BYE SWEDEN

Om några timmar sitter jag (förhoppningsvis) på det första planet som tar oss lite närmare andra sidan jordklotet. Gaaaaah resfebern slog till precis just nu. PANG. Jag hatar verkligen att flyga men det är inget som jag erkänner så ofta. Men nu gör jag det. Jag är livrädd. När jag flög hem från Thailand förra vintern och planet började skaka när vi flög genom något oväder, gömde jag mig under en filt så ingen skulle se att jag bölade. Och Clara säger att vi ska hoppa fallskärm i Nya Zeeland, HAH!

Vi kommer flyga först till London (2,5h) sen vidare till Hong Kong (11h) och sen från Hong Kong till Nya Zeeland (11h). Gud vad bra jag kommer må när vi kommer fram...
HEJ DÅ SVERIGE VI SES I VÅR

Dagens I-lands problem

Jag köpte ett par nya gympa-dojjor för några veckor sedan, eftersom jag behöver något bra att gå i under mina vandringar downunder (jag har aldrig ägt ett par gympa-dojjor, eftersom jag typ aldrig varit på ett gym och dessutom alltid envisades med att springa barfota eller i strumpor på gympan i skolan. Vilket resulterade i en bruten stor-tå en gång. men det är en annan historia). Nu köpte jag i alla fall ett par sköna (läs billigast i hela affären) men otroligt fula (typ lite rosa och sådär JÄTTE vita så man ser att jag aldrig använt dom). Jag tänkte när jag köpte dom att jag skulle ju hinna använda dom och slita ner dom lite snyggt innan jag åker, men nej. Dom har stått på mitt rum och blivit om möjligt ännu mer lysande vita/rosa. Vad göra?? Doppa dom i lite lera? Fila med lite sandpapper? BIG PROBLEM HERE!

Mamma kom precis in och sa att vi fått ännu en häst till samlingen. jahapp. trevligt. Om jag inte glömmer någon pålle nu så är vi stolta (?) ägare till 14 hästar. Plus en som vi lånar. Vad fan håller vi på med, för några år sedan köpte vi vår första egna häst och bodde i ett radhus i Täby. Som det kan gå.
Ikväll blir det vin och Clara, min favvo-kombo! puuuuuuuuuuuuuuss

Snart

Jag tror inte riktigt jag har fattat att jag ska åka till andra sidan jordklotet. Jag har faktiskt inte fattat det alls, när jag pratar om det så är det som att jag pratar om någon annan människa, jag kan inte fatta att det är JAG som ska åka. Jag kommer inte tro på det försen jag landar. Jag ska se Nya zeeland och Australien. Som alltid har varit en dröm, och nu är den här, jag åker på tisdag. Vi är ju helt knäppa jag och Clara. Grejen är att ingen av oss klarar egentligen av sånt här, vi har inte psyke för det. Vi är nog dom mest ångestladdade och rädda tjejerna, ever. MEN jag vägrar vara sån, jag vill inte vara sån. Därför gör jag det här. Och allt annat sjukt jag gör. För jag vägrar vara tråkig och rädd.

I helgen blir det fest, fest och åter fest. Sjuuukt taggad för årets sista festhelg i Sverige!
Nu ska jag göra plättar :)
Ciao!

7

Jag har en vecka kvar i regniga Sverige. Gilla-knappen på den!

fy fan i helvete

Kom precis hem från Ulltuna (kul att åka med hästtransport i det här vädret va. Herregud vad det blåser och snöar idag!). En av våra fina unghingstar har fått en äcklig ink under ögat som måste opereras bort. Bebisen då! Hoppas inte ögat tar någon skada för jag längtar gaaaanska mycket tills jag får ta mig an den här hästen. Han är så himla fin!! Fast det tycker jag förstås om alla mina bebisar. hihi.
Jag hamnade förresten på min drömhästs ägares facebook nyss (fett invecklat). Ja, jag är töntig, jag har en drömhäst. Hans matte rider som en kråka och jag hatar att jag är så fruktansvärt avundsjuk på henne.
Kolla övertrampet i skritten liksom!! Jag skulle döda för den här hästen.

20.08

Jag fattar inte. Jag hade en nykter kväll igår (eller asså. Jag drack en flaska bubbel, men inget hände) och jag gick och la mig nykter (nåja). Ändå sov jag och frugan mycket längre än vad vi brukar, och jag var helt slut idag. Död. Jag ska gå och lägga mig nu för jag orkar inte hålla upp ögonen. Tantvarning! Vi var förövrigt på tegel igår om ni vill veta. Det var sjukaste kvällen där någonsin, bråk och slagsmål hela tiden och alla var helt craaaazy. Fast det kanske alltid är så på tegel, bara det att jag oftast är så full att jag inte ens märker vad som pågår? Hm.