Frågor!

Idag är jag hemma för att plugga. Och gissa hur det går? Ja det går såklart inte alls. Jag måste vara sämst i världen på att plugga, det går inte! Jag kan sitta högst en kvart, sen måste jag göra ngt annat! Som typ sånt här skoj som man alltid gör, för att slippa göra något annat. Eller hur?

HAR DU NÅGONSIN?
Ätit sushi:
 ja en gång! Gott! :P
Stått på scen: Ja, och jag gillare ibland
Blivit dumpad: eh. ja...
Varit ihop med någon som varit otrogen: Lite halft, ja
Klättrat på berg: såklart!
Sett vita huset: nope

ANTINGEN ELLER
Kallt eller varmt: VARMT
Svart eller rött: svart funkar alltid
Regn eller snö: snö är bättre
Rosor eller tusensköna: Rosor är mer romantiskt ;)
Vår eller höst: våren absolut! Då vet man att sommaren är påväg!
Historia eller vetenskap: hm...bra fråga
Matte eller engelska: Engelska, eftersom jag är någorlunda bra på det!

Gillar du någon just nu från det motsatta könet:
mäh! eh...ja lite grann kanske
Vet den om det: Kanske det kanske :P
Gillar någon annan dig just nu: nja
Vad tittar du på hos en man: allt! Jag är för kräsen...

INOM DE 48 TIMMARNA
Har du haft ett seriöst samtal: ja, med läraren 
Kramat någon: o ja, många!
Kommit sams med dina föräldrar: kommit sams?
Bråkat med en kompis: lite halft

GILLAR DU ATT

Ge kramar: Kramaaas^^
Ge massage: Om man får tillbaka ;)
Gå promenader i regnet: Kan vara mysigt!

ÖVRIGT
Vad gjorde du förra sommaren: var ledig
Svär du för mycket: nej, jag har skärpt till mig! För det mesta...
När duschade du senast: Imorse
Vilken färg är det på dina byxor just nu: svarta mjukisbyxor
Vilken färg har dina underkläder: rosa
VIlken låtlyssnar du på just nu: sexy back! yeeah
Vad är bredvid dig just nu: mobilen, alltid

Hur ser ditt skrivbord ut: papper och pärmar och skit överallt

Vad var det sista du åt: macka med ost

Vem vill du spendera resten av ditt liv med: Johnny Depp, tack 

Har du en lavalampa: nej!

Hur är vädret just nu: soligt och fint
Vad gjorde du igår natt: sov gott i min sköna säng

Vem pratade du sist med på telefon: Petra
Vad gör dig glad: glada människor och LEDIGHET


VART SKULLE DU VILJA ÅKA...

för att shoppa: oo massa ställen! New york?
för att festa: Någonstans där det fort är varmt...

för att ha sommar: Dit det är varmt!
Vill du ha barn: inte nu, men senare ;)
Vad ska dom heta: Men gud vilken fråga :S


Lite hästnördiga tankar igen

JAG ÄR LYCKLIG!
Veterinären var här idag för att kolla Sunna för sista gången. Var hon inte dräktig nu skulle vi ge upp, och jag var nästan säker på att hon inte skulle hitta någon fölis där inne. Men tänk - det gjorde hon! Åååå fan va underbart! Hoppas hoppas hoppas bara att hon får behålla den lilla krabaten som nu är runt 16 dagar! Nu måste jag bara vänta i 11 månader - sen har jag ett eget litet islandshäst föl, början på Väsby Stuteris avel! Ska bli så himla coolt och roligt!

Idag var det tis också, och jag älskar dom dagarna. Mest kanske det beror på att jag är ledig på tisdagar. Eller när jag tänker efter så är det nog BARA för att jag är ledig på tisdagar ;) Så jag, mamma och Rebecka åkte iväg till mustang för att hämta mina ridstövlar som jag fick i födelsedags present i mars, men som inte kommit in försen nu. Super snygga =) 

Jag längtar tills i helgen! På lör är det först kräftskiva här med alla roliga människor och sen bär det av med petra hem till Täby på fest :) Ska bli super att umgås med Petra, vi träffas inte lika mycket längre sen hon sålde hästarna. Och jag saknar henne sjukt mkt, det har alltid varit vi 2 varje dag och helt plötslit så ses man aldrig. Det är hemskt när det blir så...men men vi träffas ju så ofta vi hinner =) Och vi har alltid lika kul när vi festar ihop ;) 

Jaja nu kanske man skulle ta att börja plugga. Eller inte...




 

Helgen

Eftersom både clarast och threes gjort en sån här "så tror jag att min helg"-grej så måste faktiskt jag också göra en sån! Det verkade ju så kul ;)

Alltså. Helgens..
..höjdpunkt;
 Att det är HELG
..godaste; Godiskväll hos Ellinor ikväll :P mums!
..roligaste; party at Petra på lör :)
..jobbigaste; Måste plugga ikapp i matte...
..träning; mocka, rida, fodra och shoppa^^
..tråkigaste; plugg
..läsning; tidningar, företagsekonomiboken. wie...
..filmer; Det blir nog nån bra hos Ellie ikväll :)
..tv-program; näpp
..kläder; förhoppningsvis en del nya
..inköp; Ska shoppa med johanna på lör :P
..mysigaste; Middag med familjen! Har inte hänt på länge...usch på mig

Säg att du älskar mig

Igår var jag på bio med Möller och såg "säg att du älskar mig". Sjukt hemskt film som verkligen berörde. Jag var nära att börja gråta många gånger kan jag säga...Ok den var lite overklig och överdriven ibland, och vissa av skådisarna var UR-dåliga, men det är ändå en film jag lugnt rekommenderar! Alla borde se den!

Skrämmande

Prova följande instruktioner och läs noggrant texten, det blir riktigt märkligt mot slutet vill jag lova! 1) New York City har 11 bokstäver 2) Afghanistan har 11 bokstäver 3) Ramsin Yuseb (Terroristen som planerade ödeläggelsen av Twin Towers 1993) har 11 bokstäver 4) George W Bush har 11 bokstäver Detta kan hittills vara rena tillfälligheter, men det blir intressantare längre ner i texten: 1. New York är den 11 te staten 2. Flygplan 11 hade 92 passagerare ( 9 + 2 = 11) 3. Flygplan nummer 77 som också flög in i Twin Towers, hade 65 passagerare (6 + 5 =11) 4. Tragedien skedde 11 september, eller också känt som 9/11 (9 + 1 + 1=11) 5. Som du kanske känner till är "US emergency services" telefonnummer 911 (9 + 1 + 1=11) Fortsatt bara tillfälligheter? Läs vidare! 1) Totalt antal offer på flygplanen som störtade var 254 ( 2 + 5 + 4 = 11) 2) 11 september är den 254 dagen på året ( 2 + 5 + 4= 11) 3) Bombningen i Madrid skedde 3.11.2004 ( 3 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 4 =11) 4) Tragedien i Madrid skedde 911 dagar efter Twin Towers tragedien. Nu kommer något som är ännu märkligare: Det mest kända symbol från USA, efter Stars & Stripes, är örnen. Följande vers är tagen från Islams mest heliga bok, Koranen: "For it is written that a son of Arabia would awaken a fearsome Eagle. The wrath of the Eagle would be felt throughout the lands of Allah and while some of the people trembled in despair still more rejoiced: For the wrath of the Eagle cleansed the lands of Allah and there was peace." Det var alltså vers nummer 9.11 i Koranen. Tror du fortfarande att det er en ren tillfällighet? Prova detta och se vad du sedan tror och tycker: Öppna Microsoft Word och gör följande: 1. Skriv med stora bokstäver: Q33 NY. Detta är numret på det första flygplanet som flög in i Twin Towers. 2. Markera Q33 NY 3. Ändra storleken till 48 4. Ändra typsnittet till WINDINGS (Evt. WINDINGS 1)

Läskigt! Jag blir iaf rädd när jag ser det...=S

sjuk

Det vandrar runt förkylning till alla i stallet, och nu har även jag drabbats. Sitter här med täppt näsa och halsen gör ONT. Bland dom saker jag hatar mest här på jorden så är en av dom att ha ont i halsen. Jag har ju redan haft ont i halsen och förkylning för sisådär 3 veckor sedan, kan det komma tillbaka ändå?! bajs-sjukdom säger jag bara. Mamma är sjuk, Rebecka är sjuk, Anna är sjuk, Möller är sjuk, ALLA är fanimej sjuka! Inte inte inte kul....

Kan ju säga att det inte lär bli någon tävling för mig och Àbót i höst som jag hoppats på. Träningen på banan gick sådär, Ábót hade träningsverk sen dagen innan och var på allmänt dåligt humör. Så tölten gick sådär, traven gick FORTFORTFORT, det blev korsgalopp (vilket gör att hon får panik och sticker). Det enda som faktiskt funkade någorlunda var till min stora förvåning skritten! Observera att jag sa att det funkade NÅGORLUNDA. Alltså knappt alls.
Men men vi kommer igen till våren! Jag har ju faktisk bara ridit henne i några månader än så länge, min knäppa lilla pony! Att hon ska vara så jäkla svår!

Och nu spö-regnar det och jag ska snart ut och smörja på salva jag fått av veterinären till Sunna, som har äckel-mugg-sår i karleden, som vi inte upptäckt för att hon gått ute med hingsten. Jag skäms så för att inte ha kollat henne bättre och upptäckt såren lite tidigare. Usch vi har verkligen ingen tur med våra hästar... 

Märker ni hur min blogg förvandlas till en häst-blogg? Kanske beror på att hela mitt liv handlar om hästarna men men ;)

Frida den sjuke


bad^^

Nu har mina inte fullt så underbara fodringar startat....yes. Jag fodrar åt hästarna på helgerna och får 150kr per fodring så det är ju ganska ok, tar ca 1 timme. Men det är SÅÅÅ jobbigt att gå upp tidigt på helgen asså. usch usch usch. Men behöver man pengar så får man ta sig samman...

igår kväll badade vi i grannens jaucuzzi (hur stavas det egentligen?). Hur skönt som helst asså! Dom är borta i en månad nu så vi har många tillfällen kvar att bada på^^ ;D

På tisdag ska jag och Rebecka åkt och träna med våra knäppa hästar på bana. Rebecka har aldrig någonsin ridit på bana förut, och det blir andra gången för mig och Ábót. Om det går bra och jag känner att jag har koll på henne så anmäler jag nog oss till en lätt tävling i september! Är så himla sugen på att tävla så att jag håller på att smälla av! Och rebecka ska tävla om ca 1 månad och hon är så nervös redan nu så hon håller på att smälla av....ja herregud.

Frida