Bye

Nu sitter jag i datasalen, igen, men troligtvis for sista gangen ever. For imorgon flyger jag och Clara hem till kalla Sverige. Herregud jag kan inte forsta att vi har varit har i nastan tva manader. Kanns som jag aldrig gjort annat, och anda har det gatt sa fort. Ett nytt liv har man ju pa satt och vis skaffat sig har. Jag har fatt en ny familj, en familj som jag atit frukost, lunch och middag med, pluggat med, festat med, levt med. Sjukt att lamna allt och alla. Det later ju inte som sa mycket, tva manader, men herregud vad mycket vi har gjort och vad roligt vi haft!

Igar satte vi oss ner och skrev ner i Claras kalender vad vi har haft for oss varje vecka. Vi kom inte ihag allt, men det mesta lyckades vi skriva ner sa att vi aldrig ska glomma. Jag tanker nog skriva ner det har i min blogg. Min blogg ar ju faktiskt som min dagbok, som jag brukar ga tillbaka till och kolla i (mest eftersom jag har guldfiskminne och glommer vad jag gjort ungefar sa fort jag gjort det) nar jag behover en liten paminnelse om vad jag haft for mig. Ni kommer inte forsta det mesta av mina anteckningar. Men jag forstar dom mycket val, och dom ar till for mig, for att jag och Clara aldrig ska glomma.

Vi kom.

The Duke, Za och lilla ryssen.
Pub sen femvaningsklubb. Aaron och de ackliga killarna.
KOKO med Caro, Harry.
Stan, traffade Fredrik med familj.

Norpolen for forsta gangen, traffade Yulia, Anastacia, Anara, Ali och Irina.
Pub med alla dom i stan.
Klubb med alla dom. Banankillen. Sylwester var med. Darin.

Stadsvandring sen the Duke. TT kom.
Forkrok hos oss sen nordpolen. Dalig musik. 
Louis fodelsedagsfest. Fulla killen. Donken. Mette, Eve.
Film hos Ali.

Fika med Emlie.
Forkrok hos oss, nordpolen, trampade pa heta vakten. 
Fyrverkerier. Alireza, Shahab, hariga men sota killen.
TigerTiger. Morka killarna.

Fika med Emelie
Brasiliansk klubb. METRA marc, TT, Lisa, Levy
Stan hela dagen sen fika med Malin
Danne kom. Musikal. Restaurang. Vin med Malin och Marta. CAMDEN. Andrew, Ian.
Greenwich market. Tog baten till BigBen.

Fika med Emlie
Metra. Irina och Efe.
Clara date.
Camden market med Irene.
Avskedsfest.

Ah herregud nu kom den-lilla-sota-kinesen-som-egentligen-ar-japan och sa hej da till mig. Usch jag borjar nastan grata. Tack gode gud for Facebook! MEN VAFAN nu kom Melissa ocksa och kramade om mig. buhu. Jag hamtade ut mitt certificate nyss. Sa har skev min braiga larare:
Frida was an exellent student who worked hard and made the most of her time here at Embassy. She tested at advanded plus, meaning she has near nativ ability in the key skills of reading, writing, listening and speaking. She would be a strong candidate for the proficiency exam and would have no problem in any work-related situations that require the use of English.

NAJS?!
Detta far nog avsluta. Eller forresten jag slanger in nagra bilder. Fler kommer. Jag kommer nog inte skriva har i min lilla patetiska blogg pa ett tag nu. Det ska bli konstigt men skont att komma hem.

Puss!




 

Hej bloggen

Hejhejpadigminblogg

Idag ar det en seg dag, en fruktansvart seg dag. Jag har haft huvudvark sen jag borjade dricka vin igar vid nio-tiden. Fortfarande inte slappt. Och jag ar fortfarande sjuk, jag forstar inte! Jag tror jag ska ga och lagga mig lite snart i min sang, lasa min bok och sova tills middagen. Clara ar inne i stan och umgas med far sin. Det ar sjukt hur mycket man kan bli beroende av en manniska, jag kanner mig helt konstig som sitter har sjalv, utan Clara. Hon akte for nagra timmar sen och jag saknar henne. Kanns som om alla tittar konstigt pa mig. Jag klarar inte av att vara sjalv. Som tur ar sitter TT och Mark har brevid mig och haller mig lite sallskap. Fast TT flyttade nyss nagra datorer bort eftersom han inte vill att jag ska smitta honom. Cp.

Igar tog Claras snalla far som ar pa besok i London, med oss till Piccadilly teatern for att se musikalen Grease. Efterat bjod han oss pa middag, lyx. Jag och Clara akte vidare hem till Malin och drack vin. Vi drog sedan till Camden och det sog. Vet inte vad jag ska saga om kvallens slut, det ar bara sinnessjukt allting. Kan ju saga att vi kom hem 7 imorse. Och jag har Jude Laws granne efter mig. Jag akte ju hit for att traffa Jude. Men hans granne kanske far duga, hmf.

Nu ar jag sa installd pa att jag ska aka hem att jag har borjat langta hem. Jag saknar min vardag i Sverige. En annan sak jag saknar nagot fruktansvart ar sommaren, eller iaf varme. Jag hatar det har vadret, det paverkar mig sa himla mycket, jag blir verkligen deppig! Jag hoppas att jag hittar ett jobb fort nar jag kommer hem sa jag kanske har rad att aka utomlands efter nyar. Med Anna. En egyptenresa pa nytt. Det vore helt perfekt for mitt forvirrade jag.

Jag hittade foton som min syster tagit


Jag funderar pa att ga till Starbucks och kopa mig en ackligt stor och ackligt onyttig latte eller nagat. Nar jag kommer hem ska jag svalta mig sjalv, honest.

x


Skolk

Idag skolkar jag, vilket jag och alla som kanner mig vet att jag ar mycket bra pa. Jag tycker helt enkelt om att skolka, har gjort det i hela mitt liv och tanker nog fortsatta skolka fran det mesta i livet, tills jag dor. Det ar ingen bra egenskap, det vet jag. Men jag ar sadan, jag ger upp latt. Alldeles for latt. Idag kande jag mig varre, trodde jag holl pa att bli frisk fran min forkylning, men det verkar ha vant igen. Har varit sjuk i stort sett sen jag kom hit. Vadret ar PISS. Hela min kropp ar fucked up, min hy, min vikt, mitt har. Allt suger. Och idag maste jag tvatta eftersom det mesta (vilket inte ar mycket alls) jag har med mig ar smutsigt.

I fredags festade vi pa "tigertiger" som vi hort en del om. Fint stalle men konstiga manniskor. Jag tycke mest det var gammalt folk overallt. Sen i lordags var vi och kollade pa fyrverkerier eftersom "Guy Fawks night" firades. Det var nog de finaste fyrverkerier jag sett i hela mitt liv. Pa kvallen var vi trotta och blota eftersom det regnade, sa jag och Clara bestamde oss for att sova sa vi skulle orka upp pa sondagen och turista lite i stan. Sen blev det en san dar jakla spontan grej som vanligt som vi ar sa bra pa, sa kvallen slutade med att vi festade i ett rum har pa skolan tillsammans med massa killar fran Iran och kom inte i sang forsen vid 6 sondag morgon. yay. Sondagen blev alltsa till en bakisdag istallet. 

Vadret ar som sagt var inge roligt just nu. Hemma i Sverige ar det tydligen kallt som tusan, men det ar anda battre an det har. Det blaser och sma regnar hela tiden. Jag hoppas pa sol snart! Eller iaf uppehall fran regnet. Shit nu kom min larare in i datasalen. Han springer hit titt som tatt och kopierar upp saker. Det ar ju lite jobbigt, och nyss sprang jag nastan in i honom pa vag in i affaren for att kopa choklad...

Den har veckan vet jag inte vad vi ska gora. Det ar Yulias sista vecka. Och Luis sista vecka. Sa fruktansvart trakigt nar folk aker hem. Vad jag kommer sakna dom! Inatt dromde jag att mamma hamtade mig pa Arlanda och nar jag satte mig i bilen sa kom jag pa att jag hade glomt att saga hej da till allt folk pa skolan innan jag akte. Jag grat floder och jag var blot i ansiktet nar jag vaknade. Det var inge kul.







Onsdag igen

Breaking news!
Idag ar det onsdag IGEN

Dagarna gar sa sjukt jakla fort har tycker jag.

Eh. ja. Jag ar fortfarande snorig...och..eh..vi ska ut imorgon!!!!

Pusshej

PS Jag har huvudvark DS