?

GOSH vad det knöt sig i magen när jag råkade hamna på det här inlägget. Vet inte varför, men det är något med den där bilden då hon står i parken, den symboliserar...allt. Jag saknar helt plötsligt London så det gör ont! Blir tårögd.

Vad är det för fel på mig just nu..

LillLördag

Hej på er

Tiden rusar iväg. Jag har ingen aning om vad jag har för mig, men jag antar att jag sysselsätter mig med något hela tiden, för jag sitter aldrig stilla. Förutom idag. Idag har jag legat verkligen hela dagen i min säng och lyssnat på andra boken i Twilight-serien. Förstår inte vad det är med den boken som gör att man blir så fast, för det är jag nu, töntigt fast. Att jag alltid ska bli så besatt. Jag har i alla fall haft en anledning till mitt sängliggande, och det är min rygg. Jag fick rycket igår och rev ut hela äckliga heltäcknings-mattan i våran trapp. Det tog hela dagen, och det gillades tydligen inte utav min pajade rygg, så idag har jag rört mig som en osmidig sengångare. Jag har fan ont från rumpan och upp i huvudet, mys.  

Igår läste jag i tidningen att en kvinna hade varit med om ett våldtäks-försök natten till söndagen när hon var påväg hem från mobergs. Hemskt, tänkte jag. Sedan fick jag reda på att det var en utav dom tjejerna som jag varit på förfest med, och som jag umgicks med hela kvällen. Vi trodde hon hade åkt hem med någon, och någon annan trodde tvärtom. Mår dåligt över det. Usch. Note to self: gå aldrig aldrig aldrig ensam. Inte ens i lilla Norrtälje.

Kan ju vara trevligt med en bild eller två. Vi hörs!  /Frida
 


16/7-09

Hej bloggen.

Sedan sist har jag:

Varit på visfestivalen i Västervik
Hälsat på Tommy och Nanette i Strängnäs
Spenderat ca 30 min i spöregn på SM
Följt med Anna och hämtat hennes nya kattungar (R.I.P Lasse)
Förlorat min älskade moster i cancer
Kollat på Britney Spears i globen med Kajsa

Hej

Michael Jackson

Hur coolt?! Sweden rules!!!

9 juli 2009

Igår satt mitt trogna lilla Rö-gäng och drack vin på Ellis veranda, innan vi tog bilen in till trädgårn. Vi disskuterade Michael Jackson rätt mycket. Jag vet inte hur många youtube-klipp jag har sett nu med honom sen han dog. Jag har blivit helt kär. Det är först nu jag inser hur sjukt begåvad och bra han är. Vad mycket jag missat. Jag satt även bänkad (och grät, såklart) framför TVn när minnesceremonin hölls. Tyckte allt blev så fel. Så mycket som sas om honom som han skulle behövt höra medans han var i livet. Han har inte fått annat än skit dom senaste åren, och helt plötsligt när han dör så börjar vi bry oss. Tragiskt.

Hur som helst! Sjukt mycket folk på trädgårn. Vi gick in, tog ett glas vin, och åkte hem. Lugn kväll alltså. Sov hemma hos Elli så hon skulle slippa sova själv i sitt stora hus. Och nu sitter jag här. Det vräker ner utanför och Elli vill att vi ska ut och rida. Glöm det.

Juste, jag tävlade i helgen. Min häst är världens finaste. Jag fick jättefina poäng och vann en av mina klasser. Hade bestämt mig för att skita i henne, att det inte funkar längre. MEN bara för det så går det såklart hur bra som helst nu, och jag har helt och hållet bestämt mig för att ge henne ett år till, sen får det vara bra. Plus att jag från och med igår har ett annat fint sto på foder ett år, här ska satsas! Ska faktiskt bli jätteroligt :)   

Imorgon drar jag och Anna till Västervik och visfestivalen! Jag ber till Gud att det inte ska regna, jag vill kunna springa mellan öl-tälten utan att se ut som en dränkt katt. Efter det åker vi vidare till Strängnäs för att hälsa på våra älskade Egypten-vänner som vi inte sett på ett helt jävla år! Jag längtar! OCH efter det, alltså på söndag, åker vi till SM på strömsholm. Intensivt värre, härligt.

Ciao!




 


YO

Hemma igen från min första festival, som absolut inte var min sista. Sommaren började samma dag vi satte oss på tåget till Borlänge, tack gud, jag hade inte stannat kvar om det varit regn. Jag vet inte vad jag ska (eller inte ska..) berätta från veckan. 
Jag tycker
Julia sammanfattade allt bra. Så läs det där.  

Ok det var inte så att jag kom hem idag eller igår, jag kom hem i söndags. Det är nästan en vecka sedan. Jag är bara så sjukt seg utav mig, men det visste ni ju redan.

Nähej. vad mer? Jag är fram tills på onsdag husvakt åt familjen Hedgren som är i Tunisien. Vilket betyder att jag får bo i deras lyxhus och äta upp deras mat. Ganska najs. Sedan matar jag marsvinet och ger fiskarna mat. Även katten fyller jag på mat till. Sen har jag med mig deras toy-pudel vart jag än går. Hon består mest utav hår och man ser knappt vad som är fram och bak på henne, men det går bra. Och nästa vecka drar jag och Anna på en liten road-trip! Ska bli galet kul och jag är så taggad så jag vet inte vad! MAAAH

nej nu ska jag leta upp det lilla fluffet (hunden)

Fred och kärlek!