SOLEN

Igår hade jag trevligt. Väldigt väldigt trevligt. Och idag med för den delen.

Jessica och jag fixade oss hemma hos henne typ huuur lång tid som helst igår, haha, till vin och musik. Drog vidare till Norrtälje där det blev till att föra hos Emelie och Mattsson. Alla mupparna slöt upp och sen blev det mobergs. Var väldigt länge sen och jag hade as kul. Och Jessica som äntligen blivit 18 kunde nu för första gången gå in lagligt, YAY. ;)

Idag har det varit äkta sommardag. Ellinor ringde och väckte mig och sen åkte vi och käka glass. Solade och pratade på min trappa tills lunch då Jerr slöt upp och vi åkte och handla varsin sallad som vi åt på ett berg vid nån sjö. Så skare va. Det var mys och varmt och vi fick sommarkänslor. Snart ska jag och Elli rida till terrängbanan med hästarna också och gasa lite HA min häst kommer bli glad, ja.

Ikväll skulle jag egentligen ha hälsat på Jocke i Hässelby så han kunde få visa sina hemtrakter liksom. Hade varit sjukt kul med schlagerkväll och krök i gettot. haha. Och träffat Clara hade jag fått gjort då också. Men jag var tvungen att banga på grund av massa tråkiga anledningar. Det får bli schlagerkväll hemma istället. attans.

Nä ut i solen!
Pussen


Feel the melody and the rhythm of the music around you

We can go anywhere, go anywhere. But first, it's your chance. Take my hand, come with me. It's like I waited my whole life, for this one night. It's gon' be me, you and the dance floor. Cause we only got one night. Double your pleasure, Double your fun. And dance forever, ever, ever. Forever, ever, ever. Feels like we're on another level. Feels like our love's intertwine. We can be two rebels. Breakin' the rules,
Me and you,
You and I.
I'm releasin' my heart and it's feelin' amazing.
There's no one else that matters.
You love me


Imorgon fyller världens bästa Jessica 18 år. För ett år sedan kände jag knappt henne. Nu skulle jag inte klara mig utan henne. Kärlek vid första ögonkastet babe. Grattis på födelsedagen! Imogon blir det även firande utav denna donna. Ska bli hur kul som helst. Grillning med dricka och vänner. Längtar.


image208

Love


Ilovemyponi

Helgen spenderdes nere i Linköping på tävling i sommarvärmen, så nice!  Uttagningarna på lördagen gick inge vidare för oss men vi tog oss iaf till final på söndagen där vi vann tölten :) Första vinsten med Ábót, kändes bra! Fick fina poäng trots hårda domare och jag var jättenöjd med henne!  Helgen började dock inge vidare på fre när vi åkte ner, då Gnappen får damp i transporten och sparkar ett hål i väggen. KUL. Sen lyckades han trampa sig själv så illa så att det inte kunde bli nån tävling för stackars Natta. Sen blev det ju inte bättre på söndagen då Anna och jag är på väg hem med hästarna. Vi inser helt plötslig att det ryker från transporten. Kliver ur mitt på E4an och ser att ett däck exploderat. KUL igen. Börjar rulla sakta och hittar som tur var en liten avfart där vi kunde ställa oss med transporten. Ringer runt i panik till alla vi känner för att försöka komma på en lösning. 2 timmar kvar till Sthlm och 1 timme ifrån Linköping så Johanna fick komma med det enda reservdäcket hon hade och som tur var passade det. Annars hade det blivit till att lasta ur hästarna på E4an och lastat in dom igen i Johannas transport, inget man vill vara med om direkt, MARDRÖM usch. En lös häst på motorvägen är en död häst liksom. Men nu kunde vi iaf rulla försiktigt hem och man var ju inte lite nervös..

Så nu har man gjort det också. Nu klarar man fan allt. Anna frågade sig varför det alltid händer så sjuka saker när jag är i närheten. jag vetefan.

Hästarna var iaf bäst. Vi stod där utmed motorvägen i säkert 3 timmar och dom skötte sig så himla bra. Jag ska aldrig mer någonsin bli arg på min häst, kommer alltid vara tacksam för att hon skötta sig. Herregud :)

 

Bulle

Asså.
Tiden bara rinner iväg men det händer typ. inget! Har bara cirka en miljon grejer att göra och ta tag i men inget roligt händer. Nu är det dags för lite fest snart tycker jag. Men Jessica fyller ju 18 om typ en vecka så då kommer ju det problemet vara över för en bra tid framöver...HA!

Jag fick faktiskt TVÅ poäng på mitt matteprov MUHAHAHA

I helgen ska jag till Linköping igen men den här gången är det tävling som gäller. Ska bli kul. Är inte ett dugg taggad men det kommer förhoppningsvis. Det brukare göra. Ska fira Johanna också som fyller 22 år imorgon! Grattis älskling!!

Imorgon kör Anna upp för BE-körkort. Håller tummarna gumms!

Var väl allt. Eller det var iof typ inte ett skit.

PUSSEN

image204
Värdinnorna
CeciliaClaraFridaTherese

Lugnt

Helgen har varit lugnast på länge, var nog bra för mig för nu känner jag mig bättre. lite iaf. Iof har Yrja fölat så det har blivit mycket gosande med bebisen :) Grattis till Monica! Och i lördags ringde klockan varje halvtimma hela natten för att gå upp och kolla Embla som nog snart ploppar ut en liten fölis. hihi. Blev inget i lördags men borde komma ngt i veckan. Hoppas hoppas!

Idag fyller min mamma år :) Ska köpa något till henne senare idag. Och maybe går vi ut och äter eftersom pappa inte är hemma och kan laga mat, och eftersom ingen av oss andra kan laga mat över huvud taget^^

Spring till bussen gäller nu jaaao

Puss&snusk ///Frida


Such a good day for dying

Skivan avklarad och jag är jättenöjd, hade hur trevligt som helst. Jag och Johanna åkte hem tidigt men somnade ändå inte försen runt 4. Sen ringde klockan igen kl 7 och då bar det iväg till Linköping. Höll igång för fullt hela dagen och sen vare party igen på kvällen, haha. Vi pratade hela dagen om att kvällen skulle spåra eftersom den alltid lyckas göra det med mig och Johanna i samma rum, och fick vi rätt, ja. Det blev platens och det var trångt, så sjuuukt mycket folk ute att det inte gick att röra sig någonstans. Somnade runt halv 3 och sen blev jag väckt vid 5 för att åka iväg på tävling. Och söndagen bestod sen hela dagen utav att titta på när Anna och Natta tävlade i Norrköping. Fatta sömnbrist! Jag somnade så fort jag satte mig ner ungefär. Och ännu sjukare blev jag också utav allt detta. Så igår när det var mösspåtagning och valborg och hela skiten fick jag tvinga mig själv till att sitta hemma och ta det lugnt. Hoppas alla andra hade kul iaf, jag hade gärna tillbringat min kväll på telgel eller trädgårn jag med. svin. 

;) haha

Grattis i alla fall till Natta som kvalade A-klass i fyrgång och till Anna som kvalade A-klass i T2! Det är mina tjejer det! 

Igår hade jag matteprov och jag blir överlycklig om jag får 1 poäng.

Nu är det ledighet som gäller i några dagar! Nice! Men jag har ju som sagt var lovat mig själv att jag ska ta det lite lugnt. Sen ska jag få ordning på alla arbeten också. Och först ut: mitt rum!

Later! Kärlek.