Snabbis

Kanske dags for en liten uppdatering, eller vad tycker ni alla mina kara lasare? Jag tycker faktiskt att ni ar fruktansvart daliga pa att kommentera. Skarpning! Jag vill ha en liten fin kommentar da och da pa min fina blogg!

Jag sitter och snorar har i datasalen just nu. Vi har rast och jag ar sjuk. Jag snorar och snorar och snorar. Och snorar. Irina fran Ryssland gav mig ngt medel igar som pa ett otroligt satt tog bort mitt halsont! Kunde knappt prata for att jag hade sa ont i halsen, men da kom den gulliga lilla ryssen med en raddning. Jag vet inte vad det var men hjalpte gjorde det for ont i halsen har jag inte langre. Bara snor alltsa.

Men jag tanker inte stoppas av det! Ikvall har jag och Clara bjudit in till forkrok i vart rum. haha. Kan ju bli intressant att se hur manga man kan klamma in. Sedan ska vi dra ivag till nordpolen for lite dans och halloween firande. Jag lar ju fortsatta mitt snorande dar.

Luis i Claras klass fyller ar idag. Imorse hade dom hangt upp ballonger i klassrummet och kopt tarta till honom. Jag skulle skutta dit nu pa rasten och saga grattis fran mig med, men hela klassen ar sparlost borta. Jag antar att James tog med sig sin klass och bjod pa fika for att fira Luis. Sa ar det nar man har en bra (snygg, het, snall, gullig-och-allt-annat-bra-man-kan-vara) larare som James. Jag vill ocksa fika. Juste appropa det sa ska vi ivag och fika med en svensk tjej idag! Hon jobbar tydligen som au-pair har i Greenwich och Clara fick kontakt med henne via ngt forum eller ngt. Kan bli trevligt! Men jag kommer snora.

Jag vet faktiskt inte vad jag har att beratta. Tankte forsoka mig pa att beratta vad vi gjort sen sist jag skrev men det ar sa mycket att jag inte ens kan komma ihag det. Vad jag daremot vet ar att imorgon ska Luis ha fodelsedags fest med Halloween tema! Det kommer bli hur kul som helst! :)

Nej nu ska jag tillbaka till min lektion och fortsatta mitt snorande. Idag pratade vi om stureplans killar jag och min larare. Alltid lika intressant. Detta var mitt samsta inlagg pa lange. SNOR och puss!

Fritch




En dag. till.

Idag har jag gatt i skolan. Vi pratade ganska mycket om Sverige idag faktiskt. Den sota lilla kinesen tyckte det lat AS coolt nar jag sa "mosas" pa svenska. Och min larare tyckte att vi hade en himla massa hardrocksband i vart land och att vi var harda typer, vi harstammar ju faktiskt fran vikingarna som dodade och valdtog allt och alla. Tack for den du. Och att vi var det enda land forutom England (kan det stamma?) som "sjunger" nar vi pratar och att det ar darfor vi har sa latt for att uttala Engelska i jamforelse med typ kineser som pratar i samma tonlaga hela tiden. hehe. Jag vet inte.
 
Usch jag kom att tanka lite pa mina hastar nu. Jag saknar dom. Jag tanker inte sitta har och skriva att jag saknar mamma och pappa och alla andra manniskor hemma, for arligt talat, ganska skont med en paus fran dem. Men alla mina sma alsklingar vill jag bara hem till idag. Mest av alla saknar jag faktiskt Abot. Trodde aldrig att jag skulle sakna den javla karringen men arligt talat, jag vill hem till henne, min lilla bebis.

Clara och jag har en liten crush on James, hennes larare. Han ar as het och jag vill ha han. Nar det kommer till killar sa sjunker ens lagsta niva ganska rejalt i detta land. Jag har sett en kille som var typ det snyggaste jag sett. HERRE tankte vi, en snygg engelskman! Sen efter ett tag kom han fram och fragade efter tandare, pa svenska....

PUSS OCH SNUSK<3

PS Mina vanner: las
Claras blogg ocksa. Hon ar mkt battre pa att uppdatera. Och hon skriver lite vettiga saker, till skillnad fran mitt skit. puss! DS

Kom tillbaka

Seriost. Jag har BlondinBella-abstinens. Kom tillbaka kvinna!! Skarp dig for i helvete.

Nu ska jag tillbaka till min roliga lektion (....) Vafan gar jag i skolan for? Jag har ju tagit studenten! Och jag maste egentligen vara den mest skoltrotta personen pa denna jord. Och anda aker jag ivag och PLUGGAR. Jag ar ju dum i huvudet. hej da!

London


Update

Update:
Jag har varldens skonaste larare i skolan!
Massa i min klass aker hem den har veckan sa jag hoppas att det kommer in nan ny.
Annars kan jag ju sitta dar sjalv med min bra larare.
Vi har fatt en van vid namn Caro, hon ar fran Colombia, och hon ar bara sa cool!
ALLA, seriost alla, fragar om jag och Clara ar tvillingar eller systrar...
och hur vi kan komma fran Sverige och inte vara blonda.
Claras mage strejkar
Jag som alskar att ata frukost ar i himmelriket. hehe.
Engelskman luktar illa och har daliga tander. Ok kanske inte alla.

Igar skulle vi ta det lugnt. Typ ta en drink nagonstans och bara chilla. Sa fragan ar ju hur fan vi hamnade i en taxi med massa ackliga engelskman och sen dansade hela natten till, for det mesta, dalig musik och sen kom hem kl 5. Jag vet fan inte ens vart vi var. Killarna var sjuuukt malliga att dom hade lyckats fa med sig 2 svenska tjejer och vart vi en gick sa berattade dom det hogt och tydligt for alla. Vi blir  typ mottagna som kungar eller ngt. Men lite kul ar det ju. Vi hann inte mer an komma in pa krogen innan det kom fram folk och undrade var vi kom fran och vad vi skulle gora. Jag far forresten bo kvar har hur lange jag vill eftersom en kille ville att jag skulle gora slut med min (pahittade) kille hemma i Sverige och komma och bo hos honom. Han var verkligen helt serios. Javla pucko.

Ikvall ska vi ut igen inne i London med Caro!! Ska bli hur kul som helst, men forst maste jag ga och sova lite, ar for fan helt dod. Hoppas ni har det bra hemma i (vad jag hort) kalla och regniga Sverige. Har skiner solen iaf lite varje dag!

Hugs!

England

Jag ar i England. Herregud. Resan hit blev kranglig, med ett forsenat flyg pa 3 timmar och sen lite krangel med tag. Och on top of that hade vi ju vara javla vaskor att dra pa. Ser ni, jag har redan kommit in i Engelskan ;) hehe

Har pa skolan ar det typ bara kineser haha. Inga svenskar iaf, men det kanske ar bra. Idag har vi fatt en himla massa info och gjort test for att se hur bra vi ar. Jag hamnade i den basta gruppen pa hela skolan (.....) och jag haller pa att do av nervositet. Imorgon borjar lektionerna. Sen ska jag vara har i 6 veckor. Ikvall ska vi ivag till en pub allihopa.

Jag langtar redan hem.

Kisses

NERVÖS med stora bokstäver

Idag började jag packa inför mitt lilla äventyr i London. Tur att jag i stort sett inte äger några vettiga kläder just nu, för annars vet jag fan inte hur jag skulle fått plats med allt.

Jag har lite små panik om jag ska vara ärlig. Jag tror det beror på att jag först idag började inse att jag ska åka iväg till ett annat land och vara borta ett tag. Vad har jag gett mig in på? Ingen aning. Herregud, låter som om jag ska flytta dit helt och hållet, när jag bara ska vara där i typ två månader. Det kommer gå fort. Säkert för fort när man väl är där. Tur att jag åker dit med Clara. Kan inte tänka mig något bättre resesällskap än den donnan. Vi kommer ha det super!

I lördags hade Anna fest. Massa folk hemma hos henne. Vi chillade mest, drack lite vin, sjöng lite SingStar, pratade och tog det lugnt.
Sen åkte mintyn och snaps-glasen fram och det spårade. Typ totalt.

Puss!


3 oktober 2008

FREDAG veckans absolut bästa dag. I love it. Denna fredag har jag jobbat lite granna. Snart ska jag byta om och åka hem till Emelie i Norrtälje. Bettan kommer också dit. Vi ska äta middag, kanske dricka lite vin, prata hur mycket skit som helst och röka för mycket på Emelies balkong. Kommer bli hur mys som helst jö.

Imorgon ska Anna ha sin efterlängtade inflyttningsfest. Anna har ju bott i en barack i typ två jävla år snart, men nu har hon flyttat in i ett hus här på gåden. Ruligt värre och det kommer massor av fina människor och jag längtar! Jag och Anna var förresten på Rimbo marknad igår. Den är tydligen Sveriges största. Är inte det jätte konstigt? Jag tycker det. Jag fattar inte, hur kommer det sig att Sveriges största marknad är i Rimbo? Av alla ställen i detta land?! Jag fattar inte. Men jag tycker det är väldigt kul att alla som bor här får något att roa sig med en gång om året. Shjysst. Våran grann-bonde sa en lite kul grej till min pappa i stil med "det är fan din skyldighet att gå på marknaden nu när du bor i Rimbo, och stötta det enda som händer här". haha. Kanske sant. Jag köpte i alla fall ett par strumpbyxor.

Nu har jag suttit och kollat igenom massa gamla foton på min dator. Så himla roligt och jag blir så himla nostalgisk! 


  

Herre.


Lista

Humör: Jag är seg. men det är jag ju alltid. så jag skulle nog kunna säga att jag är hyffsat glad idag. 
Gjort: Ätit frukost, gett hästarna frukost och sedan släppt ut dom.
Planer: Jag ska på Rimbo-marknad HA! Sveriges största ffs och det enda som händer i Rimbo på hela året ungefär! 

Ser på: Fina saker på marknaden ;)

Lyssnar på: Mammas tjat om hennes hästar

Läser:

Dricker: TEE!!

Äter: Brända mandlar

Bästa: Ska träffa Emelie idag
Sämsta: Vädret

Väder: Mulet. Grått. Trist. Lerigt.