Good days

Tjoofadderittanlamboo. typ.
Har haft väldigt många bra dagar med mina väldigt bra vänner. Jag har det så himla bra.
Förra lördagen grillade vi i Norrtälje innan vi gick till havsprien där Stoffe spelade sjukt bra musik hela kvällen. Sov sen över i Stoffe och Jessicas nya lägenhet som är så jäkla mysig och fin, avis!
I onsdags var jag på tegel (suprise!!) och dagen efter solade jag och Clara på ballen för att sen åka in och kolla på en lägenhet till hennes mamma.
Vi kollade mest på den heta mäklaren.
Efter visningen åkte vi till Lisa och fick egengjord sushi!!
På fredagen gick vi på Fabians utspring
Denna lördag spenderades först på jobbet och sen blev det tjejmiddag hos Clara. Som vanligt hade vi lovat oss själva att inte gå till tegel, men som vanligt hamnade vi där i alla fall. På söndagen åkte jag med familjen till stan och tittade på Oskar som red vaktparad (eller vad fan dom nu kallar det) genom Stockholm. Kul att se sin bror uppe på en häst. Och bäst av allt: SUNNA ÄR HEMMA! ♥

Jag tror mitt hjärta blöder

Jag är helt slut. Jag måste vara helt tömt och ha saltbrist för jag har gråtit sedan i söndags. Fick reda på att min klasskompis från gymnasiet, Aaron, blivit misshandlad till döds. Han dog i söndags av sina skador. Så hemskt och onödigt att jag blir illamående. På hans födelsedag och allt. Kunde han inte bara firat med oss andra på havspiren i Norrtälje där jag var i lördags. Jag sprang på Aaron bara förra veckan utanför HM i Norrtälje. Jag hade inte sett honom på jättelänge och han stod och pratade med en massa människor som jag inte kände, så jag tänkte först bara gå förbi och inte låtsas om dom men sen ångrade jag mig och kände att jag av någon anledning bara var tvungen att hälsa. Så jag gjorde det, och Aaron hälsade glatt tillbaka. Tänk om jag inte gjort det, fy helvete vad dåligt jag hade mått nu i så fall.
Och igår började Sunna få verkar, hon skulle föla nu i dagarna så det var inget konstigt. Men fölet låg helt fel och Sunna fick åka in till Ulltuna och göra akut kejsarsnitt. Fölet dog men Sunna verkar klara sig. Hade hon kommit in bara lite senare hade hon också varit död. Om Sunna dött vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Jag tycker om henne alldeles för mycket, hon är mitt allt. Min duktiga lilla häst som varit med om så mycket skit och klarat sig igenom allt. Dom ringde nyss från kliniken och sa att dom lagt in hennes fina lilla skäckföl till henne så hon ska förstå att det är dött, ston måste också få sörja och förstå att deras föl dött. Sunna hade nu grävt ner sin bebis så mycket hon kunde i halmen, hennes lilla begravning. Duktiga duktiga Sunna. Och så otroligt tråkigt och sorligt. Men jag är så himla lättad över att min älskling lever! Nu vill jag bara hämta hem henne. Helt sjukt att hon överlevt två förlossningar som hästar normalt inte överlever. Båda gångerna har det bara varit tur i oturen. Otroliga lilla häst!!

Funderingar

Varför är det bara bilder på Kenza i bikini på hennes blogg. Man får ju ätstörningar och dåligt självförtroende bara man klickar sig in. Ok jag förstår att hon får mest klick (pengar) när hon lägger upp bilder på sig själv (för att hon är så äckligt snygg) men ändå.
Visa lite medkänsla förfan.

Och när vi ändå är inne på bloggar, kan någon tvångs-mata stackars Kissie!!!
Anywho. Idag har jag tillbringat dagen med att käka ett berg av våfflor hemma hos Clarisen (maha, vet att du hatar det namnet). Lisa slöt upp och det var mys som vanligt. Imorgon och på lör ska jag göra sånt som normalt folk har för sig, jobba. hehe. Vill heeeeeeeeeemskt gärna gå ut i helgen men jag har inga pengar. Jag skojar inte, INGA.
Den 25e har aldrig känts så långt bort.
Och vet ni! Jag har fått min nya iphone MEN jag måste vänta en hel vecka innan mitt nya simkort funkar så jag kan använda den. DET kallar jag tortyr!!

Måndag

Inte vilken måndag som helst. Vin-måndag! Vår nya uppfinning. Vi gillar ju att dricka vin veckans alla dagar men måndagen har varit bortglömd. tills nu!
Vin-måndag för hela slanten hela sommaren.
puss!

haha

Update:
Insåg att det är fredagen den 13. Hade jag glömt. Jag borde varit förberedd.

Nytt inlägg

Skulle med bussen ganska tidigt imorse och vaknade seriöst en kvart innan jag var tvungen att gå, pga av min gamla fittmobil som inte ringde. Jag hann iaf vakna, duscha och klä på mig på den där kvarten. Springer till bussen, får ändå vänta för att den är försenad. Går på bussen och får stå upp för att den är full. Går runt på stan och det regnar och jag har ingen jacka. Försöker hitta en bikini men jag är för fet för alla. Hittar istället en urfin klänning, såklart, som är waaay out of my budget. Får ett recept inringt utav min doktor och när jag ska hämta ut det hittar dom det inte i datan, något har blivit fel. Och min doktor har gått hem för dagen. Det ska regna hela helgen. Jag har hand om stallet hela helgen plus att jag stänger lördag kväll på stoppet. Och sist men inte minst: ingen fest och inget vin. FAN TA ALLT.

Förlåt men sämsta dagen på länge. alltså.
Vår 3åriga hingst Eimur efter Ísar

Kära skära stjärt

ALLTSÅ, livet är bra härligt just nu!
Dop i lördags, och Svea var seriöst den sötaste ungen jag någonsin sett. Jag fick träffa min fina släkt på mammas sida och jag älskar allihopa. Efter dopet åkte vi ut och tog en prommis på djurgården i det fina vädret i väntan på nästa kalas. Inte så smart, premiär för säsongen på grönan + fint vädet + idol audition på cirkus + ena utfarten avstäng resulterade i en kö som min stackars mamma fick uthärda i typ 3 timmar, bara för att komma ut från djurgårn! Helt galet. Vi andra åkte kommunalt till min kusin Elvira och jag fick då träffa min fina släkt på pappas sida och jag älskar allihopa. Mötte upp tjejerna och drack vin och hamnade på konstig efterfest längst ut i Danderyd.
I måndags blev det en spontan utgång som slutade med att vi rullade in 7 på morgonen. Jag önskar att jag hade bilder att visa från den kvällen, haha, har inte skrattat så mycket på länge! Dagen efter åkte vi ut med Célines båt och hade det bara hur bra som helst. Känns så härligt att det redan är sommar ute, och ändå har vi hela sommaren framför oss! Underbaaaaaart.
Älskade töser!

Älskade fredag

Även fast jag inte jobbar heltid (haha jag jobbar ju fan aldrig) så är fredagar alltid lika underbara. Fredagskänslan får jag alltid i alla fall. Idag är det super vackert väder också så idag blir det en UNDERBAR fredag. Jag ska ligga och sola hela dagen och försöka återskapa lite av den bränna som helt magiskt försvann från min kropp efter typ en vecka i Sverige. Imorgon har jag en heldag med dop för nya kusinbarnet Svea, kalas för kusin Elvira som fyller 18, och sen en helvild utång som jag är överjordiskt taggad för. Så jag får en sjukt bra lördag också! Herregud så bra jag har det. För att späda på det lite så käkade jag Italienskt igår då min lilla mamma fyllde 51 år. Jag åt musslor och sen en god pasta, en vacker dag ska jag bo i Italien ett tag och bara ÄTA. hela dagarna. Jag köpte ett BH-set till min mamma så hon inte skulle känna sig så gammal. haha!

Me and you

Tjoho. Eftersom det här mer eller mindre är en väderblogg så kan jag idag meddela att det SNÖADE imorse när jag vaknade. japp. och inte nog med det, det ligger kvar, det är vitt på marken. INTE OK GUD!!!!!!

Jag hade i alla fall en mycket bra valborg. Vi grillade korv hemma hos Anna och drack för mycket vin och dansade helt galet. Det var en galen fest, precis som alla andra gånger i Annas stackars hus haha. Och jag har världens gulligaste ungjävlar till bästa vänner ♥
Nu ska jag gå och smöra lite för min katt, jag tryckte precis ner några avmaskningstabletter i halsen på stackarn och jag såg på honom att han började smida planer för ett mord. på mig. så nu är det bäst att vi blir sams igen. En köttbulle och allt är glömt tror jag!
Herr Persson är inte så långsint, tur.