrar och blir omhändertagen. Tydligen kan hon knappt öppna en dörr. Fick ett väldigt roligt sms av henne när hon vaknat upp efter operationen och var hög på morfin haha. Kul att jag ska bo med en snygg smal blondin med stora tuttar...

Nu ska jag käka glass (som om jag inte ätit tillräckligt med skit i helgen..herre ni skulle bara veta haha) och invänta bridget jones på 3an. Yay! Imorgon ska jag sjukanmäla mig och tillbringa ännu en dag i soffan...

Puss!



Örebrooo


Aldrig nöjd


Lucia

Mysigt lucia-väder vi har. Storm, regn och flera plusgrader. Jag har inte firat jul på flera år känns det som, och det här vädret gör mig inte mer taggad för att ta tag i det i år. Skitsamma. Jag ska i alla fall fira lucia på mitt sätt: vin och 04-gasqe!

Jag har dock ingen rätt att klaga på något alls. Jag har det så bra. Så bra så jag bara går att väntar på att något ska gå åt helvete, att någon jag älskar ska försvinna eller så. För det händer ju alla andra känns det som, varför skulle det inte kunna hända mig? Förra veckan gick en av de snällaste och gulligaste människor jag träffat i hela mitt liv bort i cancer. Det gick så fort och hon har två döttrar i min ålder. Så orättvist. Och i veckan dog Micke som jag gick i skarpäng med. Fina, snälla gulliga Micke. Något gick snett med hans diabetes och han gick och la sig för att sova som vanligt och vaknade aldrig mer. Så sjukt hur man kan förlora någon över en natt. Jag minns att vi alltid ville vara med och titta när Micke skulle sticka sina insulin-sprutor i magen. Han sa alltid att det inte gjorde ont alls, och vi tyckte han var så cool. Det var så himla spännande och lite skrämmande på samma gång. Micke såg det nog som ett perfekt sätt att få tjejers uppmärksamhet haha. Aldrig trodde vi att det skulle bli hans död. Vila i frid Micke. Nu har tre killkompisar till mig gått bort 2011...


All I wanna see you in is just skin

Igår var jag och Jullan på stocken (nähää). Tur att vi fann varandra säger jag bara. Vet inte vem jag skulle lekt med annars. Vi drack iaf massa vin hemma hos henne och sen påväg till stan skulle Frida-smartass-fyllo cykla upp för en för hög kant på trottoaren, vilket gick lite sådär. Jag fick tillbringa kvällen på stocken med håliga strumpbyxor och blod överallt. Idag är mina händer helt uppskrapade och min rumpa helt svullen och väldigt snyggt lila-blå. Ont som fan har jag överallt. Har tyckt fett synd om mig själv hela dagen och åkte hem för att ha lite fredagsmys med familjen och bli ompysslad. Men icke, bara jag och hundarna hemma eftersom resten av familjen är ute på andra äventyr. Jaja. Mina hundar är bättre. Dom avgudar mig vad jag än gör för skit och dom blir alltid lika glada när jag kommer hem. Förstår inte hur människor kan leva utan hundar!

Kollar just nu på Hellenius hörna och älskade Gynning är gäst. Hon är ju gravid och fin just nu och jag blir så glad för hennes skull! Fattar inte, jag känner inte ens människan och ändå blir jag så otroligt glad. Löjligt...

Imorgon ska jag försöka mig på ett besök på mobergs! Känns som en evighet sen jag var där. Spännande. Puss!