YO

Har klarat av en jobbhelg hemma. Tyvärr fick jag parkeringsböter på 600 spänn i fredags när jag hälsade på Jessica och Emelie så jag gick ju mer eller mindre plusminusnoll på den här jävla helgen. Kände mig desperat igår kväll och samlade ihop pantburkar (true story), lyckades panta för 300 spänn. Lata föräldrar som aldrig pallar panta är rätt bra ibland. 
 
På torsdag fyller jag 24 år! Herregud. Jag är inte lika ung längre men precis lika dum. Tjejerna i klassen kommer hit och sen ska vi gå på stocken, perfekt födelsedag enligt mig! I helgen ska jag till Täby och träffa BTG, läääääääängtar.
 
ojoj nu börjar Top model Sverige! Pyss
 


Det närmar sig

Våren menar jag. Våren närmar sig och jag börjar vakna till liv! Det har bara rullat på senaste tiden och jag haaatar när det bara rullar på. När det blir inrutat och tråkigt. Men jag börjar känna doften av vår och jag är SÅ tacksam för det. Längtar tills första dagen man kan cykla till skolan!

Mötte min seminarie-grupp imorse på Carolina för att börja jobba med vår redovisnig. Trodde vi skulle sitta där hela dagen men efter en timme var vi "klara" haha så jäkla skönt när man hamnar med folk som är lika oseriösa och lata som en själv. Efteråt gick jag och Kristian till Värmlands och käkade lunch, drack kaffe och snackade skit om alla i på Ultuna hehe.

Ikväll ska jag försöka tjata med mig någon till snerkies. Måste alltid gå ut mitt i veckan när min jobbhelg väntar och jag inte kan gå ut hehe.

Pusselipuss!

Ps snälla våren, stanna när du väl dyker upp. Jag pallar inte med bakslag i år. Tack!