DEPP

Jag har öroninflammation. Är nog inne på femte året i rad nu! Så himla kul! Var nyss på akuten och såklart så var det för tidigt att säga om jag verkligen har öroninflammation eller om det bara beror på min förkylning. Första gången någonsin jag var duktig och gick till akuten FÖR TIDIGT (brukar gå dit när jag börjar närma mig självmord) och ändå slänge jag 200 spänn i sjön. Så jag får helt enkelt gå runt och må skit tills jag mår ännu mer skit och kan få piller. Sen tröstshoppade jag istället. Idiot. Och imorgon har jag en liten töntig redovisning men för min extrema scenskräck är det inge kul. Jag borde verkligen plugga. Istället sitter jag här och äter nutella direkt ur burken. Jag får FÖR MYCKET MAT OCH GODIS OCH KLADDKAKOR här hos mina kusiner. Bara för dom är skinny by nature...Jag har ingenstans att bo. BITTER JÄVLA DAG. HEJ.

Uppsala

Dagarna rullar på! Jag gillar Uppsala jättemycket. Dock är jag ingen RIKTIG Uppsala-bo än då jag inte har haft någon cykel, här cyklar ju alla, överallt hela tiden. Men pappa kom förbi med min gamla cykel i lördags. Den har inte blivit använd på 10 år så jag måste gå till nån cykel-doktor som får fixa den. SEN är jag på riktigt! Pappa skulle förresten upp och jaga älg och plocka lingon i stugan i Loos, fast han hoppar på kryckor. Idiot?
Nu är småttingveckorna slut och jag är sjuk som ett as. Höst + mycket festande gör det mot mig. Så nu kan jag ju se fram emot att snora till maj, brukar bli frisk där någon gång. Jag har haft as kul och alla i min klass är så gulliga! Jag önskar att jag hade lite bilder att visa men jag har ingen sladd till min kamera. I onsdags hade vi blivit informerade om att vi skulle på "hembjudning" till en professor. Dricka lite vin och prata lite.
Istället blev vi uppdelade i grupper alla vi småttingar, kidnappade av några faddrar som band för ögonen på oss och körde runt oss i cirklar ända tills dom lämnade oss mitt ute på en äng någonstans. Vi hade fått en karta och massa sprit och sen sprang vi runt och lekte lekar (bland annat spelade vi innebandy med bananer som klubbor och en apelsin som boll mitt på stora torget bland allt folk haha).
Sen blev det en ordentlig förfest och efter det möttes alla upp på kåren. Så sjukt lyckat och ingen visste om vad som skulle hända, jävla Bettan som lyckades hemlighålla det från mig haha!
Nej nu ska jag vara duktig och plugga lite. Puss o snusk!

KNAS

hEj BlOgGeN
Jag är lite knasig (inget nytt iof). Förra tisdagen körde mamma mig till Örebro. Jag bodde en natt på vandrarhem och sen dök frugan upp på onsdagen och vi flyttade in i vårt mysig lilla rum i gettot Brickebacken. Sov på madrass på golvet. Fick en sjukt bra faddergrupp och gick på rolig fester, började gilla Örebro som skulle bli mitt hem tre år framöver. Hade några introduktioner om kurserna jag skulle läsa, köpte dyr litteratur och jag undrade vad fan jag gett mig in på. SEN efter en vecka i Örebro ringde dom från SLU ekonomen och undrade om jag ville ha en reservplats. Så jag drog. Mamma kom och hämtade mig igen och körde mig till Uppsala. Och nu är jag här. Började mitt nya program i onsdags och det känns SÅ bra, den här utbildningen passar mig bättre. Bonde-ekonomi som vissa kallar det. Har sån tur att jag har en snäll farbror med familj som tar hand om mig. Jag har fått en egen liten mysig "bod" där mina kusiner bott innan. Dom bjuder mig på mat och dom bor typ mitt i stan.
Ibland har man flyt.
Idag ska jag ut på stan och fika med Bettan, som går en klass över mig. Vi var på förfest igår innan vi drog till värmlands nation och jag lyckades såklart glömma allt mitt smink där. P.A.N.I.K. Så jag måste försöka få tag på det för ikväll blir det fest igen! Mina föräldar började förresten bråka om vilken nation jag skulle gå med i. Båda ringde och tjajade om Stockholm vs Östgöta, pappa vann, jag gick med i Östgöta. Hans älskade nation...
Så nu har jag gjort min pappa överlycklig. Det kan han behöva, stackarn hoppar runt på kryckor hemma efter en knäoperation.
Nähä. Försöka se lite levande ut en dag som denna utan smink? Mission impossible.