Midsommardagen

Senaste

Låt du hörde: Veronica Maggios "kan inte säga nej". Favorit!!

Film du såg: School of life med Ryan Reynolds. Förstår inte för mitt liv varför alla tycker han är så snygg och HUR kunde han bli utnämnd till "sexiest man alive". Killen har den största pannan jag sett.

Mat du åt: Jag har ätit ALLT jag kommit över idag. Helt galet mycket alltså.

Kram: Natta

Puss: Lotta och jag pussades massor igår.

Känslan: Lite ledsamt just nu.

Glädje: Vänner

Dröm: Om en gullig kille

Person du träffade: Pappa.

Personen du fick sms av: Anna.

Gången du åt 7-eleven korv: Det gör jag inte.

Gången du var utomhus: När jag gick till och från bilen för att köpa glass..

Saken du köpte: Ett paket marlboro silver

Ska bli skoj: Att åka till Norrköping och Linköping nästa helg!

Ska inte bli skoj att: Vet inte. Mycket som är mindre kul.

Sparar till: haha jag, spara?

Pålägg som gäller: Ost.

Önskar att jag var bättre på: Prata om mig själv och mina känslor.

Dagens dryck: mjölk

Vad saknar du: just nu skulle jag vilja ha en snygg kille här. Och sen är jag nog lite hungrig igen, en hamburgare?

Tre band/artister: Just nu är det Veronica Maggio, The sounds (alltid) och Rihanna

Vad har du gjort idag: Ätit rester från igår och umgåtts med vänner

Hur tidigt stiger du upp: Så sent jag kan.

Vem är snyggast i världen: Beror på vem jag tycker är charmigast för tillfället. Just nu är jag ju lite kär i Bill Skarsgård. Annars är Ryan Gosling och Heath Ledger mina drömmän, alltid.

Bästa saken som hände mig förra sommaren: Att jag bestämde mig för att förlänga sommaren och åka utomlands över vintern. MYCKET bra och jag har lite ångest redan över att jag ska vara hemma den kommande vintern.

Längd: 178

Vikt: För mycket

Byter gärna garderob med: Mariah Carey (har ni sett bilder på den eller?! Mah gååd). Jag vill iof inte ha hennes kläder..

Mitt rum kan beskrivas som: Stökigt

Mig själv med tre ord (just nu): Trött, ful och uttråkad (vilket kap!)

Jag tränar: Inte (igen, vilket kap!)


man down

Min mammas kusin från Usa var nyss här och hälsade på en snabbis. Hon jobbar för röda korset i Malaysia. Hon har bröstcancer men har fått behandlingar därnere, medans hon fortsatt jobba. Cool kvinna.

Jag har varit sjuk hela veckan men idag känner jag mig äntligen lite bättre. Idag är jag istället bakis och sur. Kul tjej. Imorgon är det midsommar och jag ska ha kalas här på gården. Efter en vecka med regn är vi väl ändå värda en midsommar med sol. Tycker jag.
Nemen det är inte någon idé att jag ens försöker idag hörrni.

MUMMA

Åh jag vet inte riktigt vad det är men NÅNTING är det. Den här killen ÄR SEX för mig.
Imorgon ska jag iväg på kryssning med tre snygga pinglor, galet! Återkommer om taxfree-shopping, billig vin, hyttfester och spya i korridoren. Puss!

Keeping up with the Kardashians

Jag älskar familjen Kardashians och har töntigt nog följt deras serie i flera år. Jag har inte sett senaste säsongen men jag har ju sett bilder på Kim och hennes nya kille. Alltså. Det kan inte bara vara jag som tycker det är sjukt.

Kom igeeeen. Ni tänker väl samma som jag?
Hans snopp måste ju vara lika stor som hennes överkropp...


KLOCKREN

Från Petras (shecity) blogg:

Jag har reflekterat över mäns beteende (vissa) idag. Ibland känns det som att jag febrilt står och hoppar, spritt språngande naken, utanför ditt fönster, bankar och skriker likt huliganerna på Råsunda en derbymatch - men du ser mig inte. Men när jag står med en karl i baren veckan efter, då blir du så stressad att svetten lackar, det tar 3 sekunder, sen piper telefonen och ditt namn visas på displayen. Om jag ignorerar det, fortsätter konversationen utan att blinka så börjar du tvångsmässigt rotera runt oss, likt en OS-sprinter varv efter varv och helt plötsligt förvandlas du till en proffsminglare (du som aldrig lämnar din trygga hörna i baren) börjar kasta ut kindpussar till tjejer med ben som aldrig tar slut till höger och vänster. Till slut får du nog, tar 10 shots i baren och går till nästa ställe för att återfå din bekräftelse som man. Du blir för full och ringer 17 gånger 04.04, lyckas dansa ihop ett sms på telefonen: “saknarrrrrrrrrr di jööööö  .. zzp2321″.

Sen läste jag igenom det jag precis skrivit och kom med insikt att jag är på pricken likadan.


blogg

Vinmåndag. Tårta och kalas. Roslagsbanan. Billigt vin på columbus. Snaps. Bli kär i snaps. Skratta. Vänner + amerikan. Converse. Värme. Taxi. Terassen på F12. Dyrt vin. Hångla i trappan. Fylle-smsa. Däcka i soffan.

Nu: Lussebulle och mjölk och sen ska jag åka och jobba. Skjut mig?

Sommar sommar sommar

Idag är det en riktig sommardag ute. Alla dörrar och fönster öppna här, men det är ändå sjukt varmt inne! Gilla! Jag har till och med lyckats bränna mig på ryggen idag. Snart kommer Clarisen och Lisafisa hit och vi ska ha myskväll eftersom vi jobbar hela helgen. Annars hade vi druckit massa vin och gått ut, såklart. Försökte liksom förklara vår myskväll. Vild utgång blir det på måndag istället då hela Sverige firar Sverige. Grattis Sverige.