Hejsvejsjagärtrött

Sitter hemma just nu, tog sovmorgon tills kl kvart i 9 då jag gick upp och sjukanmälde mig. Har matteprov idag och jag har inte ens börjat på det kap vi ska ha prov på, känns pinsamt att få IG för tredje gången av totalt tre prov...

Så jag stannar hemma, lr jag ska iof in till stan en sväng med Emelie. Nej, hon ska inte göra provet heller...Fy fan va dåliga vi är. IAF igår tog vi Linneas BIL eftersom hon fått KÖRKORT och KÖRDE upp till (tadaaaaa) donken och  fikade i solskenet. Första gången någonsin som jag kännt att jag också vill ha körkort och bil, har inte brytt mig förut (kanske därför jag inte ens börjat övningsköra, jag är fan 18, jag ligger efter!!!)

Jag är sjuuukt taggad inför denna helg som ser ut att bli riktigt, riktigt bra. Imorgon ska jag ut i norrtälje med alla mina nerds och imorgon bär det hem till Cecilia för lite våffel-krök. Saknar täby-tjejerna så sjuuukt mkt så det finns inte, ska bli så härligt att träffa dom igen!! En månad utan dom funkar inte, man blir fel i huvudet.

Nej, duschen väntar!

Ciao!

Trött

emelie säger: korv

emelie säger: korv

emelie säger: prinskorv

Frida säger: nähäj

Frida säger: falukorv

emelie säger: hahaha

emelie säger: assååååå

emelie säger: bratwursssssssssszzzz

Frida säger: mm fan va gott, vad äre för mat imorgon i helvetet?



Jag har sagt det förr och jag säger det igen: VARFÖR SKJUTER JAG UPP SAKER? Klockan är 11 och här sitter jag och skriver PÅ ENGELSKA om nån fucking gubbe vid namn Edgar Allan Poe som ska redovisas första timmen imorgon PÅ ENGELSKA. Hur länge har jag vetat om den här uppgiften? Tjaa, kanske sisodär SEN INNAN JULLOVET?!  oj hoppsan kerstin jag har inte orkat göra den så då blir det av nu. Skolan känns inte ett dugg viktig just nu, och det stör mig, jag vill tycka att det är viktigt!! Jag har helt och hållet tappat pluggis-frida (om hon någonsin funnits...?). Det är söndag kväll och jag längtar mer än någonsing till fredag.


All she want´s is to dance

OJ vadå pinsamt mitt förra inlägg känns nu? Frida packad redan kl 10, lr vad var kl? hmf.

Fredagskvällen blev iaf kul. Inte så mkt folk men jag var där med 3 av världens bästa tjejer, så det var iaf lyckad. Inte riktigt likt mig men men, jag är kär och jag vill ha dig. Ok jag svamlar, tror jag har feber. Prao på rimbo ridskola hela veckan, första dan idag som bestod av fika, fika och sen rida ut i regnet. Nice vecka det kommer bli. Men jag vill inte vara sjuk tills i helgen. Och på rimbo ridskola jobbar bara folk som rånat banker eller suttit på psyket. Det är ju niiiice, varför vara normal som alla andra? Shit jag måste sova nu, måste seriöst ha feber, förlåt för att ni fick läsa den här skiten.


Älskade bambiii, det är dåååååååårskap

 

fest

Äntligen 18! Herregud vad glad jag är över att man äntligen är 18! GAAAAH¨

just nu är jag på förkrök hos minna. oo ibland är livet underbart!

puss och kram frida


Mer död än levande

Just nu är jag sjuuukt trött. Har inte suttit stilla en sekund på hela helgen (lr jo jag såg ju faktiskt melodifestiveln med familjen- sen slocknade jag). Jag har haft alla fodringar i stallet och jag är så sjuuuukt trött på det att jag vill kräkas.

Fredag-kväll var det taco-middag med massa tjejer. Sen in till Stefan i rimbo för att kolla på film och käka ost och dricka vin. Mkt vuxet, jag vet^^. Upp tidigt lör morgon och efter att jag fodrat gjorde vi det stora misstaget att åka hem till Ann-Marie för att bara "kolla för skojs skull" på en 4-årig hingst efter Askur. Är vi kära? - ja. Fruktansvärt snygg och charmig och fin och BRUN och...aaa...allt. Inte skulle vi ha någon hingst inte, men det är så här det ska gå till när man köper en häst, man ska inte leta utan man ska bara upptäcka någon helt plötsligt, det är då man gör kapen. Så vi får väl se hur det blir med honom. Mycket jobb med en hingst på 4år men gud så kul! :)

Efter det var det bara att åka hem, göra klart all mat till hästarna för kvällen, tömköra Ábót och sen fodra. Sen melodifestivalen (Vann rätt låt? - såklart!!). Upp tidigt sön morgon, fodra alla hästjävlar, mocka, sen iväg till banan för att träna med Ábót och Alskaer, hem och göra ordning mat för kvällen sen fodra. 

Och nu sitter jag här, äntligen. Jag skulle plugga i helgen men det gick ju inte så det får bli hemmadag imorgon istället med plugg. Och på ons fyller jag år! :) Äntligen! Minna fyller på fre, så då blir det ordetligt firande av oss två med alla tjejer i klassen. Längtar! Och på lördag vet jag fortfarande inte vad som händer med mig (som jag skrivit tidigare). Försökte lura ur det ur Isa i fre efter att hon druckit liiite för mkt vin, men inte ens då ville hon avslöja. toookig.

Nej nu håller jag på och ramlar av stolen, måste sova! God natt! :) puss  

 

Favoritsaker

3 favorit butiker:
1) Gina Tricot. Kan inte förneka att jag ALLTID köper något/några/många/för många plagg i den affären.
2) Lush. aaa jag vill bara köpa allt och lukta på och äta! typ.
3) Min senaste älskling: Indiska!! haha har aldrig satt min fot där först nu! As mkt fina saker och massa STOORA tee-muggar! :P Me like.

3 favoritplagg:
1) leggings, svarta och gråa
2) alla tjocktröjor och mys-/sunkkläder
3) Ridbyxorna (såklaaart ;P)

3 favoritskor:
1) Mina röd-vita adidas sneakers
2) Bruna vagabond stövlar
3) alla ballerinor (jag vill ha sommar!)

3 favoritväskor
1) Bruna DKNY-väskan (har mitt liv däri)
2) grön mulberry-bag (fynd i mammas garderob)
3) chanelväskan (fynd i mormors garderob)

3 vanor:
1) Har jag pengar måste dom handlas upp
2) Dricker alltid tee på kvällen
3) Skriver för många sånna här listor!

Helg

Varför jag inte följde med till linköping och festade i helgen? - jag har massa plugg. 

GAAAAAH varför ska jag alltid skjuta upp ALLTING? Jag har ett kvarliggande prov och två uppgifter i företagsekonomin som jag haft heeela veckan på mig att göra men, såklart, inte gjort...Jaja det får bli Linköping en annan helg. Jag ska fan flytta till Linköping, det är ju världens mysigaste stad! 

Jag har iaf en sak att se fram emot - MIN FÖDELSEDAG OM 2 VECKOR!! ååå ska bli så fruktansvärt skönt att slippa 17-års-suger-så-jävla-hårt-åldern. Johanna varnade mig idag för att jag "skulle vara deras" på helgen efter min födelsedag. Men hon ville absolut inte berätta vad som var planerat... Lite läskigt så där, men o så kul! Äntligen kan man hänga med dom stora töserna utan att känna sig som en liten efterhängsen tönt för att man är 17 och inte kommer in...

YEEES! :)

Ciao! Kramar Frida