Save me from myself

Hej där. I helgen jobbade jag. Sämsta helgen i månaden för handeln - helg innan löning efter jul. Inte mycket folk som är ute på shopping på roslagsstoppet kan jag säga...Åt godis och spelade wordfued. Stavas det så? Tillfällig blackout i hjärnan. I ALLA FALL. På lördagen drog jag hem till Julia och drack vin innan vi körde en helkväll på stan. Sthlm är ju ganska bra asså. Världens bästa egentligen. Man glömmer bort det ibland!

Jag hatar sånna här dagar som jag haft idag. Jag satte kl tidigt för att gå upp och plugga. Sen skulle jag försöka fixa en tid hos en frisör eftersom mitt hår är ett enda knullruffs. Jag skulle även handla mat var planen och kanske till och med köpa lite kläder på stan. MEN istället blev jag sådär handlingsförlamad och hela dagen har jag suttit inne, själv i min lägenhet och känt mig som världens äckligaste, sämsta och ensammaste människa. Inte ett skit har jag gjort!! Räknat några mattetal i min sjukt dåliga mattebok. Thats it. Jag skulle behöva flytta ihop med någon rolig människa känner jag. Jessica som jag bor med är aldrig hemma, har inte sett henne på en vecka.

Nej nu får jag ge mig. Ikväll ska jag på dans fuego med Bettan. Imorgon ska jag dricka vin. Massor av vin. Och nu blir det lax! Puss!


Hej

Tja bloggen. Ligger i min säng och gör ingenting, ganska skönt att vara student känner jag. Visst, jag ska sätta mig och räkna matte idag (yes, vi har påbörjat mattekursen nu...yaay..) men jag gör det snart. Sen. Hade föreläsning kl 8 imorse i skolan men det gick inte att ta sig upp och åka dit, alldeles för tidigt haha.

I helgen fyllde min lilla pappa 50 år! Nu är han gubbe. Jag köpte en bok som hette något i stil med "en hyllning till gubben". Tyckte det behövdes. Vi hade kalas både fre och lör, mycket treeevligt. Och i torsdags var jag på rättegång! Inte vilken rättegång som helst heller, utan min egna. Höhö den ni. Fett läskigt var det, och jag blev skitnervös och glömde bort vad jag skulle säga så det gick inge vidare. Blev fälld och ska böta 3000 spänn. För att jag är för snäll och lånade ut ett legg. Haha pucko. Som tur är så är det inte jag som ska betala men ändå...en prick i registret lär jag väl ha nu iaf! Jag är officiellt en brottsling.

Nä om man kanske skulle ta en promenad eller så. Snart. Sen. Jag är äntligen påväg att bli frisk, har för en gångs skull tagit det lugnt under min förkylning. Eller lugnt och lugnt, jag har iaf inte supit. Så nu vill jag bli frisk! Jag köpte mina älskade frisk-piller igår. Försökte klara mig utan dom men jag fungerar uppenbarligen inte då, blir sjuk på en gång. Dom här är det enda som håller mig på benen under vintern. Sen fick jag köpa massa ljus också eftersom det är så sjuuuukt kallt i vår lägenhet. Jag sover med kläder och använder ugnen som brasa. Håller inte. Så nu ska vi få värme med massa ljus!

Ps vad gör man åt en besatthet av paradise-hotell? Finns det någon hjälplinje man kan ringa?

 


Back in buisness

Uppsala jag är tillbaka! Stackars dig. Men nu gör vi det här. Jag ska ha världens bästa vårtermin i Uppsala! Herregud jag är redo. Ska bara klara av min mardröms-tenta på onsdag först. Pözz!


2012

Hej du nya år. Mitt nyårsfirande var fantastiskt. Jag hade mina allra bästa vänner runt mig. Jag dansade på stolar, kramades med alla och skrek och sjöng. Blev sen arg. Skrek på vänner och icke vänner. Grät helt plötsligt av ilska. Sen grät jag av besvikelse. Efter någon timme grät jag av lycka, igen. Jag var inte ensam, det var helt sjukt mycket känslor i det där huset den där kvällen. Men det hör nyårsafton till tycker jag. På något sätt börjar man reflektera över sitt liv, vad man gjort och inte gjort, vad man ångrar och vad man vill att det nya året ska ge. Och vilka man älskar, och som faktiskt älskar en tillbaka. Glöm allt gammalt och in med nytt, man liksom rensar hjärnan på all skit som hänt och förbereder sig för ett nytt kapitel. Då blir det lite mycket känslor. Jag ger alltid mig själv miljoner nyårslöften, men jag berättar dom aldrig för någon eftersom det är så pinsamt uppenbart att jag aldrig uppnår något av målen. Men försöka kan man ju alltid.

Vilket djupt inlägg för att vara mig va. Men jag är lite skör just nu. Brukar bli så runt nyår. När jag inser att tiden går för fort, att åren springer iväg ger mig sån fruktansvärd panik. Min nyårs-ångest är här, du är inte välkommen ditt äckel!

Så var det med det. Tur att man har så fruktansvärt jävla bra vänner. Jag älskar er, ni är mitt allt!