Fredag

Hej hej.
Är sjuk. Asså inte i huvudet (?) utan förkyld. Har precis proppat i mig alvedon och bett en liten bön om att bli frisk. Vilket jag gjort varje dag den här veckan. Gud har förmodligen dragit på semester för jag är lika sjuk idag som i måndags. MEN DET SKITER JAG I från och med imorgon är jag FRISK. Jag ska dricka vin med frugan och därmed basta (basta? Vadfan är det. Där med bastu? Baste? Äsch).

Har alltså haft en lugn vecka. Har tagit hand om min lilla mormor som dragit av sig hälsenan. Hjälpt min lilla mamma med hästarna och stallet. Övat på att köra den lille bilen. Vårdat min lilla (ENORMA) kropp. osv.

Vädret suger btw. Det regnar seriöst varje dag. Mina föräldrar har ju blivit bönder på riktigt nu och får dras med den ständiga oron för vädret. Det enda det pratats om i veckan här i huset är den där jävla skörden. Jag tror mamma kollat SMHI-appen var 5e minut. Och idag när det väl var dags gick maskin-fisen sönder och allt är lite kaos. Och nu kom regnet, vilket betyder att allt sket sig. Det är inte lätt att vara bonde ska ni veta. Jag går mest runt och undrar NÄR SOMMAREN SKA BÖRJA PÅ RIKTIGT?! Förmodligen samma dag som jag börjar jobba :))))))))

Nu får ni en fin bild på lilla Gloria som föddes på midsommardagen! Pappa Eimur och mamma Gjoska. God natt <3



Midsommardagen

Ligger i min säng och lyssnar på regnet. Igår på midsommarafton hade vi strålande sol hela dagen, så lite regn idag gör ingenting. Jag och Anna var och handlade massor av god mat igår morse och sen kom några vänner över på sill-lunch. Hängde tillsammans i solen hela dagen tills lite fler folk droppade in på kvällen och vi började grilla. Så himla mysig och lagom midsommar. Är lite bakis idag men har ändå lovat att ta mig in till Norrtälje för att festa loss ikväll. Ska bara försöka ta mig ur min mat-koma först, jag var nyss nere hos Anna och åt upp alla rester. Dear.

Jag har bokat in uppkörnig! Så nu jäklar ska jag få det här med körkort avklarat. Var och körde min första lektion i veckan och bokade sen in 20 lektioner, riskettan, gillinge, provet och uppkörningen. Smack! Så nu är jag broke och kan inte göra något annat på hela sommaren. Men det är väl kanske bra, nu måste jag sitta hemma och plugga vägmärken...hurra.

Lite sova på det här då innan det är dags att korka upp igen. Måste bara dela med mig av det mest romantiska jag någonsin varit med om, en kommentar som jag fick igår på sms: "jag vill ha dig, du är som ett pommes frites, så saftig och salt". HAHAHAHAA dog på den.

Puss!


Sommarlov

Första dagen på mitt sommarlov idag kan man säga, och det börjar väl sådär om jag ska vara ärlig. Spöregn och 6 grader. Hela helgen har det VRÄKT ner, det tar liksom inte slut. Hästarna stod och skakade i hagen stackarna. Och alla studenter som sprang ut i fredags! Vi hade tillome köldrekord i Sthlm, det har inte varit såhär kallt i sen någon dag på 20-talet. Det var kallare än årets julafton på vissa delar i Sverige!! Hatar när sommaren back-stabbar en i ryggen som den svenska jävla sommaren alltid gör.

Nåja. I fredags skrev jag sista tentan för terminen i makroekonomi, gick bra! Sen var det fest för hela slanten med klassen och jag hade SÅ kul, ångest att det är 3 månader tills nästa gemensamma fest. I lördags åkte jag till norrtälje för att fira Jessica som fyllt år, vi var hemma hos henne och gick sen ut på teatern i norrtälje. Var så himla kul att alla från gamla goa gänget var samlade :)

Nästa vecka åker jag och Clara till London!! Vi ska hälsa på vår lilla James som vi reste med i Aus och som äntligen kommit hem nu. Åh vad jag längtar! Har saknat London, och James såklart haha, som fan. Taggad till tusen!

Nu ska jag powernapa lite i min sköna säng. Det är man tillåten att göra när det regnar hehe. Imorgon blir det fest med BTG och på onsdag firar vi Sveriges dag. Puss!