Sommar

Idag kändes det verkligen som första riktiga sommardagen. Anledningen till det var självklart det vackra vädret, men även på mig märks sommaren: jag har gått upp säkert 5 kg på 5 dagar, jag är röd som en tomat av solen, och jag röker som en skorsten. Jag tillåter även mig själv att dricka vin absolut när jag vill med motiveringen "äsch det är ju sommar". 
Jag använder numera den motiveringen på allt jag gör som inte är bra. Sommar <3


morrn

Tävlingen i helgen gick åt helvete. Jag och min häst är precis lika envisa och bitchiga, och inget funkar när båda våra viljor möts. Dessutom hatar vi regn och regnade gjorde det. Jag har aldrig sett så mycket regn i hela mitt liv. Men men, jag fick en plats i B-finalen och kom 9a totalt. Inte så dåligt med tanke på motståndet. Annars var helgen as rolig, massa trevligt folk och fina hästar. Alla fina hästar tillhörde iof norrmännen...

Efter några veckor utan mobil har jag börjat vänja mig vid att inte alltid vara anträffbar. Det är fett skönt! Men nu har jag fått ett nytt sim-kort så jag antar att I´m back liksom. Ni kan ju ring mig för jag har inga nummer. Idag ska jag sola och umgås med vänner. Kanske till och med tar årets första dopp, vem vet.

 


bye

Idag åker jag och några andra sköna damer upp till skogarna för att tävla. Vi ska upp till Wången som ligger mellan Östersund och Åre, jag älskar det stället, så galet vackert! Vi stannar till ikväll på mitt landställe i Hälsingland så att hästarna (och vi) ska få vila lite. Kommer hem på söndag eller måndag. Wish me luck! Puss!



days

I onsdags satt jag hos frissan i nästan 5 timmar. fatta!! Det är ju helt stört! Bara för att få bort mitt jävla svarta hår. Jag ska aldrig mer färga svart. Det sa jag iof förra året också (då jag satt hos frissan i 4 timmar) men men. Typiskt mig. Jag hoppas jag lärt mig en läxa den här gången. Efter mina fem timmar av ont i röven, åkte jag in till stan och mötte upp ett gäng på Snaps, bland annat Carro från Colombia!! Världens gulligaste tjej som jag och Clara umgicks med i London, och som nu ville hälsa på oss och se Stockholm. Hon tycker vi har snygga killar här. Jag och Clara konstaterade att vi är rätt bortskämda med det, ja. 

Jag har bara två dåliga mobilbilder från dagen efter då vi visade henne lite av stan. Vi ska fanimej hälsa på henne i Colombia, hur coolt vore inte det liksom?!

 

Idag är ingen bra dag. Jag har typ 2kr på mitt konto och jag tappade bort min mobil igår på fyllan. Härmed inleder jag några dagar utan mobil, ni kan väl typ skicka brev till mig eller hur gjorde man förr?